Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når Siri plutselig og ubedt blander seg i samtalen

#1

daffy sa for siden:

Etter siste IOS oppdatering har det skjedd 2-4 fange at Siri plutselig bryter inn i samtaler jeg har med andre og sier 2-3 setninger som er helt på siden av tema. Morsomt til nå, men kan jo ikke ha det slik når jeg er i jobbmøter etc.

En bestemt innstilling jeg bør slå av?


#2

Floksa sa for siden:

Tipper du må skru av stemmeaktivering av Siri. Også kjent som Hey Siri.


#3

Einhyrningur sa for siden:

Morsomt når du sitter i legevisitt... Du må skru henne av.


#4

Polyanna sa for siden:

Jeg høyner med at hun ikke snakker høyt, men rett inn i skallen din. :knegg: (I høreapparatene). Folk syns det er rart med andre folk som har stemmer i hodet sitt, viser det seg. :skuffet:


#5

safran sa for siden:

Jeg har undret meg over det samme. Her om dagen fikk jeg listet opp numre til krisesenter etc, og hvem jeg kan snakke med om jeg var redd. :knegg: Tror den nye oppdateringen bidrar til at hun slår inn på enkelte ord som kan tyde på at du er utsatt for vold.


#6

frukt sa for siden:

Google nest'en min kan finne på å begynne å snakke selv når det er helt stille. :skeptisk:


#7

Hyacinth sa for siden:

Haha, det gjør Sonosen vår også. Av og til midt på natta…


#8

My sa for siden:

Mannen snakket nettopp om dette, han har akkurat fått seg ny iphone. En tilsynelatende bekymret Siri hadde brutt inn i Teams-møtet hans i dag, og sagt at det kunne være lurt å ringe og snakke med noen hvis han hadde det tungt, og enda etter en stund, spurt om hun skulle ringe nødsentralen. :knegg:

Vi hadde også en slik google home mini ei stund, den skremte vannet av eldstejenta en gang hun var alene hjemme, og den ut av det blå åpplyste med HØY stemme, hvor mange meter Tyholttårnet er. :skeptisk:


#9

Engasjert sa for siden:

Det var godt å høre at det ikke bare er hos meg! Er det lov å håpe at det fikses i neste oppdatering?


#10

kamp sa for siden:

Jeg har ogaå fått en bekymret Siri..

Men med grunn da, men hun skal likevel ikke blande seg inn med mindre Siri er aktivert. Siri er aktivert hos meg men jeg bruker ikke «hei Siri» men jeg kan holde inne knappen og snakke til henne.
Siri er mye i bruk her :)


#11

Milfrid sa for siden:

:rofl:


#12

Matilda sa for siden:

Jeg har måttet skru av Siri, etter at hun begynte å blande seg inn i undervisninga mi. :snurt:


#13

Charlie sa for siden:

Opplevde det i et møte om tekniske spesifikasjoner, hvor hun sa ganske høyt: "I do not understand, can you say that again". :knegg:

Bortsett fra det er det en plage, og man kan Tenke Sitt om personvern.


#14

daffy sa for siden:

Ha ha, da er der tydeligvis ikke bare hos meg dette skjer. En av meldingene jeg fikk lest opp var den samme som referertover her om hvem jeg kan ringe til hvis jeg har problemer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.