Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parkering nær Kadettangen (Sandvika) i dag

#1

Molly sa for siden:

Jeg skal ta sauna på Kadettangen i ettermiddag, men er ikke kjent der. Hvor er det mulig å parkere i nærheten ca kl 1545-1815?


#2

Neket sa for siden:

Du kan parkere på selve kadetttangen, ved stranda, det er sikkert ikke fullt nå som det ikke er sommer. Mener å huske at det står noen skilt der som kan tolkes til at det ikke er lov å kjøre inn, men det er det.


#3

Pøblis sa for siden:

det er god plass under brua hvor e18 går, foran Rådhuset. Hvis det ikke er plass på selve kadett-tangen.


#4

meisje sa for siden:

Det er noen parkeringplasser nedenfor bobla, så du må kjøre inn og se, der er det gratis å stå 3 timer. Dersom det er fullt der kan du kjøre inn ved det gamle rådhuset og parkere under motorveibroen, det er betalparkering. Er det også fullt kan du parkere 3 timer gratis på storsenteret, men da er det litt lengre å gå.


#5

Molly sa for siden:

Takk! Da prøver jeg ute på Kadettangen først, evt under brua. Satser på at det går greit fredag i høstferien. Hvis ikke får jeg ty til storsenteret.


#6

Timar sa for siden:

Det er en kjempestor parkeringsplass ytters på Kadettangen, ved brua over til Kalvøya. Veien ut dit er smal og humpete, men det ER meningen at man skal parkere ute der. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.