Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eksterne pc-skjermer fra to ulike leverandører?

#1

Miss Norway sa for siden:

Jeg har laptop og ekstern skjerm på Hjemmekontoret. Vurderer å utvide med en ekstra ekstern skjerm, slik jeg har på kontoret. Noen som har erfaring med eller vet om det går greit å ha to ulike eksterne skjermer? Altså har ulikt merke på dem? Eventuelt ulik oppkobling også, for eksempel en på HDMI og en på USB-C?


#2

Appelsin sa for siden:

Jeg har to ulike skjermer koblet til laptop - den ene er en ganske vanlig Dell og den andre er en medisinsk skjerm (annet merke).
Tror det er ulik kobling, men ble litt usikker (tidlig helg :flau: ).


#3

Molly sa for siden:

Det pleier å gå helt fint. Men jeg ville sørget for at de har samme fysiske størrelse på skjermen og samme skjermoppløsning, det er min erfaring at fungerer det best når jeg bruker to skjermer.


#4

millact sa for siden:

Tror det går fint; flere som har det på min arbeidsplass.


#5

Adrienne sa for siden:

Jeg har to ulike merker på hjemmekontoret mitt. Den ene er koblet til direkte gjennom HDMI og den andre er koblet via en dockingstasjon jeg har "lånt" med meg fra kontoret.

Før jeg "lånte" docking brukte jeg en usb-c multiportadapter, for jeg har bare en hdmi-utgang på pc, men to usb-c-utganger. Det fungerte helt greit, men med docking kan jeg også ha strøm, gaming-tastaturet med ledning som jeg har arvet av arvingen, nettverkskabel og lydutgang koblet til med ett grep.


#6

star sa for siden:

Flere på jobben har ulike skjermer.
Men jeg er glad jeg fikk oppgradere til 2 større og i samme størrelse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.