Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Regnes pannekaker som en fullstendig middag?

#1

Tjorven sa for siden:

Vi har diskusjon i heimen. Vi har matkasse annenhver uke. Den uka vi ikke har matkasse, så skal alle lage middag en hverdag hver. Den som lager middagen bestemmer hva som skal serveres, men det skal være en «fullstendig» middag. Og vi har definert at fullstendig inkluderer en grei mengde grønnsak(er).

Et av barna ønsker å servere pannekaker. Hen innser at det ikke inneholder grønnsaker, men påstår at jeg er «håpløs» og at pannekaker er en vanlig middag hos Alle André.

Regnes pannekaker som en skikkelig middag hos dere?


#2

Palmen sa for siden:

Nja. Jo. Der gjør egentlig det altså. Har jeg overskudd blir det hjemmelaget tomatsuppe til.


#3

Elise sa for siden:

Vi har alltid tomatsuppe eller blomkålsuppe ved siden av.


#4

meisje sa for siden:

Hos oss gjør det det, men vi langer pannekaker som har fyll på, dvs grønnsaker, frukt, eller ost. Det er mere vanlig at vi serverer det som helgelunsj enn som middag forøvrig. har dere vært på pannekakehuset på Bærums verk ? Det sånne vi lager hjemme.


#5

venla sa for siden:

Pannekaker er middag hos meg. Serveres med bacon (kjøtt) og tinte blåbær (frukt/grønt).


#6

star sa for siden:

Her er det det.


#7

Neket sa for siden:

Jeg og kidsa mener ja, mannen mener ABSOLUTT IKKE. :vetikke: Hadde glatt akseptert det som middagsbidrag fra kidsa.


#8

007 sa for siden:

Ikke hos oss. Pannekaker er kaffemat/snacks - som vafler og sveler.


#9

Anne C sa for siden:

Vi kan ha det som "middag" noen ganger, men jeg er mett i cirka et kvarter så det fungerer ikke så bra for min del.


#10

løve70 sa for siden:

Her er det det. Jeg tenker det er helt greit en gang iblandt. På samme måte som f.eks pasta carbonara er en fullverdig middag uten grønnsaker. Jeg tenker det er greit, så lenge de fleste middager inneholder noe grønt.


#11

Myria sa for siden:

Jeg synes ikke pannekaker alene er skikkelig middag. Vi har det sjelden, men når vi først har det er det likevel som oftest uten suppe eller annet i tillegg, bare med syltetøy/sirup/sukker/sitron på. Hadde vi hatt det oftere ville jeg laget noe annet i tillegg.


#12

ingling sa for siden:

Pannekaker er middag. :nemlig: I praksis er det mest barna som spiser det, men jeg synes det er middag. Vi har som regel kalkunbacon til hvis vi voksne også spiser det. (Nei, vi spiser ikke samme middag her i huset, det er det grunner til).


#13

Toffskij sa for siden:

Vi har alltid tomatsuppe først, og da teller det som middag.


#14

Blå sa for siden:

Kommer an på.

For meg må de da være grove og det må være noe til.

Da jentene var små laget jeg pannekaker med spinat og grovt mel som ble servert med sopprøre. Det definerte jeg som middag.


#15

Høns sa for siden:

Pannekaker er innafor som middag.


#16

Hyacinth sa for siden:

Nei. Det ville ikke vært det her. Men jeg reagerer overhodet ikke på om andre regner det som fullverdig middag.

(Og det er mest for min egen del. Jeg trenger noe mer. Mye mer. At ungene mine spiser bare pannekaker i blant plager meg ikke.)


#17

Señora sa for siden:

Vi voksne holder oss unna mel og sukker, så jeg regner det ikke som mat.


#18

millact sa for siden:

Ja, men vi spiser det svært sjeldent og må ofte ha noe mettende til kvelds da.


#19

millact sa for siden:

Slik vokste jeg opp.


#20

Tjorven sa for siden:

Det er greia mi også. Jeg blir stappmett når jeg spiser og er skrubbsulten igjen etter en halvtime.

Jeg kan legge frem ideen om tomatsuppe først, men jeg tror nok tanken på å måtte lage to middager gjør at det ikke blir aktuelt.


#21

frukt sa for siden:

Helt greit av og til. Jeg bruker kokosmelk så de blir mer mettende, og har bacon og hjemmelaget syltetøy til.


