Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Heilo sa for siden:

Morn morn. I dag ble det jobbefrokost på hjemmekontoret. Dagens forelesning er enda ikke helt ferdig, 165 minutter igjen til den skal holdes fysisk på campus. Pytt pytt, ferske tanker er de beste. :nemlig:


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! Hjemmekontor resten av uka, og sånn passe inspirert. Skal bli greit når resten av familien er ute av huset - noe som ikke er mer enn 10 minutter til eller noe sånt.

Har våknet "1000" ganger i natt, både av snorking, frysing og gud vet hva.


#4

Mex sa for siden:

God morgen

Lykke til med forelesningen, Heilo.
God bedring, Sissel.

Første frostnatt her nå. Rim på gresset, og bare 1 grad da jeg kjørte til jobb i dag. Ikke helt klar for vinter enda kjenner jeg.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter på legekontoret og venter på innslipp. Jeg håper at det finnes noe som kan gjøres med hørselen min, for de siste månedene har det blitt mye verre.

Ellers gikk gårsdagen veldig bra. Så nå har jeg tre «produksjonsdager» foran meg. Det er bra, for jeg føler at jeg er på etterskudd.


#6

star sa for siden:

På kontoret.
Føles som om det blir en lang dag.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg kom på jobb til hyggelig tilbakemelding i dag, det var sårt tiltrengt. Det var null grader og mørkt da jeg sto opp, det er jeg ikke helt mentalt klar for. Må finne frem ull i dag, tror jeg.


#8

Blå sa for siden:

Så bra at gårsdagen var vellykket Tjorven. :heia:

Jeg er på kontoret og nå merker vi virkelig at det tetter seg litt til i det aktivitetsbaserte. Vi har blitt litt flere. I tillegg var jo de vurderingene som ble gjort om hvor mye folk var på kontoret basert på at folk deltok mye på møter. Men det var en vurdering som ble gjort før pandemien og før så mange møter ble digitale og så mye reising ble avlyst. Jeg kom kl. 8.18 i dag og da var det allerede ganske fullt på de stedene jeg kunne tenke meg å sitte. Det blir i hvert fall et insentiv til å komme seg tidlig på jobb.

Ellers har jeg mye å gjøre, men en rolig ettermiddag i hagen foran meg og det er jo alltid en glede.


#9

annemede sa for siden:

God morgen. dagen startet tidlig med morgenfly for heldagsmøte i annen by.


#10

star sa for siden:

Jeg glemte et møte. Men ikke savnet slik at noen hentet meg visst. Bytte tidspkt og dag på faste ting funker dårlig for hukommelsen. Særlig når man ikke åpner mailen før etter møtet har begynt.


#11

Tjorven sa for siden:

Er det ikke snodig hvordan man hentes inn et kvarter for seint til dagens aller første legetime? Men jeg har lest om arbeidsbelastningen til fastlegene og klaget ikke. Ørene mine er undersøkt, og det er ikke noe åpenbart galt med dem, så nå er jeg henvist til øre/nese/hals. Ja, ja. Det var et steg nærmere.


#12

Blondie sa for siden:

Min fastlege har telefontid før første time, så for meg er det helt vanlig.


#13

oslo78 sa for siden:

Jeg er så lei av å streike. Men rekker i hvert fall manuellterapeuttimer da, det hadde vært vanskelig i en vanlig hverdag. Men vil være sammen med «barna mine». Nå!!!


#14

Nenne sa for siden:

I dag har jeg opplevde en særdeles punktlig rørlegger. Han kom 07.45 som avtalt og fikk sjekket det han skulle. Jeg var på jobb 08.10. Ikke verst start på dagen. Jeg leste til og med jobb-epost til morgenkaffen, så de ti minuttene har jeg jobbet inn.

Ellers falt en liten jobb-bombe ned på pulten min i dag, som snur opp-ned på en masse ting som er planlagt. Når blir det armer og bein her!


#15

Blondie sa for siden:

Jeg håper det var min rørleggerlærling-sønn, Nenne. :knegg:


#16

celebelen sa for siden:

Tjorven - det har jeg også opplevd en del ganger. Gjerne kombinert med at jeg ser legen komme på jobb fem minutter etter at timen skulle begynt.


#17

Nenne sa for siden:

Hvis han er svensk i 30-årene, så var det nok det. :nemlig:

#18

Blondie sa for siden:

Close enough. :humre:


#19

Heilo sa for siden:

I dag har jeg vært på pauserommet i lunsjpausen og snakket løst og fast med kollegaer i en halv time. :what: Det var deilig å føle at jeg hadde tid til å sette meg ned. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.