Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spiller dere pengespill hos Norsk Tipping?

Spiller dere hos Norsk Tipping?

  • Ja, spiller fast
    30 stemmer
  • Nei, aldri
    63 stemmer
  • Av og til
    32 stemmer
  • Har fått jackpot,så trenger ikke
    1 stemmer
#1

amo sa for siden:

Eller tipper på fotball eller hest?
Jeg har stort sett en 5 ukers med lotto og en viking lotto inne. Vinner jeg, så investerer jeg gevinsten i en Eurojackpot eller et Flax lodd. Nå har jeg faktisk et lodd i postkodelotteriet også.Jeg har vel ikke vunnet mer enn 1000 kr og går med et godt underskudd.
Jeg lurer på hva dere andre gjør?


#2

007 sa for siden:

Det hender jeg tipper Lotto. Jeg vinner en 50-lapp i ny og ne, og når summen har blitt 250 kr kjøper jeg en ny 5-ukers.


#3

Millen sa for siden:

Nei. Spiller ingenting sånt. Har vel hatt noen lotto kuponger tidlig i livet, men det er flere år siden.


#4

IzziCreo sa for siden:

Nei.

Eller dvs jeg drev en kort periode med odds i studietiden, men det var ene og alene fordi jeg hadde stor kunnskap om sporten og ergo langt høyere sannsynlighet for å vinne. Men som person drives jeg ikke av sånt, og heder og ære er mer stas. Så de gangene jeg gjør sånt nå så er det sammen med venner og bekjente med lik interesse. Vant sist nå i sluttspillet; som ensom kvinne blant en gjeng med menn :kry:

Lotto og slikt kunne det ikke falt meg inn å tippe på. Sannsynligheten er jo forsvinnende liten.


#5

Anne C sa for siden:

Jeg tipper nå og da. Føler at kvota for lottomillionene er brukt opp siden pappa, svigerfar og en svoger har vunnet mye.


#6

Milfrid sa for siden:

Joda. Innimellom. Man vet godt at sjansen for å vinne er like stor som om man kaster en mynt ut av vinduet på banen mellom Oslo og Bergen, og treffer en bøtte som er satt ut der. Sånn ca. Men man treffer jo ikke om man ikke kaster. Eller vinner om man ikke deltar. Jeg har vunnet bil i en slagordkonkurranse, nytt sikringsskap og reisegavekort på 20 000 kr i Facebook-konkurranser. Og 10 000 i nabolaget.

Og fotballaget får grasrot-andel.

Nabolaget mer eller mindre fast om jeg husker det. Og lotto og vikinglotto innimellom.


#7

Charlie sa for siden:

Har en fast lottorekke inne hver uke, etter mange års opphold. Har også kjøpt unoterte aksjer. Same, same but different.


#8

millact sa for siden:

Nei, egentlig ikke.


#9

Karamell sa for siden:

Har aldri gjort det i hele mitt liv!


#10

Myria sa for siden:

Nei, aldri.


#11

Blondie sa for siden:

Nei, det gidder jeg ikke. Jeg har null tro på at det kan gi noe uttelling.


#12

Malama sa for siden:

Mannen betaler fast den der idiot - skatten, eller "prisen for retten til å drømme om lottogevinsten", som sånnsett har reddet mang en natt for meg (fantasien som klarer stoppe tankespinn så jeg sovner fort)
Ja, vi har fast rekke i lotto som han har hatt så lenge jeg kan huske, eller lenger?
Vinner bare smått og går nok med godt underskudd ja b)


#13

-ea- sa for siden:

Jeg fikk et innfall og leverte lottokupong tidligere i år. Over tyve, kanskje tredve år siden sist, så jeg spiller ikke spesielt ofte nei.


#14

Floksa sa for siden:

Nei. Aldri. Men det er ikke helt sant. Jeg er med i et tippelag av hestejenter som spiller på hest sammen. Det har vi gjort i 20 år. En liten sum på hver hver mnd. Vinner en liten slump i ny og ne men går absolutt i minus ja. Er mer som et veldedighets prosjekt.


#15

liefje sa for siden:

Spiller av og til (5 ganger i året kanskje) hvis det er sånne sinnsyke gevistmuligheter. Koser meg med drømmene. Har vunnet smågevinster på under kr 100 et par ganger


#16

Neket sa for siden:

Ja, spiller eurojackpot. Koster vel en 50-lapp i uka eller noe? Jeg gidder ikke vanlig Lotto, eurojackpot har mye høyere premie. :knegg: Det går nok i minus foreløpig.


#17

Elise sa for siden:

Ja, jeg spiller lotto, til tross for at jeg vet hvor liten sannsynligheten er. Men noen vinner jo, hvorfor skulle det ikke kunne bli meg?


#18

Sissel sa for siden:

Spiller Lotto og Joker en sjelden gang. Har aldri vunnet noen store premier, kun småplukk.


#19

Appelsin sa for siden:

Omtrent sånn gjør jeg det også.


