Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring av klut, såpe og oppvaskbørste

#1

Tallulah sa for siden:

Vi har pusset opp kjøkkenet, og jeg trenger en ny, fin og praktisk måte å oppbevare kjøkkenklut, oppvaskbørste og såpe på. Vi har en gigantisk vask, så noe kan godt henge oppi kummen. Den er i komposittmateriale, så usikker på om magnet vil funke, og jeg vil helst ikke lime noe.

Jeg syns ikke det er noe fint at kluten henger over krana, men det er jo det vi ender opp med.

Har sett litt ulike løsninger, men syns få egentlig er noe fine. Jeg får stadig ulike reklamer i SoMe som ser veldig handy ut, men det er jo mye plastic.

Vask og kran er svart, kjøkkenbenk er eik og ellers er fargene hvit og sennep.

Hvilken løsning har du? Hva ønsker du deg? Har du testet noen av greiene man får reklame om fra typ wish?


#2

Apple sa for siden:

Jeg liker ikke at sånt synes, så jeg har en boks under vasken til svamp, såpe og oppvaskkost. Kluten henger på en limt krok i skapet sammen med det andre.




#4

Tallulah sa for siden:

Har sett på den, Heilo! Syns du den er grei? Holder den seg? Og oppvaskkosten, er den ok? Får man kjøpt bare kost når den første er oppbrukt?

Apple: egentlig enig, men vet med oss selv at i hverdagen kommer det til å stå framme. Og klut vil jeg ha ute i luft.




#7

Timar sa for siden:

Jeg har en oppvaskordner kjøpt på Kitch'n. De hadde den på 50 % før helga.

[ATTACH]66962[/ATTACH]



#9

Benzo sa for siden:

Den var super! Takk for tips. :)


#10

Timar sa for siden:

Jeg har allerede hatt sånn i 8 år, og den funker. Ikke så pen, men penere enn at alt er strødd rundt. Og den gamle lever i beste velgående, selv etter mange runder i oppvaskmaskina, så det er kvalitet.


#11

Heilo sa for siden:

Oppvaskkosten er litt kort i skaftet i forhold til hva jeg har vært vant med fra før, det føltes litt underlig i begynnelsen men gikk seg til. Selve kosten funker bra, og de selger både enkeltkoster og utbyttbare kostehoder i butikken jeg lenket til. Jeg synes de ulike delene har holdt seg bra, selve holderen er i silikon og kan slenges i oppvaskmaskinen for å freshes opp innimellom. Såpedispenseren er i keramikk, og føles veldig solid og fin. Vi har hatt den i et drøyt år nå, så ikke all verdens erfaring, men i alle fall bra holdbarhet så langt.

(Så skal det sies at kluten fortsatt ofte ender opp med å henge over krana da... :humre: )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.