Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svenskehandel

#1

Nada sa for siden:

Det er svært lenge siden jeg har handlet i Sverige.
Jeg tenker ta turen over grensa og handle inn tørrvarer og annen mat.
Hva lønner seg å handle i disse dager?
Kaffen vi drikker her i huset, Zoega, koster nå 99 kr i butikkene her omkring. Det bør kanskje være noe å spare her?


#2

Acino sa for siden:

Det beste er å kjenne prisene godt her hjemme på de tingene du bruker og så rett og slett se når du er der borte. Bonus med større utvalg og ting man ikke får tak i her (for oss feks bakesjokolade, müsli osv uten spor av nøtter). Sjekk kundeavis til de butikkene du har tenkt deg innom.


#3

venla sa for siden:

Enig med Acino om å sjekke priser på de varene du har tenkt å kjøpe. Matprisene i Sverige har også økt, så det er flere varer som det ikke er mye å spare på.

Jeg tenkte og å kjøpe kaffebønner sist jeg var i Sverige. Men de var mye dyrere der enn når Europris har kampanje på de jeg bruker å kjøpe (Løfbergs Lila). Det jeg sparte mest på var godteri, øl og oatly havremelk.


#4

apan sa for siden:

Det viktigste når man handler i Sverige, er å handle det du faktisk trenger og kjøper uansett. Da kan man spare penger på det meste. Det man IKKE sparer penger på, er at man kjøper masse man ikke ville kjøpt i Norge fordi det er så billig uansett. Dersom du for eksempel ikke kjøper enorme mengder brus hjemme, sparer du ikke noe særlig på å kjøpe det der, men om du greier å kjøpe brus der og ikke drikke mer brus her hjemme av den grunn (slik at den varer lenger), vil du spare på det. Samme med godteri. Og egentlig nesten all mat.


#5

Olifant sa for siden:

Vi handler mye fra Oda og de gjør det o veldig godt i prissammenligninger for tiden. Så de få gangene jeg har vært på Harryhandel de siste årene har jeg tittet litt på tilbudsaviser, kjøpt ting jeg ikke får tak i hjemme og ellers dratt opp Oda på mobilen og dobbeltsjekket priser når jeg er i tvil.


#6

meisje sa for siden:

Jeg var i Sverige for 2 helger siden, også der har prisene økt mye i matbutikken. Måtte nok ha brukt Oda etc for å sjekke mot norske priser. Vet ikke hva ting koster nå i Norge siden prisene har endret seg så mye.


#7

Nada sa for siden:

Jeg har heldigvis god oversikt over prisene her hjemme, så det gikk veldig greit å handle kjapt og effektivt.
Sparte endel på kaffe, gnagsårplaster, tørrvarer og ikke minst vin.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.