Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Baderomstilbehør - hva er du fornøyd med?

#1

vixen sa for siden:

I dag startet de med riving av badet. Jeg lurer på hva dere er mest fornøyd med av tilbehør på badet av dusjkurver, skittentøy, håndkleoppheng og andre ting. Gi meg noe tips og eksempler!



#3

Elise sa for siden:

Jeg ble veldig fornøyd da jeg klarte å kjøpe tilbehør som matchet til hverandre. Jeg er egentlig veldig glad i klare farger, men hverken jeg selv eller badet mitt kler det. Da jeg til slutt kun hadde tilbehør på badet i kjedelige beige, svart og litt mørk turkis, ble det med ett veldig mye penere enn når jeg prøver å freshe det opp med rosa, rødt, oransje, lysegrønn, osv. Det er bedre for alle når jeg klarer å ha det i bakhodet når jeg shopper, fremfor å bare kjøpe det jeg synes ser kult ut i butikken. Badet er i utgangspunktet veldig beige her hos oss.

Jeg synes badegulv-håndklærne fra IKEA er veldig ålreite. :jupp: Jeg er også fornøyd med at jeg på hovedbadet bare har hånd-håndklær som matcher, de andre håndklærne får bo i kjelleren og på camping og sånn. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.