Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gruffetråden #12

#1

Floksa sa for siden:

Nei. Ingen gadd å lage ny tråd nei.
Latmarker!


#2

Floksa sa for siden:

Vi tok fine bilder av hele storfamilien i helga. Med barnas besteforelder.
Fine bilder. Feks av besteforelder med alle barnaebarna. Som vi var kjempe fornøyde med. Og delte med hverandre og klappet oss på skuldra. Helt til familiens minstemann fikk se dem. Og lurte på hvorfor han ikke var med. :dåne:

Til mitt forsvar. Han fikk beskjed om å møte på fotoplassen.


#3

Malama sa for siden:

En unge fra eller til, liksom? ;)


#4

Elise sa for siden:

Photoshop? :knegg:


#5

Milfrid sa for siden:

Sorry, men :knegg: Forstår det vare er morsomt for oss som leser da. :klemme:


#6

gnuri sa for siden:

Floksa :lol:


#7

Blondie sa for siden:

Herlighet, nå ler jeg så jeg griner. Herlig, Floksa! Godt det ikke bare er meg. :knegg:

Jeg gruffer over at jeg ikke klarer å overse en kollegas udugelighet. Det går direkte utover meg og nå kommuniserer vi bare med enstavelsesord.


#8

løve70 sa for siden:

Floksa :grineler:


#9

Polyanna sa for siden:

DER var tråden!

Jeg startet en, ene og alene for å svare på spørsmålene i den forrige, om glasskåret i fingeren, som helsevesenet ga meg time til å fjerne i uke 46. :knegg:

Det skarpe glasskåret ble målt av legen til å sitte 4-5 mm inn, og være 4-5 mm langt. Grisevondt å komme borti, selvsagt. Flere ganger stakk det hull ut i huden, ble masse blod og, ja.

MEN: Nå tror jeg at jeg har fiksa det sjøl! Jeg drev og gravde en grøft, og det er jo litt trøblete med tommelen stikkende ut, og så fikk den seg en skikkelig "dunk". Blødde som en sil, skylte det full fart, og gravde videre. :knegg: Og oppdaget etterhvert at det ikke gjør vondt mer, og såret gror pent. Så tror pinadø jeg slo det ut! (Har nå i stedet fått skikkelig med gnagsår på fingertuppene av samme arbeid, så fortsatt litt redusert tastaturkapasitet, menmen. :hehehe:


#10

venla sa for siden:

Floksa: :knegg:

Banken min truer med å stenge kontoene mine siden jeg ikke har svart på spørsmålene i nettbanken. Men har jo både svart på de og snakket med de på telefon forrige gang de mente at jeg ikke hadde gjort det. Får ringe en gang til da siden de ikke rettet opp forrige gang.


#11

Myria sa for siden:

At jeg våknet 4.45 i natt og ikke fikk sove mer. :gaah: Riktignok fikk jeg lest ganske mye av boken min fram til vekkerklokken ringte to timer senere, men jeg ville heller sovet.


#12

Input sa for siden:

Møter som blir avlyst en halvtime før når jeg går på jobb BARE for det møtet. :sur:


#13

-ea- sa for siden:

Folk som venter på at jeg skal fikse og ordne for dem. Voksne folk, altså. :rolleyes:


#14

Eia sa for siden:

Det lokale NAV! :gaah:


#15

Strå sa for siden:

Jeg skulle jeg og så ble jeg avbrutt av at jeg var på noe jobbgreier og så glemte jeg det fordi jeg har teflonhjerne og så kom jeg på det nå og ser at heldigvis har Floksa tatt ansvar. Så nå har jeg ikke noe å gruffe over. Takk skal du ha.


#16

Anne C sa for siden:

Jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke får vært sammen med eleven mine. Nå har jeg streiket lenger enn jeg rakk å ha de nye 8. klassingene mine. Jeg vil tilbake på jobb.


#17

Millen sa for siden:

:klemme: på Anne C.


#18

Timar sa for siden:

:klemme: Anne C. Jeg har en åttendeklassing jeg gjerne skulle ha sett sammen med nye lærere. Skolen legger opp til litt sosialt for elevene så de må møte opp på skolen de fleste dager, men det er ikke mye læring i det her.

