Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Akutthjelp til tørt hår

#1

Divine sa for siden:

Har dere et vidundermiddel mot tørt hår? Jeg har kjøpt all verdens hårprodukter (sjampo, balsam, kur, remedier til å ha vått og tørt hår, u name it) som frisørene mine har anbefalt, og har nesten blakket meg fullstendig, men håret mitt ser uansett frizzy ut /ser ut som strå de aller fleste dager. Det får meg til å se sjuskete og ustelt ut, og jeg lurer på hva i all verden jeg skal gjøre. Noen tips?


#2

IzziCreo sa for siden:

Jeg ble anbefalt curl girl metoden av min venninne for å løse samme problem, og det har funket veldig bra for mitt hår i hvert fall. De produktene jeg bruker nå er ikke engang spesielt dyre (Curl Girlheter de og kjøpes på Normal). De kan også kjøpes i reisestørrelse slik at man ikke trenger å kjøpe de større før man har testet ut. Jeg kjøpte Cantu serien først, og den funket ikke for meg og den luktet så ananas at det fikset jeg ikke heller :knegg:

For meg var det åpenbart at sulfater, alkoholer etc tørrere ut håret mitt og gjør det frizzy. Nå ser det mye sunnere ut. Mellom vask sprayer jeg håret vått med vann og scruncher opp krøll og fall med curling cream, for det kan jo bli litt frizzy etter å ha sovet.

Og vil anbefale å ta en runde med clarifying shampoo først. Da renser man håret fri for de tingene et krøllete hår ikke bør ha, samt build up av stylingprodukter.


#3

Divine sa for siden:

Takk, Izzi. De Normal-produktene var jo ikke så dyre heller, så de kan jeg prøve. Men det var mange ulike produkter - hvilke mener du er et absolutt must for at metoden skal funke? Jeg leste at man ikke skal bruke vanlige håndklær, er det viktig?


#4

zinatara sa for siden:

Cantu blir fort for tungt for nordisk hår. Jeg fulgte curly girl metoden en stund, men har funnet ut at jeg ikke trenger å være så striks når det gjelder produkter og metoder og fortsatt være fornøyd med håret mitt.

Man kan ofte tro at hår er tørt når det mangler protein mer enn fuktighet. Så kan være vel verdt å prøve seg frem med hårmasker og balsamer med protein i seg.

Olaplex 3 kan jeg anbefale. Og å tørke håret med tskjorter i stedet for håndduker. Kan også anbefale gel cast metoden, det tar tid å tørke, men det er det som fungerer best for meg når jeg vil ha krøller og lite frizz.


#5

Divine sa for siden:

Prøvde å google, men fant ikke noe lettfattelig. Kan du forklare litt kort hva det går ut på?


#6

Trulte sa for siden:

Samme utfordring. 8th Wonder fra elvital er redningen min! Lukter sterkt ved påføring men håret blir silkemykt.


#7

IzziCreo sa for siden:

For å teste ut: Co wash som shampoo. Da trenger du ikke kjøpe både low poo shampoo og balsam. Curling cream liker jeg godt, og så vil jeg nok anbefale leave in conditioner foam. Men hvis du vil velge så få som mulig; co wash og curling cream tror jeg. Clarifying shampoo er som nevnt også å anbefale.
De har også protein mask og hair mask, som er gode, men de trenger man ikke bruke så ofte er min erfaring.

Og ja, ikke tørke med frottéhåndkle. T-skjorte eller mikrofiber hårturban. Jeg bare klemmer håret liksom. Og går med det en stund alt ettersom hvor lang tid jeg har. Jeg føner også med sånn diffuser, men man må ikke det. Kan fint lufttørke.


#8

Divine sa for siden:

Aldri hørt om. Men leste om det nå. Det er altså noe du har i håret mellom sjampo og balsam? Og føner du håret etterpå? Jeg prøver å unngå det, for da mister jeg all krøllen.


#9

IzziCreo sa for siden:

Jeg har sett endel sånn videoer på IG og grer forsiktig gjennom krøllene underfra og opp i klissvått hår etter jeg har tatt i leave in conditioner foam, rister det for å få det løsnet fra hverandre og så scruncher opp med curling cream. Så inn i turban.


