Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Langpannekake

#1

frukt sa for siden:

Jeg skal ha med meg kake på jobb, og funderer på hva jeg skal lage. Før har jeg laget sjokoladekake og eplekake med vaniljekrem, og det er jo godt, men det er gøy å prøve noe nytt.
Hva ville du ha laget?



#3

Myria sa for siden:

Enig med My. God kake som alltid blir godt mottatt. :jupp:


#4

millact sa for siden:

Vaniljekake slår alltid an.


#5

frukt sa for siden:

Jeg har forresten mye rabarbra i fryseren. Kanskje jeg kunne brukt det.


#6

Madicken sa for siden:

Jeg lagde en gang en veldig god kake der jeg brukte rabarbra i stedet for epler, framgangsmåten var den samme som for eplelangpannekake. Jeg mener å huske at rabarbraen var "bakt" litt på forhånd sammen med brunt sukker, men finner dessverre ikke oppskriften.

Jeg har også laget denne rabarbrakaken med hell, oppskriften kan sikkert dobles og brukes i langpanne.



#8

Fakse sa for siden:

Jeg er enig i at man skal legge til rette for allergier om de faktisk finnes - men ikke tilfeldig valgte allergier per default. Det blir utrolig kjedelige kaker om alle skal være uten nøtter, egg, melk, gluten osv. Og det er jo ikke sikkert Frukt har noen på sin jobb som er allergiske. Det jeg har gjort er å sjekke hvilke allergier som faktisk finnes, også ta hensyn til disse enten ved å bake noe som tåles eller å ha med noe i tillegg.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.