Fjerdeklassingen min er altfor begeistret over streiken. :mumle:


#19

oslo78 sa for siden:

Stor klem Anne C. Forstår så altfor godt hvordan du har det.


#20

Milfrid sa for siden:

:klemme: NAV kan være en prøvelse av og til. Selv ble jeg positivt overrasket i dag. Fikk et vedtak på pleiepenger (eller utbetaling, rettere sagt), som jeg forstod nada av. Det stemte overhode ikke med der jeg hadde meldt inn. Det var for mye og for lite om hverandre. Sendte skriflig klage, og samtidig en melding på NAV om at jeg hadde gjort det (klagen må jo sendes per brev), og slengte på «det hadde vært kjekt om saksbehandler tok kontakt (vedtaket er uten navn på saksbehandler). Og i dag, to dager etterpå, ringer saksbehandler meg. Og forklarer hva som er bakgrunnen. Og takker for at jeg tok kontakt og spurte. :sjokk: (vedtaket stemmer, han hadde bare valgt en litt men måte å regne det ut på enn dag for dag).


#21

Strå sa for siden:

Jeg har ingen glede i meg i dag. Jobben er møkk, sjefen svarer borti veggen, Helten er på sin arbeidsplass. Ingen kan gi meg en klem nå. Blæh. Og jeg må fyre selv, helt selv.


#22

Input sa for siden:

:klemme:

Skulle gjerne gitt deg en ekte klem.


#23

Strå sa for siden:

Takk, bare at du skriver det hjalp. Nå tror jeg at jeg skal komme meg gjennom resten av arbeidsdagen.


#24

My sa for siden:

Ingen relevante søkere (nok en gang) til jobben som vår avdelingsleder, nå må vi vurdere plan B og C og trolig omorganiseres på en eller annen måte. Jeg.Orker.Ikke. :sukk:


#25

My sa for siden:

Lurer på om en avgjørende Champions League-kvalifiseringskamp mellom et norsk fotballag og et av de største europeiske lagene hadde blitt sendt på TV, hvis det var menn som spilte. :mumle: Eller jeg lurer egentlig ikke på det.


#26

oslo78 sa for siden:

Ingen overraskelse kanskje - men i dag og de siste 500 dagene gruffer jeg over en mann ved navn Tor Arne Gangsø. Piggene vokser hver gang han sleper stemmen sin gjennom tv-ruta.


#27

Blondie sa for siden:

Herlighet, ja. Gangsø skaper uendelige mengder med gruff her også. I tillegg til alle jeg møter der ute i verden som gjerne vil fortelle hvor fæle lærerne er.


#28

kamp sa for siden:

Dagens plan

Buss fra der jeg er nå til amfi, kjøpe oksehaler, bussen videre hjem, spise lunsj, dusj, hentet med taxi og ha samtale med psykiater sammen med vernepleier fra bof, taxi fra dps til annen dps.

Vel.. misforståelse i kommunikasjon sp vernepleier kan ikke forlate bof og jeg kan ikke dra alene til samtalen

Resultatet ble

Buss til amfi, de hadde kun frosne oksehaler men ok, et så svært angst anfall på butikken, klarte ikke gå på videre buss og flere kjørte rett forbi meg, kom meg på bussen, ble møtt av personal på bussholdeplass, brått dissosiativt anfall og sprang rett over veien da (enser ikke fare..) og stor fare for påkjørsel (men jeg er ikke bevist når dette skjer), personal roer meg ned og går hjem.
Hode er i 1000.. funker ikke med noe mat og dusj er jo langt over planlagt tid.
Får ikke koblet oss på samme video link så etter 15 minutter finner man ut samtale må taes på tlf.
Samtale gikk ok (trodde jeg)
Hode enda i 1000 og vurderte veldig å bruke TT kort ut men valgte buss siden jeg hadde dagsbillett og TT kortet brukes når jeg absolutt må ha det.
Kommer enda senere til denne dps da.
Så har min psykiater mistolket beskjeden og seponert en medisin jeg kan bruke forbyggende mot epilepsi og satt opp allergimedisin som skal testes ut som litt beroligende. Men jeg had fått epilepsi anfall av allergimedisin før og skal kun prøve. Må uansett ha førstnevnte.
Hode vertfall i 2000 nå.

