Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lang jakke som tåler regn og vind

#1

frukt sa for siden:

Det ønsker jeg meg, but it's a jungle out there, og jeg aner ikke hva jeg skal se etter. :hjelp:

Jeg har en Didriksson Thelma, og den er veldig god når vinden uler, men den tåler ikke så mye regn.


#2

Niobe sa for siden:

Så rart. Jeg skulle foreslå Didrikson Thelma. Jeg bruker min som regnkåpe. Ellers har jeg HH Welsey Trench, som også er vind/vanntett, men den er også litt fôret, så kun til senhøst/vinterbruk.


#3

Isolde sa for siden:

BERGN kåpe synes jeg tåler mye.


#4

frukt sa for siden:

Jeg kjøpte min i 2016, så de har nok endret på den etter det. Det står ikke på den at den er vanntett heller. Minnes at den har vannsøyle på 8000.


#5

Niobe sa for siden:

Jeg tror min er eldre enn 2016. Jeg har hatt den siden minsten var liten.


#6

Gerbera sa for siden:

Jeg bruker også min Didrikssons Thelma som regnkåpe.

Klærne fra Blæst har vannsøyle på 20.000, i hvert fall ponchoene. Det samme med Urban serien fra Bergans, mye fint der også.


#7

GinaK sa for siden:

Jeg ville også foreslå Thelma. Jeg kjøpte min i 2011, husker det fordi eldste svømte ut 2010 og begynte på fotball etter nyttår 2011 og jeg trengte vindtett/vanntett å stå ute med i timesvis. Er fortsatt fornøyd med min. Kjøpte den stor, str L så jeg får plass til ull og fleece inni.
Dumt om produktet er endret så den ikke tåler vann... ?



#9

frukt sa for siden:

Takk for tips. :blomst:
Ifølge Didriksons er Thelma vanntett, så hvorfor min ikke er det aner jeg ikke.


#10

Gerbera sa for siden:

Har du reimpregnert den? De tåler noen vask uten å impregneres igjen, men det er ofte greit å ta en runde på skuldre og på hetta uansett synes jeg.



#12

frukt sa for siden:

Tror aldri jeg har impregnert den, men den har som sagt aldri vært helt vanntett. Det er jo ikke så rart med vannsøyle på 8000.
Men hvis de som selges nå er vanntette kan jeg jo se etter en på finn, for jeg er veldig fornøyd med den ellers.


#13

frukt sa for siden:

Jeg endte opp med å kjøpe en svart Thelma på finn. Ifølge selger er den vanntett, og den er ikke helt lik min så jeg satser på at det stemmer. Men jeg kommer til å beholde den gamle for den er så fin. Fargen er veldig uvanlig, en slags lys rosalilla. Det var og litt av grunnen til at jeg ville ha ny, den får lett flekker, og det er ikke alt den fargen passer til.


#14

Niobe sa for siden:

Det høres ut som lik min. Den er lys rosa/lilla. Aldri impregnert den, på godt og vel 10 år, og den har alltid vært vanntett. 8000 mm vannsøyle er mer enn vanntett nok til hverdagsbruk (slik jeg bruker regnkåpe), men ikke noe å legge ut på ekspedisjon i. Høres mer ut som din kanskje er en produksjonsfeil?


#15

frukt sa for siden:

Det kan hende det er noe galt, ja. Kanskje det var derfor den var så billig. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.