Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fuengirola eller Nerja?

#1

Trixie sa for siden:

Jeg drar, alene i uke 42.
Kun hvile og sol på planen.
Hva anbefaler dere? Hotelltips?


#2

meisje sa for siden:

Hva ønsker du mest, en turistsby med relativt få lokale (Fuengirola) eller lokal by med hovedsaklig spanjoler ( Nerja) ?


#3

007 sa for siden:

Midt mellom: Benalmadena!


#4

Lavender sa for siden:

Nerja hadde jeg valgt for grottene, elvevandring i Chillar, og å sitte på Balcon de Europa på kveldene.

Fuengirola for shopping, mange spisesteder og kafeer, kanskje en tur med toget til Malaga. Strendene er fine nok til å være en hel dag.


#5

C3PO sa for siden:

Vi ferierte i Nerja for 20 år siden og hadde det veldig fint.


#6

Trixie sa for siden:

Hvorfor? Tips til hotell? Jeg liker å bevege meg litt.


#7

millact sa for siden:

Nerja, men har kun vært der (to ganger). Hyggelig lite sentrum, fine strender og passe stort. Absolutt et sted jeg hadde følt meg trygg. Hadde likt å bo nær Calle Carabeo.


#8

Muskat sa for siden:

Har bare vært to dagsturer i Nerja, men kunne veldig gjerne tenkt meg å dra tilbake. Elvevandring i Chillar var helt nydelig på en varm dag, selve byen var koselig, grottene var verdt et besøk, og strendene rett ved byen så veldig fine ut (men vi var dog ikke nede på dem).


#9

meisje sa for siden:

Der ville jeg ikke feriert, syns det har samme sjarm som puerto rico på Kanariøyene. Mye gamle hoteller og heller brutalistisk stil generelt, og jeg syns det er godt om man bor på et pent sted.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.