#10

Divine sa for siden:

Turban? :skremt: Er det nå jeg skal innrømme at jeg aldri har lært meg å lage turban. Vel, jeg skjønte teknikken da jeg var noen og førti, men jeg har faktisk aldri klart å lage en som sitter. :flau:


#11

Timar sa for siden:

Normal feks har mikrofiberhåndklær til håret som du fester som en turban, men som også har en knapp som gjør at turbanen sitter godt.


#12

Karamell sa for siden:

Jeg har testet shampo, balsam, leave in balsam og krøllekremen. De siste månedene har jeg bare brukt leave in balsamen (spray) og den krøllekremen.
Me jeg har ikke utpreget tørt hår, ikke mer enn for de fleste av oss med grovt, krøllet hår.


#13

Karamell sa for siden:

Det er en krølledame på Tiktok som har et voldsomt regime for å få frem krøllene sine, og jeg har lignende hår, men jeg orker virkelig ikke å stå over badekaret med hodet i en skål.

Men plopping med t-skjorte funker på et vis, jeg gjorde det en del tidligere. Nå blir det ofte hårføner med diffuser.

Litt sånn: (er ikke henne jeg har sett på Tiktok) www.youtube.com/watch?v=mrpoeRFsBpA


#14

IzziCreo sa for siden:

Herlig! Dette utarter seg som den curly girl-tråden jeg lenge har tenkt å starte :hyper:

Jeg er som deg, Karamell, og orker ikke mye styr - jo mindre, jo bedre liksom :knegg: Derfor trenger jeg produkter som drar sin del av lasset.

Jeg har sånn turban med knapp kjøpt på Normal. Funker utmerket.


#15

Divine sa for siden:

Noterer meg turban med knapp. Jeg får spader bare jeg hører ordet "regime", så jeg må også ha det enklest mulig.


#16

IzziCreo sa for siden:

Jepp, det er så viktig. Så jeg prøver uten ditt og datt innimellom for å gjøre det enklest mulig, for å se hva jeg kan klare meg med og hva jeg må ha liksom.


#17

zinatara sa for siden:

Man har masse gele i vått hår og plopper det slik at det formes krøller. Så lar man det enten lufttørke eller man føner med diffuser. Håret blir da knallhardt av gele og man må vente helt til det er helt tørt før man bruker hendene til å klemme på krøllene slik at håret blir mykt.

youtu.be/Faf-m7v_HNw


#18

Karamell sa for siden:

Feil link? Kom til mage, tarm og vitaminer.




#21

skyfri sa for siden:

Jeg har krøller og superfrizzy hår og MÅ ha produkter i håret etter vask for å samle og roe ned frizzet. Jeg bruker gel cast metode, men orker ikke pakke inn håret i sånn plopp. Jeg lar det bare dingle. Men børster aldri håret uten at jeg vasker det.

Denne billige geleen kjøper jeg på Normal og den funker brillefint på meg. Like fint som alskens dyre remedier jeg har brukt før.

Jeg vasker og har i balsam, bruker gode produkter som gir fukt, og en kur i ny og ned. Børster ut floker mens balsamen er i.
Skyller godt og lar håret være ganske så klissvått. Har i geleen som jeg gjerne mikser med litt vann i hånda, for den er litt tykk i konsistensen (den jeg lenket til).
Lar en håndduk ligge over skuldrene til håret er litt tørrere.
Når håret er helt tørt klemmer jeg på håret med hendene for å få ut stivheten som geleen har gitt.

Curlygirl prøvde jeg å sette meg inn i en gang i attenpilogbue, men så fort at det ble for mange regler og ingredienser å holde styr på for meg. Kanskje enklere nå med flere tilgjengelige produkter, men jeg har ikke behov for det egentlig. Jeg er fornøyd slik det er nå.


#22

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips om den geleen, skyfri. Har sett den på Normal. Jeg synes gele ofte blir stivt i håret mitt, men denne påstår at den ikke blir det. Stemmer det for deg? Blir håret mykt og det gir mye hold?


#23

Maverick sa for siden:

Jeg tar i hårkur som skal skylles ut - og så skyller jeg ikke ut! :moahaha: Vill og gæærn altså.


#24

Karamell sa for siden:

Nå ble jo dette en krølletråd, og ikke en hjelp for tørt hår egentlig, men jeg skal gi gel cast en sjanse. Men jeg hater virkelig stivt hår og hår som gir inntrykk av produkter!

