Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det firmaer som rengjør fliser og fuger?

#1

Divine sa for siden:

Som jeg har nevnt i flere andre tråder, har vi problemer med mugg på badet. Vi må få byttet muggbefengt silikon og satt inn duskabinett, men først må vi rengjort flisene grundig, slik at all misfarging (som kanskje er fra mugg, kanskje ikke :vetikke: ) forsvinner. Vi har på anbefaling prøvd x antall produkter, men ingenting hjelper. Baderomseksperten vi hadde på befaring, sa også at han aldri hadde sett så misfargede fuger før, men kunne ikke si noe om årsaken.

Jeg har prøvd å google, men finner ikke ut hvem som ev. kan hjelpe. Finnes det firmaer? Eller finnes det flisebutikker med ekstra god kompetanse?

Vi føler oss litt støck og kommer ingen vei før dette er fikset. :sukk:


#2

Divine sa for siden:

Ingen som har råd eller tips? :hjelp:#4

Divine sa for siden:

Nei, det holder ikke, dessverre. Vi har prøvd alt. Vi må få profesjonell hjelp.


#5

Høns sa for siden:

Jeg skrubbet fugene for hånd med sterk eddikoppløsning. Brukte ulike redskap, tannbørste, gryteskrubb/svamp blant annet. Tok tid, var drittungt, men ble veldig bra


#6

-ea- sa for siden:

Har du spurt der hvor de selger fliser, f.eks Fargerike og andre faghandlere? (Jeg vet ikke hva de heter rundt der du bor).


#7

Divine sa for siden:

Nei, ikke ennå. Det er litt derfor jeg spør. For jeg tenker at noen kjeder har sikkert mer fagkunnskap enn andre. Men hvilke?


#8

Divine sa for siden:

Hva var blandingsforholdet da? Og hvilken type eddik?

Vi har som sagt prøvd selv, men mulig vi ikke brukte sterk nok løsning.


#9

Cauchy sa for siden:

Hvis du er motivert til å prøve selv en gang til kan du først prøve å vaske med TD Dusj & bad, etterfulgt av TD Jordslag- og soppfjerner.

tdrent.no/


#10

Høns sa for siden:

Vanlig eddik fra kjøkkenskapet. Tror jeg var på 50/50. Ble jo ikke helt perfekt/som nytt, men mer enn godt nok


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.