#22

frukt sa for siden:

Bytt ut melken med kokosmelk. Like godt og metter mer. :jupp:


#23

Tjorven sa for siden:

I min barndom hadde vi ente tomatsuppe til eller nypesuppe med krem. Den nypesuppa var jo som en dessert, så det er litt uklart for meg hvilken nytte den gjorde. (Ernæring var ikke noe min bestemor hadde mye fokus på. Det viktigste var å få i oss mat - masse mat.)


#24

C3PO sa for siden:

Absolutt ikke. Pannekaker er til helgefrokost.


#25

Serafin sa for siden:

Jeg synes egentlig ikke det.
Men de andre 4 jeg bor med er uenig, så jeg steker pannekaker og serverer det titt og ofte. Mens jeg sukker litt.


#26

Malama sa for siden:

Ja. Med tomatsuppe, eller grønnsaksuppe, eller bare med bacon og bringebærsyltetøy.

Hos oss er det middag. Ikke sånn hver uke, men det er middag når det er.


#27

Observatøren sa for siden:

Pannekaker er middag hos oss - med en boks hvite bønner stavmikset inn i røra.
Grønnsakene kommer som suppe servert først.


#28

Lhi-My sa for siden:

Det er rart hvor ulike skikker vi har. Pannekaker til frokost eller kaffemat er en veldig uvant tanke for oss. Det hadde vært like rart som å spise spaghetti til frokost.

Vi spiser pannekaker til middag med syltetøy, bacon eller begge deler til. Og da snakker jeg om vanlige pannnekaker med fint hvetemel og godt smør. Vi skjærer ofte opp rå grønnsaker til, men det gjør vi til nesten alle middager. Gulrøtter eller kålrot, knutekål, brokkoli eller hva vi nå måtte finne i kjøleskapet.

Pannekaker serveres ikke ofte, det er sjelden noen gidder å ta jobben, så de kanskje 3-4 gangene i året vi spiser dette, gjør jeg det helt uten å være bekymret for om det er fullverdig middag eller ikke. Det gjør ikke så mye om noen av oss må etterfylle med kveldsmat den dagen heller. Det hadde vært noe annet om pannekaker hadde stått på menyen ukentlig.


#29

Effie sa for siden:

Det er middag. Dei første blir servert med bacon eller med smør på, tidvis har det og vore poteter til faktisk. :D
Dei siste er det lov med syltetøy på. Har aldri skjønt samanhengen pannekaker og suppe, men har fått med meg at det er vanleg å servere begge deler.

Tjukke, mindre pannekaker (lappar) er meir til kaffen eller som ekstra stas helgefrukost.


#30

Blå sa for siden:

Jeg har vokst opp med pannekaker som kveldsmat. Og sånn ser jeg det fremdeles. Frokost eller kveldsmat.


#31

Fintdethei! sa for siden:

Absolutt. Livet er for kort til å snevre inn hva som er middag.


#32

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns ikke det er en fullverdig middag, men det betyr jo ikke at ikke det kan være en middag en gang i blant.

Nå som vi ikke har småbarn lenger er det ikke så ofte pannekaker, men vi har alltid pleid å ha ertesuppe til (enkel løsning med Toropose med pølsebiter og gjerne noen rester av poteter og gulrøtter). Syns det er en god kombinasjon, med det salte innimellom tynne pannekaker med blåbærsyltetøy.

Har alltid trodd at ertesuppe var det vanlige til pannekaker, men har i de senere år skjønt at for noen er det tomatsuppe, eller noe helt annet. :D (Som for meg er en merkelig kombinasjon).


#33

Høst sa for siden:

Så lenge mannen i huset definerer grøt (risgrøt, rømmegrøt) som middag, så er pannekaker også definert som middag hos oss. :nemlig:


#34

Bluen sa for siden:

Det er mange år siden pannekaker passerte som middag her. Vi spiser gjerne suppe i 17-tida - f.eks. fiskesuppe, og så blir det gjerne pannekaker til kvelds. Det er en del grovt mel i røra.


