Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spore iPhone fra Android-telefon?

#1

Timar sa for siden:

Jeg er den eneste i familien med Android. Någet upraktisk, absolutt, men det er prisen for å være trassig.

Finn iPhone er jo en genial funksjon jeg gjerne skulle hatt tilgang til. Dessverre ser det ut til at man må laste ned en Apple-app på en Apple-dings for å kunne bruke denne.

Vet dere om andre måter å dekke behovet på? Yngste er langt unna Snapchat-alder, så sporing via kartet der er ikke aktuelt.


#2

Adrienne sa for siden:

Tror det skal la seg gjøre gjennom nettleser, icloud.com. Du må kanskje ha deg en icloud-konto, men verdt et forsøk.


#3

nokon sa for siden:

Du kan skru på posisjonsdeling i Google Maps. Det funker i alle fall andre vegen, der ungen har android og eg iPhone. Eg trur du må opprette ein Gmail-konto og lyge på alderen for å få det til.


#4

annemede sa for siden:

Vi bruker life360.


#5

sindrome sa for siden:

Jeg ville gjort det Adrieanne skisserer, få deg icloud-konto, lag en familiegruppe med deg og barna, sett opp at du kan se de andre på finn iphone. Da kan du logge deg inn på nettleser og bruke finn iphone der. (Det er ikke sant, jeg ville nok bare kjøpt meg en iphone :knegg:)


#6

Timar sa for siden:

Glemte å skrive i første innlegg at jeg HAR opprettet en iCloud-konto, og at vi har en familiegruppe. Der sto alle dingser som offline. Forsøk på deling av posisjon fra yngste sin ipad ga meg beskjeden om Apple-app på Apple-dings. :mumle:


#7

Timar sa for siden:

Eller, neida, dere har rett! Nå etter at det ble skrudd på posisjonsdeling så ser jeg hvor iPaden til yngste er. I nettleseren. Wohoo!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.