Divine: du har jo prøvd all slags remedier, sier du, og sikkert også proteinkurer og hårolje i tuppene. Hva med å la håret få fri fra hårføner, om du bruker det? Nå vet jeg ikke om du har grått hår, men hårfaging kan vel gi mer fukt? :vetikke:


#25

Karamell sa for siden:

Det har jeg prøvd også, om natten. Og sovet med Olaplax, aner ikke hvilket nummer på den da.


#26

Fintdethei! sa for siden:

Du er like gal som de som spiser God morgen yoghurt til kvelds! (Jeg kan også gå med hårkuren i håret, og vedder på jeg har mer krøller enn de aller fleste av dere. Trenger ikke noe plopping for at det skal bli krøller, lizzm).


#27

skyfri sa for siden:

Håret blir stivt når det har tørket. Den stivheten klemmer du ut ved å ta håret i hendene og klemme på det. Vips! Så har du (eller jeg da) mykt hår uten frizz. Men obs! Du må vente til håret er helt tørt, ellers blir det frizz. Igjen :knegg:
Jeg synes geleen har akkurat passe hold til at krøllene former seg fint. Men måtte prøve meg litt fram med mengde, jeg trengte mer gele enn jeg trodde.

Datteren min har tørt hår og frizz uten så mye krøller (mer litt bølgete kanskje), og dette funker fint på henne også.

Det er enkelt og billig, det liker jeg.
Og man må ikke ha akkurat den geleen, andre geleer med medium hold som enten er ganske tynnflytende eller en tykkere som man mikser litt med vann i hendene, kan fungere tenker jeg.
Jeg tror at håret mitt liker denne fordi det er litt proteiner i den. Visstnok.


#28

Karamell sa for siden:

Det er jo som de viser i den videoen fra Zinatra.


#29

Divine sa for siden:

Jeg bruker disse tre produktene:
www.kerastase.com/-/media/project/loreal/brand-sites/kerastase/emea/inter/care-for-your-hair/articles/the-causes-of-frizz-and-the-best-anti-frizz-products/article-antifrizz-potentialiste-04-kerastase.jpg?w=767&hash=4CEEF3A48C2DA662FC8101A5D38CF3E34C950F72

I tillegg bruker jeg å ta i en del Tigi Curls Rock Amplifier (tidligere var dette produktet nok for å få håret mitt til å se bra ut). Så scruncher jeg håret og setter det opp i en topp mens det er vått. Tidligere brukte håret mitt å være krøllete og fint når jeg fjernet hårstrikket, men nå er det altså bare frizz. Jeg prøver å dempe det med Shu Uemura Essence Absolue Universal Balm, men det hjelper ikke. I tillegg bruker jeg en Shu Uemura hårkur hver søndag. Men jeg vet ikke om det er en proteinkur . Jeg føner aldri håret.

Jeg har en del grått hår, så jeg får farget etterveksten, men ikke hele håret.


#30

safran sa for siden:

Tja, du kan prøve disse produktene?

De får mitt nordiske hår uten en eneste krøll til å bli veldig mykt. Og fett på noen timer. :rolleyes:

Men jeg har hatt problemer med tørre tupper helt til jeg begynte å børste håret i dusjen etter å ha tatt i hårkur/balsam.


#31

Divine sa for siden:

Håret mitt kjennes stort sett mykt ut, så følelsen og utseendet passer liksom ikke overens.


#32

Miss Norway sa for siden:

Putetrekk i ren silke om natten. Bomull siger ut fuktighet og gir friksjon. Personer med negroid hår (er det lov å si lenger?) har brukt dette «alltid».

Og lufttørke, ikke gå med frottehåndkle over lengre tid. Klem ut fuktighet, ikke «skrubb».


#33

Divine sa for siden:

Jeg fikk krøller over natten da jeg var 41. Nå er jeg 53 og holder på å miste krøllene igjen? Kanskje noe av problemet ligger der?

Men silkeputetrekk? :skeptisk: Høres både dyrt og kaldt ut.


#34

Miss Norway sa for siden:

Nope. Det er nydelig. Og bra for hud/rynker også, med samme begrunnelse som for håret. Og på nettet finner du mange varianter i alle priser, type 14 pund på Amazon. (Nothing i forhold til dyre hårprodukter…) Trenger ikke være fænzi.


#35

Divine sa for siden:

Rynker? Ha ha ha. That train has sailed. Men da noterer jeg meg silkeputevar som remedie nr. ørten i higen etter shiny hår.


