Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Legoland og Løveparken på en helg - effektiv reisemåte?

#1

Maverick sa for siden:

Det er helt sikkert noen som har funnet ut av dette før meg så jeg gidder ikke lete mer.

Hva er den raskeste måten å komme seg tur/retur Billund på, når man kan reise en fredag tidlig ettermiddag, og hjem igjen søndag kveld, en helg i slutten av september? Målet er å kunne tilbringe en lørdag på Legoland og en søndag på Givskud Zoo.

Jeg har tittet på Color Line, fly og whatnot, og begynner å mistenke at det er enklest å bare kjøre via Sverige. :gruble:


#2

amo sa for siden:

Jeg ville brukt bilen og kjørt. Sparer en del tid når du styrere tiden helt selv.


#3

Neket sa for siden:

Enig. Og det er jo lurt å ha bil i løveparken - den er vel lagt opp til det?


#4

IzziCreo sa for siden:

Rekker dere 15.30 fra Langesund? Kanskje litt tidlig? Eller hva med Stena Line Göteborg-Fredrikshavn? De går jevnt hele døgnet slik at man ikke blir veldig låst til tidspunkt. F.eks. går det en 18.20 som er fremme 21.45. Hjem 19.45 (23.20) på søndag.


#5

Zulu sa for siden:

Kanskje ferge fra Halmstad/Varberg til Grenå kan spare dere litt tid?


#6

Maverick sa for siden:

Oh! Jeg hadde glemt at Stena Line finnes! Det skal jeg sjekke.


#7

Maverick sa for siden:

Det absolutt raskeste hadde åpenbart vært å slenge henne bakpå motorsykkelen, det hadde vært SJUKT gøy gjennom Løveparken også! :haha: Men siden fly til og fra ikke virker som å være noe særlig bra alternativ, tenker jeg uansett å leie bil.

(Man kan ta sånn safaribuss gjennom Løveparken, så det er ikke avhengig av eget kjøretøy.)


#8

IzziCreo sa for siden:

Jeg ser SAS har en retur mandag morning kl 6, Mave. Kunne det vært en mulighet? Minus er at dere nok må ta et fly i 15-tiden fredag, for det ser ikke ut til å være flust av avganger den dagen. Men da får dere til gjengjeld MYE tid der nede. Vi har tatt både båt, bil og fly, og det var supereffektivt med fly for man lander så og si inne i Legoland.


#9

Timar sa for siden:

Du kan ta Superspeed fra Larvik 17.30 på fredag. Det tar 4 timer over. Prisen nå ser ut til å være under 1000 kroner inkludert bil. Ulempen er jo at du må ha overnatting på andre siden. Fordelen er at dere antagelig sover bedre på hotell enn på båt. Jeg sov i hvert fall ca ingenting på båten Oslo - Fredrikshavn da vi tok den.

Hjem går båten fra Hirtshals klokka 22, så da er dere ikke i Larvik før 2 på natta. Å kjøre fra løveparken ser ut til å ta ca 9 timer om du kjører via Skåne.

Jeg kan anbefale Legoland på høsten! Vi var der i høstferien et år, og det var knapt kø så vi kunne gjøre alle aktiviteter til vi var fullstendig lei dem. :humre:


#10

Maverick sa for siden:

Det er en mulighet. Både til og fra. :jupp:


#11

Maverick sa for siden:

Akkurat den fergemuligheten har jeg kikka på, som har vært en favoritt so far - hvis vi ser bort i fra at jeg intenst!!! hater ferger. :sparke:


#12

Høns sa for siden:

Jeg ville flydd - kjøring så langt for en helg er slitsomt (med mindre du bor nær superspeed som gjør at det går raskere)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.