Og siden jeg er nokså utslitt og stresset fra før pga en uholdbar bosituasjon over tid så tåler jeg lite og hode stopper..

Ender får noen til kjøre ut en tablett til meg, så må jeg få tak i denne psykiateren i morgen (fri fredag) for fikse det før helgen. Dps jeg er her på endrer ikke noenuten hun gjør noe.

Så kaos dag…

Har måtte snu og endre på så utrolige mye i hele dag og det funker kjennerelt dårlig med endringer og autisme. Jeg er nokså håpløse på det, selv om jeg skulle gjerne klart være bedre så klarer jeg det ikke..


#29

Millen sa for siden:

Foreldremøte som varer 1 time på overtid pga lærere som ikke klarte å holde tida, og mye var totalt meningsløst.


#30

Floksa sa for siden:

Jeg har gjort en hit and run på foreldremøte i dag. Møtte opp, satt i 20 minutter. Latet som jeg fikk en telefon og gikk ut. Snek meg ut av bygget og videre på nytt møte :gal: jeg trodde jeg skulle få med meg tre kvarter men slik gikk det ikke.


#31

Anne C sa for siden:

Jeg klarer ikke denne streike mer. Jeg kjenner at jeg går mer og mer til grunne inni meg. Jeg har en vond klump i brystet og jeg har lyst til å grine hele tiden, og jeg orker nesten ikke å være i våken tilstand. Dette gjør vondt langt inn i sjelen min, og jeg vet ikke hvordan jeg skal holde ut lenger.


#32

Millen sa for siden:

Uff, det høres ikke godt ut, Anne C. :klemme:
Er det mulig for deg å få sykemelding en periode så du kommer deg til hektene?


#33

liefje sa for siden:

Stakars skjønne hunden vår har diare. I natt måtte den tydeligvis på do uten at vi merket noe til det selv om den sover på soverommet vårt. Den har funnet en "krok" hvor det var bæsj både på gulvet (null problem) og nederst på tre lag gulvlange gardiner, sånne tynne chiffongardiner som skjermer innsyn men gir lys, tykke lystette greier og tykke silkegardiner. Tenk om hunden heller hadde skjønt at det er bedre å bæsje midt på bare gulvet. Men stakars liten har prøvd å skjule seg så godt som mulig innimellom de gulvlange gardinene. Jaja. Jeg har prøvd nå å bare ta en bøtte og bløtlegge nederste delen av gardinene, men forventer ikke akkurat at det kommer til å bli bra nok.


#34

Tjorven sa for siden:

Anne C: Jeg leste akkurat en artikkel om streikedispensasjoner. Kanskje det er mulig å søke om dispensasjon ut fra lærers liv og helse?

Jeg tror jeg skjønner hvordan du har det. Jeg fikk en lignende følelse da vi ble sperret inne under koronapandemien. Det ble altså helt svart i hodet.


#35

Anne C sa for siden:

Jeg sa det halvveis på tull til rektoren min i dag det med disp.

Når det var korona så var jeg lærer, og jeg følte at jeg var viktig. Nå føler jeg at jeg ikke er verdt en dritt. Og det er ikke noe hyggelig følelse. Jeg tror det å være lærer er en mye større del av meg enn jeg trodde.


#36

Malama sa for siden:

Hormoner, mobbing og tenåringstrass.

Jeg vet jeg bare må stå i det. Det er min jobb som mor. 1650 sitter jeg enten utmattet som en klut med eldstemann i bilen til moren til en klassekamerat, sammen med nevnte klassekamerat, på vei til speiderkurs, eller så fyller jeg fenetridk bilen for å kjære bak dem når han har ombestemt seg 5 min etter de dro.

Han vil. Men han vil ikke. Han vet han vil angre om han ikke drar. Men også om han drar. Han evner ikke å bestemme seg, og blir rasende om noen bestemmer for ham så han har nå låst seg på nei.

Jeg vet han får det kjekt, en opplevelse av å være med på noe, og han vet det selv også, men sier han bare kommer til å innse det et kvarter før de skal hjem. På søndag.

Jeg er sliten inn til margen. Det er ikke vits i å bli enig med ham nå før skolen. For han har ombestemt seg før han kommer hjem. Må bare puste med magen og stå i det. Ta utgangspunkt i at han skal, pakke, gi mat, snakke, snakke, snakke, trøste, og bare...

