Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dress

#1

millact sa for siden:

Vi skal i konfirmasjon på lørdag; yngste på nesten 14 har vokst mye i det siste og dressbuksen han brukte på 17.mai er for trang og for kort. Har sett på finn, men finner lite.

Noen som vet om noen steder med salg nå? Den vil da bli brukt i konfirmasjon, vi vet vi får en begravelse snart, så er det jul og 17.mai.


#2

liefje sa for siden:

Vi har funnet billige og greie dresser både på Zara og dressmann.


#3

My sa for siden:

Vi har kjøpt på Dressmann. Fordelen er at de har sine standard dresser inne hele tiden, slik at det går an å skifte ut deler etter hvert. Guttunger vokser fort, og hos oss har buksa blitt for kort og måtte skiftes ut, mens jakka fortsatt kunne brukes. Da er det greit å få kjøpt ny bukse av samme type, som hører sammen med jakka.


#4

apan sa for siden:

Dressmann er veldig greit, men lite salg. Buksa har helt grei pris synes jeg, men med jakke blir det ikke direkte billig.


#5

GeekyGirrrl sa for siden:

Cubus har greie dresser til en billig penge.


#6

veobra sa for siden:

+1 på Dressmann. Det hender de har 30% på alt, men ikke veldig ofte.


#7

millact sa for siden:

Smart. Han er konfirmant i august om et år.

Vi har Dressmann på det lokale senteret, så får se der da.


#8

millact sa for siden:

Den har har nå, kjøpt brukt, er derfra, men jeg fant ingen der på nettet nå til herrer.


#9

meisje sa for siden:

Hvilken størrelse er det dere trenger ?



#11

millact sa for siden:

De har sluttet med det nå. Jeg spurte.


#12

millact sa for siden:

Litt usikker, må nesten prøves tror jeg.


#13

Tjorven sa for siden:

Knerten kjøpte dressjakke i dag fordi han skal i konfirmasjon til helgen, og han vil se like voksen ut som konfirmanten (som han er jevngammel med).

Vi fikk veldig god hjelp på Dressmann. Vi kjøpte bukse og skjorte der før jul, men da hadde ikke knerten noe ønske om jakke. Ettersom han vokser som gress, så presset jeg heller ikke på om den jakka. Jeg bare sørget for at buksa var lang nok, men ikke for lang. Ettersom dette var standardkolleksjonen var det problemfritt å få kjøpe jakke nå, og det var også det jeg ble fortalt før jul.

Hun som jobbet der valgte noe annet til ham enn jeg ville gjort, men jeg så poengene hennes og hun hadde sikkert rett. Hun snakket i hvert fall med stor sikkerhet og knerten ble veldig fornøyd.

Det var på ingen måte gratis, men han ble fin og det var klær som faktisk satt på den svært tenåringssmale kroppen hans.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.