Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ullundertøy til gutt på 172 cm

#1

millact sa for siden:

Speideren har vokst mye det siste året og må ha et par nye sett med ull til speiderturer. Han er tynn, 172 cm lang. Jeg aner ikke noe om hvordan herrestørrelsene er. Bør jeg gå for S eller M?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Tenker S sikkert er bra. Min 186 muskuløse straks 20-åring bruker M.


#3

millact sa for siden:

Da får jeg se etter S.


#4

meisje sa for siden:

Jeg anbefaler deg HH sitt ullundertøy i str 176 siden du sier han er tynn. Våre sett i 176 blir fortsatt brukt innimellom av sønn på 180, som fortsatt er svært slank, men ikke ekstremtynn slik han var på din sønns alder.


#5

Tjorven sa for siden:

Han er like lang som min, og han burde hatt belte på ullundertøyet. :rofl: Når man overhode ikke viser det ut i bredden, så holder det med S.


#6

Acino sa for siden:

Min er straks 170 cm og han kunne akkurat ha ett sett "fjær og bær" str 16 år men ellers nytt bør han egentlig opp i voksen. Han har dog litt kjøtt på kroppen og litt lange bein så vet ikke helt hvilke merker gå for. Utfordring er at i enkelte bukser er s passe i livet men han må ha m i lengden, s går av og til men da bare akkurat. I dongri er ofte 30/32 passe. Så følger deg i jakten! Ikke til veldig god hjelp altså :knegg:


#7

millact sa for siden:

Tror ikke neste tur er før november, så har litt tid. Fant to HH trøyer i 176 som har lange nok ermer, så kanskje han kan klare seg med de en liten stund. Longs må han nok prøve.

Obs har jo ofte kampanjer på Janus.


#8

kamp sa for siden:

Jeg er 165 og small.
S er riktig her i herre str. Men ikke mer enn akkurat på bena


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.