Puste.


#37

meisje sa for siden:

Stor klem til deg Malama :klemme:


#38

Malama sa for siden:

Han dro.

De dro 10 min senere enn de skulle, han sto i dusjen når de kom, men. Han dro.

Da puster jeg i 5 min. Og så lager jeg taco til jentene og leser meg opp på kamptider på morgendagens turnering og hva enn annet som skal skje denne helga. Det var på en måte bare fokus frem til nå.


#39

Nenne sa for siden:

Alene hjemme 5! :D


#40

annemede sa for siden:

Jeg har (heldigvis) begrenset antall dager igjen i denne jobben. Nytt av i dag. Teams-møte uten headsett - i landskap. :dåne:


#41

My sa for siden:

... eller i møterom - med åpen dør. :mumle:

#42

star sa for siden:

Det slår ikke feil. Alle sår jeg får ender med betennelse. Varm, rød og vond finger. :gaah: :sukk:


#43

Anne C sa for siden:

Nok en meningsløs og garantert bortkastet dag som streikevakt. Jeg hater livet mitt akkurat nå.


#44

Millen sa for siden:

:klemme:


#45

Karamell sa for siden:

Exkjæresten til noen som gjør det slutt og åpner døren på gløtt likevel. :mumle: Igjen! Har lyst å si vedkommende noen ord, men skal ikke.


#46

Millen sa for siden:

:sukk: Dette er en tung dag.


#47

Minty sa for siden:

Jeg har et helvettes anfall av menssmerter :au:


#48

Strå sa for siden:

Jeg skulle ha opplæring i dag. Jeg kom nesten ti minutter for sent. Jeg hadde helt glemt det og ikke fått påminnelse siden jeg ikke hadde PCen i den pausen jeg tok. Det var jeg som hadde innkalt. Og jeg som skulle stå for opplæringen. Jepp, ikke flaut i det hele tatt. :sparke: Heldigvis var alle tålmodige og benyttet anledningen til å bli kjent med hverandre, nyansatte alle sammen. Opplæringen gikk fint den etter at instruktøren dukket opp.


#49

kamp sa for siden:

Jeg har mugg på badet..

Å få tak i folk som kan fikse har ikke vert enkelt fordi de har mye å gjør og ting tar tid, en sa ja til oppdraget (det er et par ting han kan gjør samtidig). Var og så på det. Vi har purret på han hele veien.

Lørdag trakk han seg.
Tok 4 mnd …


#50

Polyanna sa for siden:

Jeg har fått oppjustert høreapparatene mine, så nå er alle mulige lyder superskarpe. :gal: I tillegg til den irriterende lyden av mitt eget hår, gnikking av klær og skosåler, og ventilasjonssumming, så er alle de lydene som til vanlig er irriterende (smatting og snøfting, bestikk mot tallerken, gneldrekjerring på flyet, folk som scroller småsnutter med lyden på på telefonen sin...), ca tredobbelt så irriterende som vanlig. :gal:


#51

Serafin sa for siden:

Tenåringer!!

Her har vi organisert og fikset, og ordnet med nye klær til ungen, ettersom skolen klagde på for dårlige klær til gym-timene som er gåtur med assistent. Også oppfører snart 17-åringen seg mer som en forvokst 5 åring, og blånekter å ha på den nye (veldig fine) jakken. Også må JEG forsvare det ovenfor mora, som mener at "man må bare stå i det". (og greit nok det, hvis hun også hadde stått i det. Men det gjør hun ikke. For "det blir så dårlig stemning")
Den like fine utebuksa ble visst båret ned i kjelleren.

Så da får han fryse, tenker jeg. :knegg:

Og enda har jeg igjen å få Storebror ut døra, og ikke minst det som virkelig er kraft-anstrengelsen, Lillesøster. Og klokka er ikke 08 enda. :svett:

Den dusjen min ser det ut som jeg ikke rakk. Og jeg har vært oppe i snart 3 timer...


#52

Input sa for siden:

Om det er noen trøst tror jeg det er ekstremt få foreldre som kan bestemme over klærne til en 17-åring.


#53

Myria sa for siden:

Det er sannelig annerledes å ha unge friske hannkatter framfor en eldre kattedame. Hadde de nå enda bare tatt inn døde mus. Bill.mrk. musefelle i kjøkkenskapet. (Den ble tatt i natt.)