#35

My sa for siden:

Ja, det er middag hos oss. Da alltid med hjemmelaget tomatsuppe til (spises ved siden av pannekakene, ikke først, fordi det er lov å dyppe pannekakene i suppa - veldig viktig :nemlig: ), med hardkokte egg oppi suppa, og gjerne stekt bacon, rørte blåbær og sukker til pannekakene. Ja, og noen har litt av baconet oppi tomatsuppa også.

Da er det en hel del proteiner, med masse egg (ett egg per person + et par ekstra) og H-melk i pannekakerøra, bacon, og i tillegg hardkokte egg (og kanskje en fløteskvett) i suppa. Ikke voldsomt med grønnsaker, men de som savner noe mer grønnsaker enn tomaten i suppa og blåbæra, får heller bare knaske ei gulrot eller noe etterpå. Vi har alltid såpass mye grønnsaker til alle de andre middagsrettene vi har, så det tåler vi fint den sjeldne gangen vi har dette.

Både jeg og mannen er vokst opp med dette som middagsmat, så jeg får absolutt "middagsfølelse", og synes pannekaker til dessert er rart. Pannekaker uten tomatsuppe er også rart, med mindre det lages på primus i skogen (gjorde vi ofte da ungene var små). Da jeg var barn fikk jeg forresten servert blodpannekaker med sukker på hos naboene, men det hadde vi aldri hjemme.


#36

apan sa for siden:

Pannekaker alene er en fullverdig middag hos oss. Med sukker eller syltetøy. Akkurat som da jeg vokste opp. Men det er ikke noe vi har ofte. En gang i måneden kanskje. Det fungerer greit en sjelden gang.


#37

Syrinx sa for siden:

Vi har pannekaker så sjelden, så det er fritt fram å spise med sukker om så. Jeg pleier å steke grønnsaker og skinke som jeg fyller i pannekakene, men får ha det fyllet for meg selv.


#38

Blondie sa for siden:

For meg har aldri pannekaker vært en fullverdig middag, så det serveres sjelden. Det er godt som dessert, men ikke som middagsmåltid. Vi har suppe først, varierer hva slags.

Jeg serverer det kanskje en gang hvert tredje år.


#39

Maverick sa for siden:

Så klart. Blåbærsyltetøy er nærmest grønnsaker.


#40

liefje sa for siden:

Vi hadde alltid tomatsuppe først da vi hadde pannekaker i barndommen.

Hvis vi har det som middag nå, er det tykke fleskepannekaker med mange egg i røren og ost og klippet gressløk på. Og sirup på toppen. Nam!


#41

Niobe sa for siden:

Vi har pannekaker så sjelden at den ene gangen i året, så er det fullverdig middag. Ikke ernæringsmessig, men det er jo totalen som teller. Den tåler en pannekakemiddag og to i året.


#42

Millen sa for siden:

Samme her. I tillegg koker vi ofte både egg og ekstra makaroni til. Ost har vi og i tomatsuppen.


#43

apan sa for siden:

Vårt problem er mengden. Nå sist lagde jeg av 1,2 liter melk, 7 egg og en haug havremel og havregryn. Det ble likevel ikke nok. Så det begynner å dra seg til litt hva man greie å få lagd.


#44

amylin sa for siden:

Det teller som middag her, men det er nok mest fordi vi lager pannekaker med ost, bacon, tomat, sopp og løk. Blir veldig mektige og ingen orker mer enn 2, maks 3. Nederlandsk tradisjon.


#45

Floksa sa for siden:

Dette er ganske strengt regulert av pannekakepolitiet, som håndhever pannekakeloven. Den sier at alle som skal ha pannekaker må spise en tallerken (tomat)suppe først.
Og pannekaker spises med blåbærsyltetøy eller sukker. Man blander ikke (panne)kake med bacon!
Slik lyder pannekakeloven.


#46

veobra sa for siden:

Slik er det hos oss også.

Kanskje er jeg ekstra påpasselig med noe frukt til kveldsmat disse dagene.


#47

veobra sa for siden:

Dette minner om den gangen vi hadde pannekaker med blåbær til middag og pannekaker med blåbær og is til deasert. :knegg:


#48

-ea- sa for siden:

Klart det er middag. Er vant å spise det med ertersuppe eller betasuppe til (Toro) - den kokes mens man steiker pannekakene (gjerne med bacon i).

Brødskive med kotelett på er også middag.


#49

Toffskij sa for siden:

Jeg bruker masse egg i mine pannekaker, så jeg synes ikke de er så ille ernæringsmessig, akkurat. Særlig ikke med suppe først.