#36

IzziCreo sa for siden:

Du får kjøpt satengputevar for krøllete hår på Normal til en rimelig penge. Har ikke testet selv fordi jeg ikke liker å sove i silke og sateng, men sitter fortsatt litt på gjerdet for om det er verdt å teste.

Jeg fikk brått ekstra tørt hår for et drøyt halvår siden. Frisøren min, som jeg har hatt i godt over 20 år, bemerket det, og satt meg på Shu Uemura produkter for tørt, voksent hår. Håret mitt ble dessverre veldig rart av det, så jeg kuttet de ut, og hoppet over på CGM. I tillegg kuttet jeg ut mitt usunne avhengighetsforhold til tørrshampoo :sparke: Jeg tror det var en stor synder for meg ift tørt hår.

Jeg hadde også mykt hår, men tørt, slik du nevnte over her.


#37

Nera sa for siden:

De grå/hvite hårstråene har en stivere tekstur enn de andre, også, og det hjelper heller ikke på, men jeg tror at fukt er nøkkelen.


#38

Karamell sa for siden:

Det har jeg kjøpt på Normal, men mulig det er polyestersateng. :knegg:


#39

Trulte sa for siden:

Jeg har masse krøller. Shampo, 8th Wonder, litt balsam, føner Aldri! Føner er frizzehelvete. Bedre enn olaplex, satengputetrekk og allverdens hårkurer og leavein oljer. Men jeg liker å bruke oljen fra goldwell og tigi afterparty.


#40

Palmen sa for siden:

Jeg elsker sånne. Elsker! Fikk min første i gave av en venninne for 15 år siden, og bruker de ved hver eneste hårvask. Og forresten, det eneste rådet jeg har mot både tørt og fett hår er å vaske håret sjeldnere. 2 max 3 ganger i uka.


#41

Karamell sa for siden:

Hvilken farge bruker dere på 8th wonder Elvital? Jeg finner rød for farget hår og oransje for skadet hår på nettet.


#42

Primrose sa for siden:

Førti innlegg og ingen har anbefalt kokosolje? :shock: Det er helt supert, bruker det som kur i ny og ne. Sitter med det i håret i en halvtimes tid og det gjør at håret er skinnende en god stund på både mitt nordiske og min datters ikke fult så nordiske hår. Ikke helt inntil hodebunnen, det blir ikke bra for meg i hvert fall.


#43

Karamell sa for siden:

Da ble håret mitt fett!

Prøvde det på huden en gang også. Ikke prøv det hvis du har nøtteallergi. :eek:


#44

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg følger også CGM, og synes håret har kommet seg mye på de månedene jeg har gjort det. Men det er en sabla jungel å sette seg inn i. Mye falt på plass for meg da jeg skjønte at porositeten på håret hadde mye å si mtp hvordan stylingprodukter oppfører seg.

Men føning, sammen med gelé for å definere krøllene på forhånd, synes jeg er et must for å få fine krøller uten frizz. Bruker diffuser og lav varme, blir mye bedre resultat enn lufttørking. Uten diffuser blir det bare frizz og kjipt.


#45

IzziCreo sa for siden:

Det Ruslebiffen sa :nemlig:


#46

Karamell sa for siden:

En eller annen aviser leser her inne for i går leste jeg en artikkel om dette. :lol:


#47

frukt sa for siden:

Kan du fortelle litt mer? Jeg har litt krøller, men har ikke funnet av hvordan jeg skal behandle håret mitt.


#48

Trulte sa for siden:

Jeg bruker orange. Jeg har forøvrig også prøvd kokosolje. For noe herk. Jeg har veldig tykt hår med tjukke hårstrå og krøller.
Jeg gidder ikke bruke timesvis på håret. Har bare et liv, og synes det er bortkasta tid. 8th wonder pluss hårolje og tigi afterparty er derfor kjapt og greit!


#49

Ruslebiffen sa for siden:

Dette er en god startguide: www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/a34292024/curly-girl-method-how-to/

Ellers er dette et skikkelig kaninhull om man har tilbøyelighet til å falle nedi sånne. :sparke: Kort fortalt går metoden ut på å kun bruke produkter som er uten sulfater (med unntak for når man skal rense håret skikkelig), uten silikon og uten ingerdienser som tørker ut håret. Rettetang, krølltang osv unngås for å unngå skader. I tillegg brukes stylingprodukter på en for meg ny måte for å skape mer definisjon i krøllene. Hva og hvordan man både vasker og styler avhenger av håret ditt, dvs det som funker for noen funker ikke alltid for deg. Hele greia er litt overveldende og jeg brukte litt tid på å finne ut hvordan jeg skulle komme i gang.

