Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør jeg med et lass grønne tomater?

#1

Anne C sa for siden:

Jeg ryddet i drivhuset i går og har nå et stort lass med grønne tomater. Er det noen som har noen tanker om hva jeg skal gjøre med de? Synes det er synd å kaste det.


#2

meisje sa for siden:

Lag pålegg av det, veldig godt til ost feks.


#3

Anne C sa for siden:

Hva slags pålegg? Har du oppskrift?




#6

rajraj sa for siden:

Legg de i vinduskarmen, så modner de.


#7

Gri sa for siden:

Sylta grøne tomater har eg smakt. Veldig godt, men eg veit ikkje korleis ein lager det.



#9

Anne C sa for siden:

Jeg har lest at de som er helt grønne ikke vil bli modne?


#10

allium sa for siden:

Jeg la en haug grønne tomater i en 4 liters bolle og en langpanne fra stekeovnen før jeg dro på ferie i to uker. Da jeg kom hjem var minst halvparten modne, og nå, etter ti dager til, er det nesten ingen grønne igjen.


#11

Malama sa for siden:

Legg er eple sammen med dem så går det fortere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.