Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finsko str 42

#1

Dali sa for siden:

Hjelp, jeg shopper aldri, men nå trenger jeg sko til fest lørdag. Kriterier: str 42, fysisk butikk i Trondheim slik at jeg kan prøve. Ikke alt for høy hæl men tåler litt. Har ikke tid å tråle butikker før torsdag ettermiddag, og da må det gå kjapt. Farge bør være svart eller noe som passer til svart kjole.


#2

My sa for siden:

Jeg vet i alle fall at Falkanger på Trondheim Torg har en egen hylle med bare sko i str 42. Usikker på hvor mye finsko det er der, jeg ser ikke der så ofte siden det stort sett er en størrelse for stort for meg. Men i alle fall greit å få oversikten over hva de har. Jeg kan sveipe innom i morgen og sjekke for deg hvis du vil (jobber i samme bygg).


#3

Karamell sa for siden:

Din sko, på Sirkus hadde også egen hylle med 42, tidligere i all fall.

Jeg kjøpte noen i 42 da jeg var syk, og de er for store nå, så om jeg leter kan du få alle mine. Meeeen tror ikke noen er svarte. Må se i morgen, nå er det noen som sover der de ligger.


#4

Syrinx sa for siden:

Jeg ville sagt Falkanger, ja. (Long story)

Ser tiden ikke er på tid side, men jeg har kjøpt ballerina (middels fine, men fine nok og attpåtil gode å gå i) fra Skechers på Zalando.


#5

Kirsebær sa for siden:

Jeg må stort sett ha 42 i sko, og finner stort sett alltid størrelsen på Falkanger/Eurosko.

Og snakk med betjeningen. :jupp:


#6

Kirsebær sa for siden:

Karamell: hvilke sko har du i 42 som er for store nå? :blafre:


#7

Dali sa for siden:

Fant ganske mange fine som jeg likte på nett hos eurosko som jo Falkanger tilhører, men ingen av de var i butikk her i byen. Takk for tips, skal sjekke ut 42-hylla men desverre er det ofte ikke akkurat så mye fint å velge i der. :mumle:


#8

Lavender sa for siden:

Jeg handler mest Zalando og Finn. Pensko fra Gabor har vært gode kjøp.


#9

My sa for siden:

Var ingen finsko i 42-hylla på Trondheim Torg, dessverre, men jeg spurte ikke om de har noen som ikke står der.

I følge nettsiden skal Dna på Trondheim Torg ha denne i str 42.


#10

Karamell sa for siden:

Fant ca 10 år gamle pensko i muldvarpgrått med høy hæl, og flate sølvsko i mer ballerinafasong. Begge kjøpt til en turkis kjole til et bryllup for minst 10år siden, så ikke akkurat dagens mote. Men de kan du få se, Dali, dersom du ikke finner noe.

Kirsebær: Det skal finnes et par lilla Nike joggesko fra NY (hoven i beina på storbyferie, sa du?), men de har jeg ikke klart å finne enda, så mulig jeg har kvittet meg med dem. Husker ikke. Ellers er det meste 41, som jo er min størrelse.


#11

Dali sa for siden:

Veganske var de og. :lol: Takk for at du sjekket. Noterer meg Gabor. Hva med denne skobutikker i Ravnkloa, har de utvalg i store størrelser?

Skulle valgt zalando om jeg hadde kommet på det litt før, vi har ikke hatt tid å tenke på fest før nå, og det er litt just in time.


#12

Dali sa for siden:

Takk! Sier fra om det blir aktuelt. Passer de til "Black and white glam"? Nevnte jeg at det var temafest? Jeg kan ikke tema, jeg kan ikke fest. B.m. småbarnsmor de siste 17 årene.


#13

My sa for siden:

Er mange år siden jeg har vært innom den der Simon Pedersen eller hva den heter, i Ravnkloa, så jeg aner ikke hva de har. Men de kan jo fint ha noe andre butikker ikke har. Eller Bello? Den nederst i Søndre en plass?


#14

Karamell sa for siden:

Haha, nei, kanskje de flate i sølv kan kalles glam pga sølvet. :knegg:


#15

Dali sa for siden:

Jeg endte opp med å dra på Simon P, og tenkte meg på Bello etterpå. Men trengte bare en butikk, for der hadde de opptil flere par finsko i 42. :hjerter: Lovet å komme til tilbake og kjøpe flere par en annen dag, siden de tar inn store sko, i motsetning til kjedene som bare tar inn store sko i noen få (bestemor)varianter.


#16

My sa for siden:

Så bra! Godt å vite! Selv bruker jeg 41, og dit er det heldigvis godt utvalg i vanlige kolleksjoner. Men min mor har større føtter, og sliter veldig med å få store nok finsko. Så da skal jeg jammen ta henne med dit og se neste gang hun er på besøk! :jupp:

Kos deg på fest! :rairai:


#17

Dali sa for siden:

De tar inn opp til 45 sa han, men antagelig enda litt smalere utvalg da.

Jeg ble så glad for å finne noe annet enn fotformsko. :lykkelig:


#18

Karamell sa for siden:

Så herlig, Dali!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.