Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøkken - AUBO - har du erfaringer?

#1

Pøblis sa for siden:

Vi har kjøpt helt nytt hus og var på tilvnalgtsmøte i går. Det er et AUBO-kjøkken som er i leveransen. Vi tenker å oppgradere ganske mye, og det gunstigste for oss, er å oppgradere innenfor utvalget til denne produsenten.

Jeg har funnet flere fronttyper jeg liker, og forhandleren fører også hvitevarene vi (tror vi) vil ha, så jeg tror godt vi kan oppgradere til noe vi liker fra dem, men jeg kjenner ingen som har denne typen kjøkken og vil gjerne vite om noen har erfaringer.

aubo.no


#2

Bergensis sa for siden:

Me har vårt på 18.året.
Godt nøgd, egentlig. Folien på enkelte skapdører har løsna litt, men det burde vel la seg lime.


#3

Pøblis sa for siden:

  1. året høres veldig lovende ut.

Vi ser på en variant med melamin-dører eller evt heltre lameller.


#4

Tjorven sa for siden:

Vi har fått Aubo i nybygg tidligere. Ingen dårlig erfaring med det.


#5

Synnemor sa for siden:

Jeg fikk Aubo-kjøkken levert med mitt hus som jeg kjøpte da det var nytt i 2017. Jeg er IKKE fornøyd med kvaliteten på kjøkkenet. Allerede etter kort tid ble det synlige skader/merker på fronter og benkeplate (og her bor bare voksne mennesker som er forsiktige med bruk av kjøkkenet.) Irriterer meg daglig over kvaliteten på kjøkkenet. Skuffer, skap og funksjon ellers er veldig bra, men riper/merker og avskalling på hjørner er ikke greit!
Savner intenst HTH-kjøkkenet mitt fra gamlehuset. Vi hadde det i 10 år og det så fortsatt ut som nytt til tross for at vi hadde tre små barn den perioden.


#6

Tjorven sa for siden:

Oi. Dette opplevde ikke vi noe av. Vi fikk kjøkkenet levert i 2008, og da hadde vi to bittesmå barn som hele tiden hang i mine bein på kjøkkenet og etterhvert brukte kjøkkenet ganske aktivt uten å tenke så mye på mulig slitasje. Det holdt seg like fint. Men det kan jo ha skjedd ting med kvaliteten på de 9 årene mellom leveranse.

Vi har HTH nå, og der har vi allerede måttet bytte deler som vi har klart å ødelegge (flyttet inn i 2018). Det er vi voksne som har ødelagt - jeg startet og mannen fullførte da han forsøkte å reparere.


#7

mkj sa for siden:

Vi kjøpte det nesten. Hadde bare gode inntrykk av kjøkkenet. Fine løsninger. Men de greide ikke skaffe oss håndverker, så da endte vi opp med Sigdal i stedet.


#8

Odelia sa for siden:

Vi har hatt Aubo-kjøkken siden 2013, og er veldig fornøyd med kvaliteten. Har hvite fronter som vaskes ofte, og huset fullt av unger, men ingen sår/merker på frontene (tross hjørneløsning hvor skapdør kan dunke borti skuffeseksjonen når man er uforsiktig). Har heller ikke hatt problemer med fester/skinner tross mye bruk.

Eneste ulempen jeg fant med Aubo er at det er (var i alle fall) mye dyrere enn IKEA, og manglet litt av de smarteste hjørneskuffeløsningene som HTH/Sigdal har. Kan tenkes de har disse nå.


#9

Pøblis sa for siden:

Supert med så mange erfaringer - tusen takk, alle sammen!

Jeg har et IKEA-kjøkken som er 10 år gammelt nå som jeg bare elsker - masse lure greier, så jeg tar med noen av de greiene videre.

De har endel lure hjørneløsninger nå, både hjørneskuffer, og sånne skap hvor innmaten er helt uttrekkbar.

Jeg gleder meg, det blir et skikkelig fint kjøkken. :hyper:


#10

MegaMie sa for siden:

Vi har AUBO Yellowstone, veldig fornøyd med det! Hatt det i 7 år, ingen merkba slitasje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.