Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg tar en liten morgenøkt med studiejobbing i dag også, målet er å få gjort litt hver morgen før de andre våkner.

I dag er det fint høstvær her, så dagen tilbringes i hagen. Vi skal grave og ordne litt, så det blir akkurat som vi ser for oss. Kanskje blir det en tur på hagesenteret for inspirasjon også.


#3

star sa for siden:

Fikk rydda det meste jeg hadde tenkt i går, så skal snart igang med den oppgaven jeg føler jeg misforstår.
Ble øvelseskjøring i går kveld. Ny runde i kveld. Det er ønsket mørkekjøring.


#4

Hondacrv sa for siden:

Ojsann, her var det stille. Eg feirer toukerjubileum for luftveisinfeksjonen min med endå ein dag der eg er ordentlig slapp. Å ta tida til hjelp er veldig kjedelig, men det er vel berre det som nyttar. Hosten er nesten borte, forkjølelsen er bedre, stemma virker, så det er mest slappheten og utmattelsen som heng att på femte dagen.
Men ute skin sola, eg har mat og klede og hus og bil og venner og kjæreste og ei endelaus rekke med seriar eg kan sjå på, sykemelding og kaffi, så no skal eg ut på den terasssen som vender mot sola og drikke ein kopp til.


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Må jobbe med studier i dag. Og lage meir ripssaft. Ute er det fint men kaldt, håpar å få strikka litt og i løpet av dagen. Kanskje ein pause ute i sola?


#6

007 sa for siden:

Vi pakker oss ned fra fjellet for å rekke vaksinering av mamma, som må ha følge. Praktisk med vaksinering på en søndag, da slipper jeg ta fri fra jobb.


#7

Nenne sa for siden:

Her er det husmannssommer og jeg har sittet ute i bikini og svettet i sola. Ellers klesvask på programmet. Mannen dro på jobbreise i dag igjen og minstemann er på jobb. Rolig søndag.


#8

millact sa for siden:

Yngste på speidertur uten voksne i helgen; sjøspeider. Fikk mld da jeg spiste frokost at en ungdom var brannskadet og på vei til sykehus og at resten var på vei inn i båtene og skulle hentes. De hadde handlet helt riktig og fikk masse skryt for det. Får virkelig håpe det går bra med den skadde. Denne helgen må være tidenes verste for min del.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.