Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fotballspire (7 år) - hva slags klær/sko trenger hun?

#1

Maverick sa for siden:

Selv om jeg har gjort en innsats for å holde min datter opptatt av hestekrefter i ymse format, har nå fotballens krefter overvunnet og hun skal nå til sin begeistring få innlede knøttefotballkarrieren.

Dette har jeg gjort før men det er mange år siden. Hun trenger leggskinner, og neppe så mye annet, men hva er det som er funksjonelt/behagelig for disse små å bruke på trening?


#2

millact sa for siden:

Helt ordinært treningstøy, lang bukse og t-skjorte/genser. H&M har mye.


#3

Tangerine sa for siden:

Lange strømper og shorts også kanskje. :)


#4

Tjorven sa for siden:

Nå er det over 10 år siden jeg sendt datter på første fotballtrening, men jeg har jo tatt imot en og annen nybegynner i årenes løp. De trenger leggskinn, men i starten er joggesko og komfortabelt tøy nok. Noen trenere vil nok fort anbefale fotballsko også, men det er helt greit å vente med innkjøp til man vet at dette er noe de skal holde på med en stund. Veldig mange på laget kommer også til å ha noe som kan kjøpes brukt (ofte fra eldre søsken).

Lykke til!


#5

Polyanna sa for siden:

Hvis det blir sterkt press for å ha fotballsko, sjekk om klubben har et internt bruktmarked. Det gjøres mye rundt her, i hvert fall.

Ellers shorts og t-skjorte, ja. En ganske stor andel Messi-trøyer (eller hvem det nå var på den tiden) forekom hyppig, det jeg husker, men er ikke obligatorisk. :knegg:


#6

Palmen sa for siden:

Send meg størrelse på melding. Jeg har garra noe liggende.


#7

Geitrams sa for siden:

Leggskinner, gode sko og gjerne strømper. Anbefaler å kjøpe skikkelige skinner, guttungen min sverger til G-form, men han spiller fotball daglig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.