Anne C sa for siden:
Jeg ryddet i drivhuset i går og har nå et stort lass med grønne tomater. Er det noen som har noen tanker om hva jeg skal gjøre med de? Synes det er synd å kaste det.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Anne C sa for siden:
Jeg ryddet i drivhuset i går og har nå et stort lass med grønne tomater. Er det noen som har noen tanker om hva jeg skal gjøre med de? Synes det er synd å kaste det.
meisje sa for siden:
Lag pålegg av det, veldig godt til ost feks.
Anne C sa for siden:
Hva slags pålegg? Har du oppskrift?
frukt sa for siden:
Stekte grønne tomater selvsagt. Husker fortsatt den filmen.
meisje sa for siden:
Her er en for relish:
www.allrecipes.com/recipe/19584/green-tomato-relish/
rajraj sa for siden:
Legg de i vinduskarmen, så modner de.
Gri sa for siden:
Sylta grøne tomater har eg smakt. Veldig godt, men eg veit ikkje korleis ein lager det.
Tallulah sa for siden:
Du kan modne dem i en lukket papirpose som du legger mørkt og lott kjølig. Da holder de lenge. Du kan også lage portugisisk tomatsyltetøy.
To oppskrifter:
verdensmat.no/?p=2310
helleskitchen.org/syltetoy-av-gronne-tomater-fra-slottshaven/
Anne C sa for siden:
Jeg har lest at de som er helt grønne ikke vil bli modne?
allium sa for siden:
Jeg la en haug grønne tomater i en 4 liters bolle og en langpanne fra stekeovnen før jeg dro på ferie i to uker. Da jeg kom hjem var minst halvparten modne, og nå, etter ti dager til, er det nesten ingen grønne igjen.
Malama sa for siden:
Legg er eple sammen med dem så går det fortere.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.