#54

Blondie sa for siden:

Tenåringsutslitt her også, men i dag retter gruffet seg mot medelevene som tar iskald avstand. Mennesker kan altså være så slemme.


#55

Serafin sa for siden:

Det er jeg helt enig i. Og jeg mener jo at han velger jo selv å fryse. Men noen andre mener jo at dette må jeg fikse. Men han overlever fint å fryse i 45 minutter.

Jeg rakk faktisk en dusj. Nå er det å motivere Frøken Vil Ikke ut døra.

Til og med Storebror gruffet da han dro i dag, for det er TUR, og bestevennen er syk. Så hans plan i dag var å ligge på en gressplen og se lidende ut kunne han fortelle. :knegg:


#56

Tjorven sa for siden:

Serafin: Din oppgave er å sørge for at gode klær er tilgjengelig, men 17-åringer velger selv hva de skal ta på seg. Eventuelt får de bare fryse. Knerten hadde friluftsliv valgfag, og det hjalp veldig at læreren var tydelig på hva som var korrekt antrekk. Jeg kunne mase så mye jeg ville, men læreren hørte han faktisk på. :nemlig:


#57

Eia sa for siden:

Blondie: :klemme:


#58

My sa for siden:

Skolen klagde? På for dårlige klær? Til en 17-åring? :skeptisk:

Hilsen mamma til 15-åring som går i shorts året rundt. Hvis skolen har behov for å klage på det får de pent ta det opp med 15-åringen.


#59

veobra sa for siden:

I går hadde jeg faktisk lyst til å trene litt ute, men forble limt til sofaen. :rolleyes:


#60

Fintdethei! sa for siden:

Stemmer. Det var først i militæret min sønn kledde på seg fornuftige klær..


#61

Nenne sa for siden:

Lang-covid! :gaah: Jeg gruffer fortsatt i halsen og strever med pusten ved anstrengelse, men nå har jeg også fått leddplager. Så mye vondter og begrensninger i mobilitet. :sukk: Dette er pyton!


#62

Input sa for siden:

Helt enig.


#63

Nera sa for siden:

10-åringer som sliter med relasjoner, men samtidig er supersosial. :(


#64

Stompa sa for siden:

Nå blir vi bedt om å melde oss hvis vi kan stå streikevakt i HØSTFERIEN, mot fri i forkant. Høstferien er 12.-14. oktober her. Tenk at det i det hele tatt er ei problemstilling! :hylgrine:


#65

Blondie sa for siden:

Jeg har landet et digert og utadrettet prosjekt på jobb, det har vært sinnsvakt mye ansvar og jobb. Responsen fra kolleger var "jeg så bilder av at du satt og slappet av!".

Noen ganger vet jeg ikke hvorfor jeg gidder. :mumle:


#66

Serafin sa for siden:

Noen dager!

Lillesøster måtte være med hjem igjen, hun våknet med hodet i en mørk sky tror jeg.

Jeg skal egentlig jobbe med eksamensoppgave, men etter å ha drevet massiv motivering, trøsting og dra opp fra gjørmehull i 3-4 timer, så er hodet helt tomt gitt.


#67

oslo78 sa for siden:

Vi har organisert høstferien for lenge siden, men den er jo til uka da. Hulk.


#68

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har lyst til å hyle, skrike og muligens gje nokre ungdommar ein omgang juling. Kvifor i pokker trur dei at det er greit å stenge jenta mi ute,slenge drit og generelt vera drittunger. Læraren hennar ringte og ba meg hente ho, fordi det blei for ille i dag. Og dei presterer å rope etter ho, "bra at du går, ingen vil ha deg her likevel" Viser seg at det ikkje er eit jenteproblem, men heile klassen. Å kunne sei noko slikt :leppe:
Ho vil sjølvsagt ikkje på skule igjen, men ha heimeskule resten av året.


#69

oslo78 sa for siden:

Det er det verste jeg har hørt. Fullstendig hjerteskjærende. Stakkars jenta di og stakkars deg.:klemme:


#70

Lavender sa for siden:

Hjertensfryd, så vondt å lese, stakkars barn. :klemme:.