#50

Input sa for siden:

Den som lager middagen bestemmer hva som er middag her. Jeg er ikke glad i pannekaker, men det må jeg tåle når familien min må spise det jeg liker når jeg lager middag.


#51

kamp sa for siden:

Pannekaker (var) middag her.
Men ikke alene lenger


#52

Karamell sa for siden:

Det er innimellom middag, men jeg synes ikke den er fullverdig. Ungdommene bruker blåbærsyltetøy og sukker på og blir sur om det er havre i dem. :knegg: Jeg blir faktisk rar i hodet av så mye karbohydrater, men ja, det hender vi har det likevel.


#53

Chablis sa for siden:

Ja, klart det er fullverdig middag. Vi serverer det uten duppe og grønnsaker , kun pannekaker.


#54

Benzo sa for siden:

Samme her.


#55

trøtt sa for siden:

Jeg synes ikke det er det, men lager det til mann og ungdom innimellom. Jeg spiser det helst ikke.

Jeg lager av 8 egg og ca 1 liter melk til de to som spiser pannekaker her. :knegg:


#56

Hyacinth sa for siden:

Pannenkoeken er jo helt klart middag. Eller aller helst lunsj. Men én er nok.

Pannekaker som jeg har vokst opp med er tynne og serveres med syltetøy til dessert eller kaffen. Mer som crêpes, bare mindre.

Pannekake er ikke pannekake. Det er store forskjeller.


#57

Storm sa for siden:

Det er jo ikke ernæringsmessig komplett kanskje, men det trenger ikke alle måltider være, synes jeg. Det er helheten i kostholdet som er viktig. Vi har veldig sjelden pannekaker til middag, men barna kan gjerne lage det til oss om de har lyst.


#58

Kaija sa for siden:

Suppe først, eller noe slags fyll eller tilbehør, hvis det skal telle som egentlig middag hos oss.Bare at ungene fremdeles furter over suppen, oghelst bare vil stappe i seg pannekaker og et lass med sukker.


#59

Millen sa for siden:

Her får en ikke pannekaker før en har spist suppe først.


#60

Nelly Nickers sa for siden:

Ja!


#61

Filifjonka sa for siden:

Vi spiser ikke ertesuppa først, men litt sånn innimellom. :)


#62

Strå sa for siden:

Pannekaker ble regnet som fullverdig middag her, men vi lager visst ikke pannekaker lenger. Det tror jeg vi skal gjøre noe med i løpet av helgen.


#63

amo sa for siden:

Hos oss er det fullverdig middag. Serveres med stekt bacon og forskjellige syltetøy.


#64

My sa for siden:

Du må la dem dyppe pannekaka i suppa. :jupp:


#65

safran sa for siden:

Nei. Det inneholder hvetemel, melk og litt egg.


#66

Malama sa for siden:

Hvetemel, melk, smør og mye egg. Også bacon til.

Selvsagt ikke sånn kjempefullverdig om man tenker sammensetting, men fullverdig middag en gang i blant, ja. Vel så fullverdig som fiskepinner og nudler, som serveres oftere og går under "middag de dagene det ikke er tid til middag" også kjent som "middag som ikke tar lenger tid enn å dekke bordet" og det trengs. Panneksker er tidsmessig i en annen skala, men fullverdig - skala er de nok likeversige


#67

Appelsin sa for siden:

Jeg godtar det, men spiser det ikke selv. Jeg har typisk pannekaker dagen etter noe det ble rester av, så spiser jeg resten mens barna har pannekaker. Ikke oftere enn en gang i måneden.


#68

apan sa for siden:

Vi har ikke noe hvetemel i pannekakene. Kun havregryn og havremel.


#69

Tallulah sa for siden:

Njæ, en fullverdig middag er det vel ikke, men helt greit innimellom allikevel. Våre pannekaker er med mye egg (ett mer enn antall som skal spise), gjerne grovt havremel og ikke sukker. Ofte litt hampfrø også. Så ikke usunt, heller, egentlig. Har ikke smeltet smør i heller. Serveres med alt fra ost, rørte bær, syltetøy og kanel.


#70

apan sa for siden:

Mannen lagde en gang med hirse. Det vil jeg avbefale. Følte meg som en undulat. Dårlig tegn når den gang 9-åringen henter makrell i tomat isteden.


