Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er pizzaovn gøy på hytta?

#1

Drømmedama sa for siden:

Sånn utendørs som du enten kan koble til gass eller fyre i med ved. Sånn som kan flyttes på. Noen som har sånn? Kjenner noen som har sånn? Vil ha sånn? Vil absolutt ikke ha sånn fordi?


#2

Bokormen sa for siden:

Ja, jeg vil nesten tro det er mer gøy å ha der enn hjemme. På hytta har en gjerne tid til å gjøre istand, sitte og mekke pizzaer og kose seg. Et vennepar av oss har pizzaovn på hytta, det blir en veldig sosial setting. :) Selve stekingen er veldig rask, og alle kan lage etter sin smak.


#3

Syrinx sa for siden:

Jeg har ikke hytte, men har en Ooni som er helt topp. Er en eldre utgave som er pelletsfyrt, men jeg har byttet brenner på den så den går på gass. Synes det er enklere å regulere varmen på den da.


#4

Selma sa for siden:

Ja, vi bruker vår gassdrevne Ooni-ovn mye på hytta. Vi bruker den til pizza og nanbrød. I tillegg har vi en grillpanne til å sette inni ovnen. Den er ganske ny, så den har vi bare så vidt rukket å teste men kjøttet ble veldig bra


#5

IzziCreo sa for siden:

Ja! Vi har vedfyrt på hytta og det er såååå digg. Vi har ikke skaffet oss hjemme, men har vurdert det. På en annen side så er det mer tid på hytta og da koser vi oss ekstra med hele prosessen. Veldig sosial affære.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.