Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blandebatteri til kjøkken

#1

Pasta sa for siden:

Vi har et kjøkken fra 2012 som begynner å bli litt slitent, og nå vil vi gjøre små forbedringer til en billig penge.
Det er en svart komposittvask med helt flat bunn. Det spruter i alle retninger over halve kjøkkenet bare vi skal tappe ett glass vann.
Nå er det et blandebatteri med tohåndsgrep som vi tenker å bytte ut.
Noen som kan dele erfaringer? Er det den flate bunnen som medfører sølet, eller kan en annen type kran bedre problemet. Den må jo nesten være litt høy? Erfaringer med uttrekkbar dusj? Andre erfaringer?


#2

Strå sa for siden:

Jeg har (nesten helt) flat bunn i vasken både på hytta og hjemme. Begge steder er selve krana sånn at vannstrålen kommer ut med litt vinkel. Ingen av stedene spruter det noe særlig rundt omkring. Jeg aner ikke om det er den lille vinkelen på bunnen i vasken som er løsningen eller den lille vinkelen på vannstrålen.


#3

-ea- sa for siden:

Tenker at dette har kanskje en rørlegger(butikk) greie på?

Jeg har kjøpt en sånn her som jeg har skrudd på kjøkkenkranen, kan vri strålen i alle vinkler og veksle mellom dusj og vanlig stråle.
www.clasohlson.com/no/Spraymunnstykke/p/Pr411022000


#4

frukt sa for siden:

Jeg har samme type vask med høy kran, og det fungerer bra.


#5

Stompa sa for siden:

Jeg har ny, flat vask. Hadde en midlertidig kran et par mnd pga feilleveranse, og da spruta det mye. Nå har jeg fått den riktige, og det spruter ikke i det hele tatt. Så jeg tipper kranen har skylda.


#6

millact sa for siden:

Kjøpte ny kran til forrige hus og gikk til vvs butikk.


#7

meisje sa for siden:

Jeg har en sånn spylekran med slange som henger høyt som kan løsnes. Suverent praktisk, også fint å se på.



#9

Erica sa for siden:

Vi har stor vask som er flat i bunnen og samme kjøkkenarmatur som Tallulah, det er ingen problem med at det spruter utover her.


#10

Tallulah sa for siden:

Ja, det var helt vanvittig forskjell med og uten den delen på tuten. Vi installerte krana og tenkte "HJELP! Dette kommer jo IKKE til å funke!", også skrudde vi på siste delen, og vips! Helt rolig stråle som treffer bunn uten en dråpe på avveie.


#11

liefje sa for siden:

Vi har også stor, flat vask med høythengende kran. Ingen sprut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.