Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det bare tøvete av meg å gå på Løplabbet?

#1

Divine sa for siden:

Jeg ser at jeg snart trenger et par løpesko til, og de siste 12 årene har jeg nesten utelukkende kjøpt løpesko på Løplabbet. Men der er jo alt så dyyyyyrt, og ikke har de tilbud noen gang heller (så vidt jeg har sett). Så trenger jeg egentlig å gå dit? De har jo testtredemøller og slikt på XXL og andre steder også. Er disse tredemølletestene på Løblabbet nødvendig? Hvis ja – er de "mer verdt" enn tilsvarende på en vanlig sportsbutikk?

Jeg vil ha best mulig løpesko, så det er ikke her jeg skal spare på kronene, nødvendigvis. Men jeg tenker at jeg trenger ikke kaste tusenlapper ut vinduet heller dersom andre løsninger fungerer like bra.


#2

annemede sa for siden:

Dersom ikke løpesteget ditt har endret seg, og du ikke har "nye" problemer, kan du jo kjøpe tilsvarende sko på andre butikker.
Jeg løper ikke på tredemølle hver gang jeg skal ha nye sko liksom. Jeg gjorde det etter beinbrudd, i tilfelle jeg løp annerledes og burde ha annen type sko.
Ellers - om du har (som min datter) en skomodell som funker, kan du like gjerne kjøpe den på nett.


#3

Divine sa for siden:

Men er det ikke greit å variere skotypene litt? Er ikke det bedre for føttene? :vetikke:


#4

annemede sa for siden:

Det vet jeg ikke noe om.


#5

løve70 sa for siden:

Da ville jeg isåfall hatt to modeller som jeg vekslet mellom (annen hver løpetur sånn ca).


#6

Bluen sa for siden:

Jeg bruker sko for overpronasjon og varierer aldri på det punktet. Prøver dog disse modellene i litt ulike merker.

Den gangen jeg gikk på Løplabbet, fikk jeg beinhinnebetennelse OG fæle, rosa sko. :knegg:


#7

Timar sa for siden:

Jeg har lurt på det samme, Divine. Det er ikke alltid jeg føler jeg får så god hjelp på Løplabbet (lørdagshjelper, feks) og når jeg spør hva jeg skal kjenne etter på sko jeg får å prøve så er svaret bare at den skal kjennes god ut på foten..

XXL har fått en sånn fancy fotmålemaskin nå. Lurer på om den er verdt å teste?


#8

Cabrel sa for siden:

Jeg har alltid fått veldig god service på Løplabbet i Oslo sentrum. Har vært innom en av de andre butikkene deres, og der var jeg ikke like fornøyd. Men om du har hatt løpesko tidligere du er fornøyd med så er det jo ikke noe i veien for å kjøpe selv et annet sted.
Jeg har gjort litt begge deler. Som en litt tyngre løper så har jeg fått god hjelp til å finne gode sko på Løplabbet, og så har jeg etterhvert kjøpt litt selv andre steder også - nyere modeller av de jeg har hatt fra før etc.
Jeg pleier å ha minst to par jeg bytter på.
Prismessig synes jeg ikke det har vært så stor forskjell på Løplabbet og andre sportsbutikker, stort sett har jeg kjøpt løpesko som har ligget fra 1400-1700 kr.


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg elsker Løplabbet! Men jeg går på dagtid på en ukedag.

Ja, det er dritdyrt. Og etter at jeg ble avhengig av karbonsåler ( :sparke: ), ble det jo enda dyrere.

MEN: Vi pleier ofte å lete etter samme modell på nettet. Sparer som regel minst 500 kr på det.


#10

Primrose sa for siden:

Jeg har også opplevd ymse av hjelp på Løplabbet, mulig jeg også har vært der på lørdager. Nå har jeg funnet skomodeller som fungerer for meg og bestiller på nettet. Jeg er dessuten medlem av en løpeklubb der vi har rabatt på flere merker, det har jeg spart penger på. Aner ikke hvor viktig det er med ulike modeller for variasjon, jeg bruker stort sett ett skomerke (varierer dog mellom ulike sko) og det fungerer greit for meg (n=1).


#11

annemede sa for siden:

Jeg var og løp et løp med noen venninner for en tid tilbake. Det ble da snakk om antall joggesko ... :rødme:

Men til mitt forsvar har jeg vært skadet (flere ganger) og har asfaltsko, grussko, stisko, sko til å gå med og litt finere sko. Piggsko til vinteren. Noen som er nesten utslitt - men ikke helt. Innesko, må ikke glemme dem, ett til å springe med og ett til styrketrening.


#12

Polyanna sa for siden:

De gir jo veldig god hjelp, men jeg har likevel gjort opptil flere bomkjøp der, så jeg vettafaen.

Det greieste er jo om man finner en god sko man alltid bruker, og så bare gjøre et jevnlig prismatch-søk på den og kjøpe når den er på salg. Men jeg har fortsatt ikke funnet min favorittsko. :gaah:

NB: Husk at de har Kondis-rabatt.


#13

Linella sa for siden:

Jeg kjøpte joggesko på Løplabbet for første gang i vår, og de var ikke dyrere enn det jeg ellers har betalt på sportsbutikker. Mannen fikk tips om å bruke sko for overpronasjon, det har han aldri fått andre steder. Han har fått mye mindre smerteproblematikk i føttene etter det. Ut fra den ene erfaringen er mitt inntrykk at det kan lønne seg å gå på Løolabbet, men om du vet hvilke sko som passer deg har det kanskje ikke så mye å si?Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.