#71

Hønni sa for siden:

Med suppe først.


#72

Toffskij sa for siden:

Jeg synes pannekaker er kjempegodt, forresten. Comfort food. :hjerter:


#73

My sa for siden:

Samme her Toffskij. :nikker:


#74

polarjenta sa for siden:

Jeg lager aldri pannekaker, men bestemor lager, da serveres det med fruktsuppe, bacon, syltetøy og sukker. Man spiser det man vil ha. Hun lager det av og til den dagen ungene er der.(de spiser middag der fast en dag i uka)

Jeg syns det er greit nok til middag, lillebror er fornøyd med det. Storebror derimot liker det, men han regner det ikke som middag, så sist de hadde det til middag spurte han meg senere på ettermiddagen hva vi skulle ha til middag, da hadde han glemt at det var det som var middagen.:knegg:


#75

Hyacinth sa for siden:

Lager forresten av og til pannekaker av kikertmel (socca). Det er typisk kveldsmat og serveres med for eksempel skinke og avocado eller something like that.

Det er dødsenkelt. Mel og vann og det er det. Ja, og så krydder. Kanskje et egg, men det er ikke nødvendig. Tar seriøst få minutter.


#76

Magica sa for siden:

Ja, vi har kokte poteter og bacon til. Og blåbær.


#77

Acino sa for siden:

Ja, med bacon(eller flesk av og til i barndommen men som regel bacon i tykke skiver) til og valgfritt blåbærsyltetøy eller lønnesirup. Aldri fått suppe hverken før, under eller etter i min oppvekst så det slipper ungene (og vi voksne) nå også. :knegg:


#78

shute sa for siden:

Ja, det gjør vel det. Min go to ved uventet barnebesøk som spiser halal, ikke noe vi i særlig grad har ellers.


#79

Elise sa for siden:

Det er ingen tvang rundt vår suppeservering, alle tar det de har lyst på, for de fleste er det en kombinasjon. :jupp:


#80

Frk_Fryd sa for siden:

Pannekaker med bacon, smør, poteter og blåbærsyltetøy er middag hos oss. Ikke hver uke, men det er mest pga jobben.

Vi spiser også andre middager som garantert er mindre optimale mtp næringsinnhold


#81

gnuri sa for siden:

Vi serverer pannekaker med masse egg,gjerne endel grovt mel, og har på masse bacon og litt syltetøy. Passerer definitivt som middag her. Er dog ikke så ofte vi har det.


#82

Divine sa for siden:

Vi har pannekaker såpass sjelden (mange måneder mellom hver gang) at vi rett og slett ikke bryr oss om det er et "fullverdig" måltid eller ikke. Og vi serverer IKKE sunne pannekaker. De er kun lagd på hvetemel og spises med sukker og bacon.


#83

Che sa for siden:

Pannekake er middag hos oss i alle fall. Jeg lager de litt grove, har bacon og blåbær til.
Om man definerer tomatsuppe alene som middag, så er pannekake det og, tenker jeg.


#84

celebelen sa for siden:

Pannekaker er middag hos oss. Ikke veldig sunn middag, men middag.

Da jeg var barn hadde vi alltid suppe før pannekakene, jeg mistenker at det var fordi det er ganske mye jobb å steke pannekaker til fem personer. Vi er bare tre, så det er mer overkommelig.


#85

Madicken sa for siden:

Tja, jeg regner det vel mest som en slags kriseløsning dersom det for eksempel ramler hauger med venner av barna innom, alle vil ha middag, og jeg vil lage noe enkelt som alle liker. Jeg bruker mye egg i røra, blåbærsyltetøy og bacon hører med, gjerne også en suppeskvett om jeg har noen poser liggende.


#86

Mex sa for siden:

Det er ikke ofte vi har pannekaker, men vi kan fint ha det til middag i ulike varianter;
Med tomatsuppe. (Funker helt strålende med Toro sin tomatsuppe. Den er jo ferdig lenge før man er ferdig med å steke alle pannekakene..)
Med bacon, da lager jeg gjerne røren litt tykkere.
Gratinert i ovnen med enten ost og skinte, eller pizzafyll. Det er supergodt, og kan fint være lørdagskos.

