Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Wallmans - erfaring?

#1

Einhyrningur sa for siden:

Noen som har vært der? Verd pengene?


#2

Elise sa for siden:

Jeg har vært der, og elsket det! Aner ikke hvor mye det koster, det var jobben til mannen som betalte. Har lyst til å dra dit en annen gang og. :jupp:


#3

Pesten sa for siden:

Vært der med jobb 2 ganger og synes det har vært bra. Lyst å ta med mannen en gang og.


#4

-ea- sa for siden:

Vært der med jobb en gang for lenge siden, og var ute på mange og lange røykepauser for å holde ut kvelden. (Nei, jeg røyker ikke).


#5

apan sa for siden:

Det er litt sånn type jobbsted. Jeg har vært der med jobb en gang. Jeg synes konseptet er grusomt og kan aldri tro at det er verdt pengene.


#6

Milfrid sa for siden:

Vi var på Wallmans i fjor (Stavanger). Julebord. Gedigen skuffelse. Noe helt annet enn det de reklamerte for. Vi kom, pyntet til fest, artistene deiset rundt i treningsklær og sang alt fra Liverpool-sangen (greit for meg, muligens ikke for mange andre) til Abba-låter og det mangler fullstendig en rød tråd. Midt inni var det en fyr som tredde seg gjennom en tennisracket som ble mindre og mindre. Kroppsdeler ut av ledd til middagen, liksom. :skremt:

Det toppet seg da en av de som opptrådte kom og ga lapp til en av våre ansatte med «Til frøken strøken» og telefonnummeret hans. Jadda.

Jeg avbefaler showet. I alle fall det de reiser rundt med (hun ene av de som opptrådte var med i The voice. Kunne synge for alt i verden, men regien og alt sugde baller gjennom en hageslange).


#7

veobra sa for siden:

Jeg var der for mange år siden og vi hadde det morro. Vi var en jobbgruppe som generelt hadde det veldig fint sammen og var enkle å glede på fest. Jeg tror ikke dert hadde fungert med nåværende kolleger. Ikke noe galt med kollegene.


#8

Fløyel sa for siden:

Hvis man ønsker en middag hvor man ikke skal snakke sammen er Wallmans helt perfekt.
Jeg syntes Wallmans er helt strålende når man skal med store grupper man ikke har spesielt mye til felles med, men som man må ut med ift jobb.

Skal jeg med venner, hadde jeg valgt noe annet.


#9

Kirsebær sa for siden:

Jeg har vært på Wallmans i Oslo og København, og elsket det. :love:
Jeg har vært der i privat regi. Definitivt verd pengene for vår del. Men det kommer jo an på hvilket tema showet har og om man liker best slik eller sånn. Kan fint tenke meg at det ikke er for alle.
Men jeg vil gjerne besøke dem flere ganger. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.