#71

Milfrid sa for siden:

Men i alle dager, det er milevis forbi gruff! :klemme: Løsningen fra skolen kan umulig være at hun må gå hjem??


#72

trøtt sa for siden:

Hjertensfryd :klemme:


#73

Serafin sa for siden:

Hjertensfryd :klemme:

Det er jo egentlig alle de andre som burde gå hjem. Og skamme seg DYPT.


#74

Kanutte sa for siden:

Hjertensfryd :klemme: Slik skal det ikke være - skolen har et ansvar og må sørge for at dette ordnes opp i.


#75

løve70 sa for siden:

Hjertensfryd :klemme: Det der er rett og slett ikke greit! Hva gjør skolen?


#76

Millen sa for siden:

Hjertensfryd :klemme:


#77

IzziCreo sa for siden:

Hjertensfryd :klemme: Der er virkelig hårreisende, og 9a-vedtak skal på plass umiddelbart. Og klassen, ja, jeg håper virkelig de blir tatt tak i, foreldre involvert og klare tiltak for at slikt ikke skal skje igjen. Det skulle jo vært motsatt; klassen sendt hjem. Aller helst hentet av foreldrene.


#78

ingling sa for siden:

Hjertensfryd, så utrolig vondt! :klemme: Og helt uakseptabelt ja, her må jo alle alarmklokker ringe og foreldre kalles inn til møte og alt. Fy flate.


#79

Chablis sa for siden:

Hjertensfryd: :klemme: Så grusomt , stakkars jenta di.


#80

Fintdethei! sa for siden:

Stakkars jente, Hjertensfryd :klem:. Og ja, her skulle skolen ha ringt til alle foreldrene, og bedt de hente ungdommene sine, så jenta din kunne hatt en rolig dag. Kjære vene, blir helt matt..


#81

Myria sa for siden:

Så grusomt Hjertensfryd. Jeg håper virkelig dette blir tatt tak i aldeles umiddelbart. :klem:


#82

My sa for siden:

Hjertensfryd :klemme: Så inderlig vondt. :trist:


#83

Strå sa for siden:

Men i alle dager Hjertensfryd, stakars ungen. Det er virkelig ikke hun som skal hjem. Det var stygt av de andre elevene, men ennå styggere av skolens folk, de er voksne og burde vite bedre.


#84

Acino sa for siden:

Nei men i all verden for en løsning fra skolens side, jeg er virkelig satt ut! Stakkars jenta di og deg også!


#85

Karamell sa for siden:

Hjertensfryd: så forferdelig grusomt! :klem: Blondie også. :klemme:

Jeg må gruffe eller grine over ungdom med kjærlighetssorg så stek at det kastes opp. :(#87

007 sa for siden:

Åh! Det er skrekken med store barn. En vet jo hvor jævlig vondt det er, og så kan en ikke gjøre noe for å hjelpe. :leppe:


#88

Polyanna sa for siden:

Det er virkelig fælt. :klemme:


#89

Vianne Rocher sa for siden:

Ikke gruff, men vi vet hvem gutten din er! Han har blitt snakket om (på en god måte) rundt middagsbordet hjemme hos oss i vinter. Regner med det er han siden det sikkert ikke er mange i trinnet over min som går i shorts hele året :knegg:

Og lol ja. 15 eller 17 år er vel godt forbi det stadiet vi foreldre legger frem klær og trumper ulltrøya nedover ørene på barna. De må ta ansvar og finne ut hva som er lurt selv..


#90

Serafin sa for siden:

Jeg har jo to brødre. Minstemann og jeg er veldig like, og vi har jo våre liv, og ting funker og vi funker liksom.
Så har vi han i midten. Og han har jo de utfordringene han har, og (ja jeg er veldig fjasete nå, men...) sosiale antennene hans vokser jo innover. Jeg ser jo at han har mange av de samme trekkene som Storebror, og diagnosen han fikk på 90 tallet var lettere psykisk utviklingshemmet. Men han har vært gift (og skilt), og driver nå eget taxiløyve. Og det funker det, for han er pertentlig, og gjør en god jobb. Pappa styrer alt det praktiske.

