Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gran Canaria eller Tenerife i starten av november?

#1

Spoon sa for siden:

Jeg og ei venninne vurderer en sydentur i starten av november (uke 45). Jeg har vært på begge steder en gang tidligere, snart 20 år siden på Tenerife og en familietur i Arguineguin rett før Covid. Hvor drar vi nå? Hvor er det varmest?

Egentlig passer det best å reise søndag, og da er det bare Tenerife som er aktuelt som går direkte herfra. Lørdag er også mulig, men da må jeg droppe en 50-års dag :sukk: Er det noen som har noen gode tips til steder å bo? Det er egentlig kun sol&bad som er planen, mulig også litt jobbing, så et leilighetshotell hadde vært fint.


#2

tinkadott sa for siden:

Vi har vært noen ganger på bull durado beach og spa, Arguineguin. Rent, leilighet, ved sjøen, billig og god all inkl. Og spa til gratis bruk i kjelleren. Anbefales. Kort vei til turstier i fjellet bak.


#3

amo sa for siden:

Tror det er «hips om haps». GranCanaria er vel kjent for litt mer stabilt vær, men jeg har vært på de tre største øyene samme tid hver vinter, og har hatt samme vær hver gang. :o vi reiser fortsatt på Lollo og Bearnie og det er nok ikke aktuelt på venninnetur. :knegg:


#4

Spoon sa for siden:

Lollo og Bearnie er ikke aktuelt nei :knegg:

Takk for tips Tinkadott, det hotellet har ikke noe ledig den uka ser jeg. Vi må vel begynne å bestille snart. Jeg heller mest mot Tenerife pga. reisedag, men jeg må høre litt med venninna mi hva hun tenker. Det er billigere å reise dit også. Den gangen jeg var der for snart 20 år siden så bodde vi i Los Christianos, langt unna stranden. Vil nok være nærmere stranden denne gangen :jupp:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.