Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til barn som fullfører bachelorgrad

#1

amo sa for siden:

Gir dere noe? Jeg feirer alt som feires kan, og når storesøs fullførte bachleor i økonomi og administrasjon vanket det champis, blomster og et gullarmbånd. Dette var i 2009.
Mellombror er ferdig sykepleier til våren og lurte på hva han får…..:knegg: Tar i mot forslag i prisklasse 1500-2000. :o


#2

Acino sa for siden:

Sjampanje, blomster og gravert sykepleierur? Slikt som henger opp ned på brystet av uniformen. 😊


#3

veobra sa for siden:

Feiring er fortjent! Noe i stil med gullarmbånd? Bruker menn mansjettknapper? Jeg tenker liksom noe varig som man kan ha glede av fremover. Kan være noe et trykk eller en vase også, alt etter hva han setter pris på.


#4

amo sa for siden:

Vi lurer rett og slett på,å kjøpe et gullsmykke. Slik plate med navn og kanskje skrive sykepleier 2023 eller noe på baksiden? :vetikke: Han har aldri hatt smykke, hverken til dåp eller konfirmasjon, og vet kanskje ikke at han burde ha ett……:knegg:


#5

millact sa for siden:

Mansjettknapper om han liker å bruke skjorte?


#6

Charlie sa for siden:

Ville sagt «søsterur» som acino nevner, det har vi gitt til nyslått sykepleier. Gjerne gravert, det er endel som har slike ur, så ifht forveksling.

Sykepleiere bruker vel ikke noe særlig smykker og klokker ellers. Av erfaring ikke så lurt å gi noe som noen ikke bruker. Vet en kompis som pleide å få klokke av hver kjæreste fordi han «ikke hadde klokke». Men han fikk av dem alle, han bare brukte det ikke. :knegg:

Hva med et godt blodtrykksmålerapparat? Eller et stetoskop? :knegg:


#7

Pegasus sa for siden:

Jeg fikk et inngravert "søsterur" da jeg var nyutdannet. Satte veldig pris på det, og det ble flittig brukt i mange, mange år.


#8

Heilo sa for siden:

Kan det være aktuelt å spørre han som skal få gave? Eldste her fikk gave i forbindelse med fullført videregående. Da spurte jeg, og fikk beskjed om at han ønsket seg en ring. Det hadde jeg ikke kommet til å finne på selv tror jeg, men ring ble det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.