Men - han er en KATASTROFE når det kommer til forhold. Vi har hatt en jevn linje med den ene verre enn den andre de siste årene. Eller, egentlig helt siden 1998 og han begynte å få kjærester. Det har vel aldri vært så ille som det var i 2002, men de damene han drar, er jo ikke akkurat på toppen i noe som helst. Og det er jo helt greit det. Det er bare det at på grunn av at antennene kanskje ikke er så gode på damene heller, så spiser de oss helt opp.

Nå har han vært sammen med hun han bor med nå i snart 4 år. Og hun har satt noen grå hår i hodet på oss alle sammen. Nå er det siste at hun ringer pappa (av alle!!!) for å be om råd ettersom de krangler så mye. Og prøver å få pappa til å komme hjem fra Spania, for å kjøre taxi, fordi hun er så sliten.

Hun har også dratt med broren på samlivsterapi (det må ha vært et syn for guder, da broren er en fåmælt mann, så stakkars terapeut), hun har fått kommunen til å komme inn og lære mannen å vaske gulv (men det er jo ikke evnen, med viljen som er utfordringen...) og i det hele tatt.

Og det ringes til pappa som sagt. Og sendes meldinger til meg, mamma og den andre broren min. Vi andre tre ignorerer jo, for vi kommer jo ingen vei. Så må da pappa ta runden. Og han er absolutt ikke en man kan regne med hjelp fra når det kommer til "føleri". Kan det ikke fikses med hammer, sag eller tape, eller ved å leie inn hjelp, nei da får det bare være. :knegg:

Og broren min er helt sikkert ingen enkel mann å dele hus og hjem med, for all del! Men dette blir jo bare for dumt.

Men problemet er jo at hvis det blir slutt der, så vet vi at det tar ikke mange ukene før det kommer ei ny dame seilende inn. Og vi vet hva vi har, men ikke hva vi får, for å si det sånn.

Så, er det innafor å tvangs-innmelde han som munk ett eller annet sted? :knegg: Eller er det noen regler om at myndige folk bestemmer selv? :knegg:

Og det er bare smågruff egentlig. Men gudene skal vite at familie-samlinger blir mye triveligere hvis de to slår opp.

Og kanskje slipper vi å få ett eller annet random rart i julegave i år da. Som de speilene til campingvogn som samboeren fikk i fjor.
Vi har ikke campingvogn... :haha:


#91

My sa for siden:

Nei, tror ikke det var veldig mange andre. :knegg: Han har ellers alltid vært en veldig sosial person, som vet hvem "alle" er, og "alle" vet hvem han er. Så det overrasker meg ikke. :humre:

Huff Serafin, jeg blir helt svett bare av å høre om broren din og damene hans. :svimmel:


#92

Blånn sa for siden:

Jeg blir så sint og lei meg på vegne av noen av elevene våre. De lever under forhold som er under en hver kritikk. Det er helt j**lig hva de faktisk gjennomgår og må leve med. :gaah:


#93

Fintdethei! sa for siden:

Så vondt å være vitne til :klemme:.


#94

Blånn sa for siden:

Hvorfor er jeg den eneste på huset som skjønner det nye sentralbordet? :gaah: Jeg blir så lei. Det er ikke så vanskelig (de som i utgangspunktet skal bemanne tror at noe er feil med oppsettet og får ikke til å sette over telefoner, jeg har prøvd en gang og fikk det til helt fint). Så da har jeg sentralbordet, da. :gaah:


#95

Milfrid sa for siden:

Årets travleste uke på jobb, og jeg er blitt syyyyyk. Kraftig forkjøla med sår hals, hodepine, pottetett, øreverk, hodepine og feber. :gaah: Har ikke tid til dette. :sukk:
Koronatest er negativ da.


#96

star sa for siden:

Vår "sett over" er idiotisk. :mumle:


#97

Input sa for siden:

God bedring! :klemme:

Jeg er også syk. Har masse jobb jeg skulle gjøre i høstferien, for etter høstferien går jeg tilbake til 100% jobb! Men foreløpig orker jeg bare å ligge i senga.


#98

Milfrid sa for siden:

God bedring i like måte. :klemme: Ekstra kjipt når du er syk i ferien. Men så kjekt at du er tilbake i full jobb da!


#99

Blånn sa for siden:

Her er det snakk om å søke opp riktig person og så trykke «sett over». Men det stopper i grunnen før det. De får styre videre.


#100

star sa for siden:

Legg til 4 "klikk" til så er du der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.