Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Iphone 12

#1

millact sa for siden:

Mobilen er fire år gammel og fryktelig treg og må lades ofte. Får dekket deler på jobb, så tenker det er fornuftig å kjøpe ny etter hvert. Er Iphone 12 en OK telefon? Har 7 nå tror jeg.


#2

Anne C sa for siden:

Ja det vil jeg tro. Jeg har en 11 som er noen år gammel, og minsten fikk akkurat en "litt brukt" 11 Pro. Vi er begge fornøyde med de. Vi hadde fikset å ha 12 også.


#3

Lavender sa for siden:

Du vil ha 12, den har gøye effekter. Byttet nettopp fra 8. :). Var det nyeste jobben kunne gi, var frekk og ignorerte 11.


#4

millact sa for siden:

Ok, da får jeg se etter 12 til uken.


#5

Nenne sa for siden:

Tilbud på cdon.no nå. 5990.

Sjekka for niesa i ettermiddag.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg lurer på 12, men har hørt fra flere at kameraet ikke er helt bra. Da blir jeg skeptisk, for det er det jeg bruker telefonen mest til. :knegg:


#7

Bergensis sa for siden:

Iphone 11 Pro har betre kamera enn 12 og 13, fekk eg fortalt.


#8

millact sa for siden:

Jeg bruker den også til det i tillegg til jobb.


#9

Anne C sa for siden:

Ja det mener 16 åringen vår også. Det var derfor han ville ha den av de "ikke helt nye modellene" han fikk lov å velge mellom.


#10

sindrome sa for siden:

Jeg gikk fra 8 til 12 pro max, pga kameraet. Den er ganske stor, men det har jeg vennet meg til og jeg har vært fornøyd i snart to år. Batteriet er fremdeles bra nok til å lade en gang om dagen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.