Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Underholdning

#1

Che sa for siden:

Vi er 40 kollegaer som skal på «bli kjent-tur». Det er to bedrifter som har slått seg sammen, så vi er ca halvparten fra hver bedrift. Det er ønskelig med team-buildeoppgaver gjennom dagen. Jeg er i gruppa for kveldsunderholdning og har fått spørsmål om å organisere noen oppgaver. Vi er fem timer i båt hvor vi skal innom flere øyer. Ingen av oss er kjent i området. Har noen av dere hatt festlige teamopogaver ?

Det eneste vi selv har tenkt på er fotokonkurranse.


#2

Millen sa for siden:

Quiz? Evt om området dere er i.


#3

Magica sa for siden:

Det er i alle fall enkelt og gøy med kubb. Lag en turnering med lag.


#4

millact sa for siden:

Hele bedriften hadde teambuilding i sommer. Vi hadde leirdueskyting, pizzalaging, quiz ute med poster og pil og bue.


#5

Tjorven sa for siden:

Vi har nylig omorganisert, og jeg var på første samling med ny seksjon på tirsdag. Mest vellykkede aktivitet var at alle fikk utdelt to lapper hvor vi skulle skrive ned en «fun fact» om oss selv på hver lapp. Lappene ble lagt i en bolle og lest opp en og en. Det var både trivelig og vi ble litt mer kjent. Noen var definitivt flinkere til å skrive noe morsomt, men sånn vil det jo alltid være.


#6

Fersken sa for siden:

Siden dere skal være i båt, kan det være en ide å lage en konkurranse der hvert lag skal lage en chanti som handle om noe relatert til jobben. Alle skal framføre og det kåres en vinner.


#7

Elise sa for siden:

Det ligger en playlist på Spotify som heter finsk ompa-quiz. Der er det kjente sanger som er covret helt koko, som man kan gjette på. Så ligger originalen etterpå. Ganske morsomt. :jupp:


#8

Che sa for siden:

Ompaquiz fikk jeg tips om fra mannen min og, faktisk - og lappene har jeg og tenkt. Chanti - er det en sjanger alle vet? (Jeg vet hva det er, men finner liksom ikke melodien)

Takk for tips.


#9

sindrome sa for siden:

Jeg har hatt hell med at alle sender inn barnebilde og fun facts om seg selv og så lages det kahoot med det.


#10

Che sa for siden:

Barnebilde var smart!


#11

Input sa for siden:

Jeg håper ikke jobben min finner på noe slikt. Det finnes ingen barnebilder av meg (som jeg vet om) og det ville vært ganske sårt.


#12

Luftslottet sa for siden:

Jeg er ikke noe glad i organiserte greier der folk måste bjuda på lite med folk man ikke kjenner, men jeg syns felles matlaging der alle har noe å gjøre er greit.

En annen "lek" som er fin er en som kartlegger litt hva folk er interesserte i å snakke om. Si gjerne fra på forhånd at hvis man ikke vil snakke om det, kan man bare bli sittende. Det går ut på at man sier at alle som x skal reise seg, også har man litt ufarlige ting, ikke om folk er single og ufrivillig barnløse lzm. Eksempler:

  • Alle som har hund/katt
  • Alle som vet hvem som er trener for Manchester United akkurat nå
  • Alle som har hatt på seg et startnummer det siste tiåret
  • Alle som har vært i militæret
  • Alle som vet hvor mange hestekrefter bilen sin har
  • Alle som venter på den neste boka til Patrick Rothfuss
    osv.

Da er det litt lettere å oppsøke alle hundeelskere etterpå.


#13

Che sa for siden:

Det var innmari smart! - Tradisjonsmessig pleier våre fester å ha stor grad av "lag sang", lag en maskot som symboliserer bedriften, fysiske konkurranser (av typen mesternes mester) og lignende - Jeg synes jo det er innmari hyggelig å bare sitte og prate og.

Skal ta med denne tanken om barnebilde, Input. Kjempebra du påpeker det.


#14

Palmen sa for siden:

En oppvarmingsøvelse som fungerer fint om man sitter i grupper er at hver deltaker introduserer seg med navn, og deretter skal si en sann ting om seg selv og en løgn om seg selv. Så skal de andre gjette. Morsomt, man blir litt bedre kjent og når man ler sammen er det enklere å jobbe sammen etterpå!


#15

Luftslottet sa for siden:

Jeg HATER fysiske bli-kjent-leker. Snakk om å blottstille seg og ødelegge resten av kvelden med å være litt flau. Kroppen min er irrelevant for hva jeg har å by på i jobbsammenheng.

Hilsen tjukk og i dårlig form


#16

Magnolia sa for siden:

Vi har også hatt suksess med fun fact-oppgave. Barnebilde var også suksess, men Inputs poeng er viktig. Enkle konkurranser som å bygge det høyeste korthuset eller smelte en isbit først er også gøy (nb! Pass på å være sikker på at du ikke utløser brannalarmen. :humre:) Nå planlegger vi fotorebus (bilde av et sted i byen, klippet i biter - hvor er dette?) og fotokonkurranse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.