Tynne pannekaker med sukker eller syltetøy er sjeldent middag. Det er kaffemat/dessert.


#87

zinatara sa for siden:

Jeg tenker på det som middag, men ikke en spesielt sunn middag. Så det blir kanskje en gang i måneden fordi ungene liker det. Mye egg i røra og serveres med bacon og syltetøy.


#88

Novla sa for siden:

Dette. :nikker: Pannekaker (med mindre de er fylt med noe) og grøt blir aldri fullverdig middag i mitt hode, og den suppekomboen gir heller ikke mening for meg. Dog synes de andre i huset at pannekaker er utmerket middag, så jeg serverer det en sjelden gang, og da er det på hvetemel og masse egg, med sukker og bacon til. Om jeg gidder lager jeg soppstuing til oss voksne, det gir litt mer middagsfølelse.

For meg er pannekaker dessert eller kaffemat - flortynne pannekaker med mandeldråper i, servert med jordbærkrem eller bare sukker. :nam:


#89

Novla sa for siden:

Og nå fikk jeg selvsagt sjukt lyst på pannekaker. :knegg:


#90

Røverdatter sa for siden:

Det er en lettvint middag, men likevel - vi kan ha det til middag hjemme hos oss. Det er dog sjelden siden jeg syns det er så kjedelig å stå der å steke ørt-og-fjørti pannekaker i evigheter, og så blir de spis på to minutter liksom.


#91

LilleT sa for siden:

Ja, pannekaker alene passerer som middag her også.Spiser det maks en gang i måneden, og lager linsepannekaker med en del grovt mel og uten sukker. Jeg spiser dem med cottage cheese og varme blåbær tilsatt chia.


#92

Nenne sa for siden:

Nei, bare som del to av en middag. Vi lager hjemmelaget tomatsuppe først, gjerne med litt pasta i, eller kokte egg. Så det blir ordentlig mat først og så pannekaker etterpå.


#93

Pasta sa for siden:

Ja. Vi får det kun servert hos mamma, med bacon og ertesuppe. Og vi spiser det maks 3-4 ganger per år.
Dersom det var en middag vi spiste ukentlig, så er det kanskje ikke så fullverdig.


#94

Bokormen sa for siden:

Det er veldig sjelden vi har det til middag, men de få gangene vi har det er det med syltetøy og sukker. Gjerne med suppe først. :)

Av en eller annen grunn synes jeg pannekaker er skrekkelig tungt fordøyelig, og får alltid halsbrann og blir uggen etterpå. (Vafler går fint, forstå det den som kan.:p)


#95

Isolde sa for siden:

Pannekaker er go to når både jeg og ungene er matlei. Bacon, syltetøy og sukker.
Middag er så utrolig vanskelig i vår familie. Kan vi slippe billig unna med pannekaker en dag så gjør jeg det.

Amerikanske pannekaker er helgefrokost.


#96

Snippa sa for siden:

Pleier å ha suppe først, men ja: det regnes som middag.


#97

Unicorn sa for siden:

Grove pannekaker er (favoritt-)middag hos oss.


#98

Tjorven sa for siden:

Strålende. Jeg hadde håpet på kanskje 10 svar og nå har jeg fått nesten 100.

Avkommet skal få lov til å lage pannekake til middag mot å love å bruke mange egg. Så får jeg bare spise noe i tillegg en times tid etterpå. Jeg mistenker at det blir en engangsforeteelse når det innsees hvor mange pannekaker som skal stekes for å mette 4 voksne mennesker. :moahaha:


#99

Tjorven sa for siden:

Mannen min scorer usedvanlig mye pappapoeng når det er overnattingsgjester, for da pleier han å varte opp med amerikanske pannekaker til frokost. Det er veldig poppis.

(Jeg spiser én for å være grei.)


#100

liefje sa for siden:

Fullstendig middag er i mine øyne mat som spises på middagstidspunkt og som man blir mett av. Såklart er det bedre med balanserte måltider og grønnsaker og alt som er bra for deg, men man kan ikke si at noe ikke er en fullstendig middag hvis man blir mett etter å ha spist det. I går hadde vi egg og bacon til middag. Det er frokost i andre sammenhenger, men det var det vi hadde lyst på og vi ble mette. Så tar vi noe sunnere en annen dag og det er heldigvis flest av sånne andre dager.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.