#20

Che sa for siden:

Jeg svarte "av og til", men jeg kjøper flaxlodd i appen til norsk tipping ganske ofte. Alt jeg vinner går til lodd - så si at jeg kjøper ett lodd i uka. I helga vant jeg 120 - jeg kommer helt sikkert til å kjøpe lodd for alle penga:)


#21

Nenne sa for siden:

Ja, jeg kan jo ikke vinne storgevinsten, som jeg har så mange planer for, uten å delta. :D

Jeg har samme lotto-rekke nå som jeg har hatt mer eller mindre sammenhengende siden slutten av 80-tallet. De talla husker jeg utenat, så jeg kan ikke risikere å ikke levere. Tenk om mine tall går inn og så har jeg ikke deltatt! :sjokk:

Jeg har vunnet 14.000 en gang og 8.500 en annen gang, men aldri noen storgevinst.


#22

ingling sa for siden:

Nei, ikke på over 20 år tror jeg.


#23

Retz sa for siden:

Aldri. Jeg er generelt ikke noen spiller, selv om jeg en gang i blant forkorter ventetid med Candy Crush. Kjøper aldri liv, da.


#24

Lavender sa for siden:

Aldri. Men tenker av og til at selv om sannsynligheten i lykkespill er ca null, så er det bare de som deltar som vinner, og om det er minste innsats eller mer, utgjør ingen økt sjanse for å vinne. Men jeg glemmer det. Har kjøpt Flax kalendere til jul.

Var kommisjonær for både tipping og Rikstoto i yngre dager, utbetalte 500’ og fikk diplom fra Norsk Tipping etter vel to år. Så jeg vet at jeg kan spille for veldig mange millioner uten toppgevinst, men ca 50% skal tilbake til spillerene.


#25

nolo sa for siden:

Jeg har en femukers lottokupong inne flere ganger i året, men det går ofte uker der jeg ikke er med i trekningen. Det meste jeg har vunnet på pengespill er 1000 kroner på et flaxlodd jeg fikk av min mor. Det var stas. :D


#26

Myria sa for siden:

Artig at du sier akkurat det, for jeg leste en gang for lenge siden at nettopp dette er hovedårsaken til at mange spiller i årevis. Ikke fordi de tenker at de kan vinne, men fordi de er redde for å slutte og så vinner den faste rekken deres. :knegg:


#27

Divine sa for siden:

Ja, spiller fast, men for en ganske liten sum.

Foreldrene mine spilte også alltid fast, så dette er noe jeg rett og slett har overført automatisk fra barndommen. Forventer ikke milliongevinst, men det drypper nå inn litt smått nå og da. Foreløpig går jeg i minus, men ikke mer enn at det fint er til å leve med.


#28

Neket sa for siden:

Mamma og tante spilte forresten Lotto når jeg var liten, og sa at når de vant skulle de reise til Egypt.

De vant 100 kr, og dro til Egypt. :hehehe:


#29

venla sa for siden:

Nei, aldri. Spilte ei rekke lotto når jeg var ungdom sammen med venninna mi, men vi fant aldri mer enn 45 kroner.

Hender det vanker flaxlodd i jula, det er det nærmeste jeg kommer til gambling :knegg:


#30

Nenne sa for siden:

Herlig! :D


#31

Madicken sa for siden:

Lurer mest på hvem som dro i land jackpoten. :popcorn:


#32

Timar sa for siden:

Nei, aldri. En kombinasjon av at jeg både er realistisk og at jeg tidligere har kjent en litt for sterk dragning mot spill så jeg holder meg unna.


#33

Unicorn sa for siden:

En sjelden gang. Kjæresten har faste tall han leverer hver uke (lotto).


#34

celebelen sa for siden:

En gang hvert annet år eller deromkring. Men da må jeg kunne følge trekningen, det synes jeg er litt moro.


#35

Strå sa for siden:

Jeg har en fast lottokupong som leveres for ti uker om gangen. Går den inn ville det vært kult, men det er mer for gøy. En onkel vant toppremien i tipping på 1970-tallet, det hjalp ham til å flytte hjemmefra i en alder av nærmere 40.


#36

Rabbit sa for siden:

Jeg har pleid å ha en fast lottokupong hver eneste uke,men i løpet av dette året har det dabbet veldig av. Nå har jeg vel tippet 1 gang på de siste 2 månedene.Jeg har ingen tro på at jeg noengang vinner storgevinsten, når det meste jeg har vunnet noensinne er 225 kr. :humre:


#37

Taien sa for siden:

Jeg leverer en rekke eller to til 15 kr hver uke. Det er maks av det jeg vil bruke på slikt.


#38

Magica sa for siden:

Jeg har fast Lotto, 50 kr per uke. Det hender jeg kjøper Flax-lodd, men ikke så ofte. Av og til digitale, men det er litt for lett å bli hekta på så jeg har satt meg en lav månedsgrense.


#39

Strå sa for siden:

Jeg blir fort avhengig eller dårlig fokusert på annet, så jeg må være streng med meg selv. Derfor kun den faste lottoen og ingen mobilspill. Jeg har prøvd mobilspill, men jeg er dårlig på å legge vekk mobilen da og får gjort lite annet. Den daglige DN-sudokuen er et møst, den får jeg av Broder'n.


#40

nolo sa for siden:

Nå har jeg levert kupong, etter å ha blitt minnet på det av denne tråden. Snart strømmer millionene inn, tenker jeg. :tvitvi:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.