Nå skjønner jeg litt mer hvorfor håret mitt reagerer som det gjør og hvorfor det som funker for andre ikke alltid funker for meg; det handler f.eks om

  • krølletype, se her. De fleste er en bland, jeg er mest 2c med en del 3a
  • hvor fint/grovt hår man har, dvs tykkelsen på hårstråene
  • Porøsitet; hvor enkelt håret absorberer produkter, se her.
  • hvor mye hår man har på hodet

Jeg har ikke testet produktene IzziCreo linket til over her, men det virker som et knallbra sted å starte. :)


#50

Ruslebiffen sa for siden:

Jan kan forøvrig melde om at silkeputetrekk funker. Krøllene ser bedre ut, minimalt med floker gjennom natten og mindre frizz. Jeg reiser mye gjennom jobb og sover på hotell, og merker tydelig forskjell fra silkeputetrekket hjemme. Jeg vurderer å kjøpe meg silkenattlue for reisebruk. :knegg:


#51

Divine sa for siden:

Jeg har mistet en del krøll i det siste, så jeg tror jeg er en 2a (1c på en dårlig dag). Vil denne metoden funke på meg da?


#52

Ruslebiffen sa for siden:

Kan hende du tror du har mistet krøll fordi håret ditt trenger mer av ett eller annet? Jeg ville prøvd! :)


#53

Karamell sa for siden:

Tror jeg er 2B, 2C, 1A-ish, aldri ned på 3. Ingen av de har så grovt og tykt hår som meg, tror jeg.


#54

frukt sa for siden:

Takk!
Har prøvd å sette meg inn i det før, men blir litt overveldet.


#55

frukt sa for siden:

Jeg kjøpte denne for en slikk og ingenting på Normal, i tillegg til en bredtannet kam. Så får vi se om det fungerer. Har fra før gele fra Lee Stafford som er beregnet på krøllete hår, men har ikke testet den skikkelig enda.

Etter å ha lest litt har jeg kommet fram til at jeg har 2a/2b hår som er litt porøst. Og jeg har et barn med helt glatt hår, og et med 3a/3b. Vi er altså ganske ulike på hårfronten. Men jeg har aldri sett på håret mitt som lettere krøllete før, bare med litt fall. Men jeg burde kanskje ha skjønt den gangen jeg var modell for en frisør som tok skum i håret og fønte det opp ned, og resultatet ble et hav av krøller. :knegg:


#56

Ruslebiffen sa for siden:

Samme her. Jeg hadde en lang togtur i sommer jeg brukte til å få litt mer grunnkunnskap, det er overveldende greier. Men jeg jeg opplever at når noen begreper er på plass går det greiere. Utrolig mange flinke damer på insta som formidler godt, men jeg anbefaler virkelig å først kartlegge 1) porøsitet, 2) tykkhet på hårstrå og 3) tetthet av hår på hodet. Det gjør det veldig mye enklere å navigere i informasjonsveldet, og man slipper så mange bomturer.


#57

Karamell sa for siden:

Jeg har ikke somlet meg til å kjøpe gelé enda, men i går hadde jeg så mye skum i håret at jeg hørte squishen da jeg tok i det når håret var vått. :knegg: I går var det krøller, i dag er det bare rotete og ser i uorden ut.


#58

IzziCreo sa for siden:

Sånn er mitt også, men har nå lært å spraye håret med vann, trenger ikke være soaking, ny runde med curling cream eller gelé, klemme krøllen opp igjen, føn og vips så er håret finfint igjen. Mitt er faktisk enda finere enn vaskedag. Game changer for meg da jeg lærte det :jupp: Tar
Ikke mer enn 5 min eller så den refresh'en.


#59

Kirsebær sa for siden:

Jeg har aldri brukt føner på mitt lange, krøllete hår. Føler at håret blir tørt og krøllene udefinerte av det. :gruble:

Hvilken føner/type diffuser bruker du? Og er det da sånn at du bare legger krøllene oppi diffuseren på et vis?


