Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gryterett med lam

#1

frukt sa for siden:

Jeg laget en gryterett med fårikålkjøtt, hermetiske tomater, og diverse grønnsaker. Det ble godt, men litt vel mye tomatsmak synes jeg. Hva kan jeg ha i for å gjøre den enda bedre? Jeg tok utgangspunkt i en oppskrift med rødvin i, men det droppet jeg. Kan det hjelpe?


#2

Syrinx sa for siden:

Søtning for å runde av tomatene kanskje? Honning eller sukker.


#3

frukt sa for siden:

Det skulle være litt sukker i, men det glemte jeg visst. Skal prøve det.


#4

Syrinx sa for siden:

Det utgjør en stor forskjell synes jeg. Og la sausen koke lenge.


#5

frukt sa for siden:

Den stod i ovnen i nesten 2 timer, det burde vel holde?


#6

Myria sa for siden:

Jeg synes det er veldig godt med noen skjeer créme fraîche i tomatisert lammegryte, evt Snøfrisk om du liker geitesmaken. :jupp:


#7

frukt sa for siden:

God ide!


#8

Mikkeline sa for siden:

Og fond/kraft/buljong for å erstatte rødvinen.
+1 på sukker






#13

frukt sa for siden:

Takk for masse gode tips og forslag. :blomst:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.