Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Port Sitges vs Barcelona

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg skal med to frøkner "til Barcelona" i høstferien.

Ser (litt forsinket) på hoteller, og det ser ut til at man får mer for penga om man er i Port Sitges. Og det ser hyggelig ut der. Men er det voldsomt langt unna for å kunne svippe til Barcelona? Er det en helt annen ferie, liksom?

Pros and cons, please. :hjelp:


#2

Neket sa for siden:

Nå er det evig lenge siden jeg var i Sitges, men mener det gikk tog som ikke tok så veldig lang tid, men vet ikke hvor ofte de gikk. Hvis målet for reisen er Barcelona tror jeg at jeg ville bodd der, men hvis målet er Spania kan Sitges anbefales. :knegg: Finere strender, og gøyalt sentrum. :jupp:


#3

Shun sa for siden:

Sitges er queerdestinasjonen i Spania, og en VIKTIG tangofestivalby.
Men også kjent for gode strender.


#4

Hondacrv sa for siden:

Buddde i sitges i sommar. Det er ein annan tråd her inne om Barcelona. Trur toget tar ca ein halvtime inn til Barcelona. At det er «homo-hovedstad» er fullstendig uvesentlig. Eg kan skrive meir seinare.


#5

Inagh sa for siden:

Sitges er en veldig hyggelig liten by, og det er null stress å ta tog for svipptur inn til Barcelona.


#6

Blå sa for siden:

Vi hadde en uke i Barcelona og en i Sitges. Begge deler var hyggelige, men det var veldig fredelig i Sitges. Så om dere ikke bor så alt for langt fra toget, så tenker jeg at det er helt fint å bo der og ta toget inn.

Sitges hadde både fine strender og hyggelige restauranter. Det var nok et ganske heftig festliv en del steder om kvelden, men vi var der med små barn og merket ingenting til det.


#7

Røverdatter sa for siden:

Sitges er super! Anbefaler av hele mitt hjerte. :)

Har vært der på Voksen-party-tur og på familie-med-barn-tur og begge deler var supert! Kort vei med tog inn til Barcelona.


#8

Polyanna sa for siden:

Jeg sjekket på Google og da var det liksom over en time? :vetikke:


#9

Polyanna sa for siden:

Nå har vi hotell i Barcelona, plutselig, så mulig det blir dagstur motsatt vei. :knegg:


#10

Blå sa for siden:

Anbefaling med ungdommer i Barcelona. Kabelbane opp til det olympiske stupebassenget. Bade med utsikt over hele byen. Gå ned igjen, forbi i hvert fall noen av idrettsanleggene. Strålende dag.


#11

Blå sa for siden:

Og, man bør visst bestille tid både i La Sagrada Familia og i Gaudiparken. Vi hadde tenkt på det første, men ikke det andre.#13

Polyanna sa for siden:

Jeg manner meg opp til forhandlinger om shopping vs kultur. :knegg:


#14

Adrienne sa for siden:

Lykke til. :haha:


#15

Pesten sa for siden:

Henger litt her og siden vi drar til Barcelona i høstferien. Hvor endte dere opp med hotell?


#16

Nooria sa for siden:

Vi kombinerte Barcelona og Sitges, og var veldig fornøyd med det. Jeg synes ikke Sitges kan erstatte Barcelona. Det er to veldig forskjellige opplevelser, og litt for langt med toget.


#17

Hondacrv sa for siden:

Eg er enig. Sitges er sydenferie med strender og restauranter, Barcelona er ein kjempeby med masse å ta seg til og høgt tempo.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.