Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Is-slottet (avsløring av handling)

#1

Ine sa for siden:

Har lest første del av is-slottet.

Skulle registrere den på forumet bokelskere, og da så jeg at den ene jenta fryser ihjel i is-slottet.

Jeg likte den første delen. Har kommet til at Unn er inne i is-slottet nå. Jeg vet ikke om jeg har godt av å lese om det er mye sånn fokus på at hun ikke kommer seg ut/finner veien ut osv, skal blant annet prøve å slutte med en innsovningsmedisin i disse dager, og forventer meg litt halvveis våkenatt da, tror ikke det er så lurt å kombinere med om det er mye fokus på at jenta ikke finner veien ut. Er det mye om det i boka?


#2

frukt sa for siden:

Har bare sett filmen, men basert på det ville jeg nok ikke ha lest boken om jeg hadde problemer med å sove. Ville heller lest noe lettbeint eller fantasy, noe som ikke gir næring til grublerier og bekymringer.


#3

Divine sa for siden:

Jeg har faktisk nettopp lest Is-slottet på nytt (sist var i 1990). Det som skjer med Unn inne i Is-slottet beskrives intenst, men vakkert, men det er relativt kort beskrevet. Resten handler om Siss og hennes reaksjon på at Unn er borte. Selv om boka er nydelig, er det ingen feelgood-bok, så jeg ville nok ha valgt noe annen lektyre akkurat nå, var jeg deg.


#4

Ine sa for siden:

Da blir det noe annet ja. :ja:


#5

Anne C sa for siden:

Jeg har ikke lest den siden 1990-tallet eller før, men jeg husker den ikke akkurat som noe feel-good bok.


#6

Ine sa for siden:

Liker Vesaas skrivestil, mulig jeg prøver noe annet av han.


#7

Input sa for siden:

Ingenting av det Vesaas skriver er feel good. Det er mørkt og dystert alt sammen. Men likevel gruelig vakker.

Vesaas! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.