#60

IzziCreo sa for siden:

Jeg tillater meg å svare selv om spm er til Rusle:humre: Jeg bruker ghd med diffuser, lav varme. Jeg legger deler av håret i diffuseren av gangen, og kanskje føner 5-10 sek av gangen på hvert sted, så det blir noen runder.


#61

IzziCreo sa for siden:

Da har jeg testet denne geléen (Eco). Kostet noe sånt som 80,- på Normal. Vær forberedt på at den er ganske kjip å ta på; litt sånn "herregud, hvordan vil håret mitt bli seende ut nå?!" og "null stress, du kan fint vaske håret igjen etterpå..." :knegg:

Jeg passet på å ta en god del mer enn hva jeg trodde jeg skulle, for det har jeg fått med meg flere videoer om (og er nevnt her også). Håret ble mettet på et vis, men litt sånn sær følelse av vektløshet også. Må antakelig prøves for å forstås :knegg: Crunchet opp krøllene og tok på et turban og forsøkte etter beste måte å la håret ligge på hodet og ikke tvinnet i turbanet. Etter en stund, kanskje 20-30 min, så tok jeg det av og startet fønigen. Klemte crunchen ut til slutt, men mindre crunch en forventet.

Resultat: Det beste produktet for definerte krøller jeg har forsøkt så langt! Krøller fra hodebunnen (håret drar gjerne røttene og blir litt slett den første delen), virkelig myke krøller og mer definerte. I bakhodet har jeg et parti som gjerne ikke krøller så godt, men nå fikk det også løft. Pluss for god, mild duft, men som forsvant fort (det er også helt greit). Denne boksen blir fast inventar her. Brukte den til refresh også, og funket utmerket!



#63

Ruslebiffen sa for siden:

Samme her! Synes håret mitt er aller finest da. :)

Hm, føler tråden til Divine er litt kuppet av curly girl-greier, kanskje vi bør starte egen tråd? Eller hva synes du, Divine?


#64

Divine sa for siden:

Nei, nei – dere trenger ikke starte egen tråd. Dette er jo superrelevant for meg.


#65

løve70 sa for siden:

Jeg ser jo at jeg aldri kan slutte å behandle håret med glatteprodukter :knegg: Hadde vært kjekt å prøve krøller igjen, men trenger en 'wash'n go' metode, har jo ikke tid til en så omstendelig prosess hver dag.


#66

frukt sa for siden:

Jeg prøver å finne ut hvilken hårtype jeg har, og det er jo faktisk ganske tykt, og jeg har mange hår også. :what: Har alltid trodd at jeg har tynt, nordisk hår for det ble jeg alltid fortalt som barn. Men jaggu har det forandret seg. Må være noe hormonelle greier. Har dere opplevd at håret har forandret seg veldig med alderen?


#67

Ruslebiffen sa for siden:

Vaskingen er litt omstendelig, men det er bare hver 3-4-5 dag. Jeg trener mye, så det blir stprt sett hver 4. dag (med hjelp av tørrsjampo).

Daglig vedlikehold er superlett nå synes jeg. Spray litt vann i håret, schrunch inn lett mer gele, føn. Den føningen tar ikke mange minuttene siden håret ikke er gjennombløtt. Tilsammen fem minutter tipper jeg. Ikke alle dagene jeg trenger å gjøre noe heller. :)


#68

frukt sa for siden:

Men det er så vanskelig å fordele geleen i håret. Kan'ke bruke en halv tube hver gang.


#69

IzziCreo sa for siden:

Bland geléen ut med litt vann i hånden din :jupp:


#70

zinatara sa for siden:

Den geleen fra Normal som ble anbefalt her kommer i nokså store beholdere. Og når man har den i vått hår og squisher håret får man det godt fordelt. Går også an å kombinere med skum. En annen teknikk er å gni gelene utover håndflatene og så dra håret imellom håndflatene.


#71

løve70 sa for siden:

Jeg svetter så mye når jeg trener at håret stort sett må vaskes hver dag uansett :(


#72

frukt sa for siden:

Jeg har mye hår, så det med å fordele produkter jevnt er et problem generelt,men jeg skal prøve tipsene deres. :ja: Har ikke sett noen forskjell på håret de gangene jeg har hatt gele i, så jeg har nok brukt alt for lite.


#73

Karamell sa for siden:

Jeg tar på produkter "nedenfra", altså klemme det inn fra tuppene og cruncher det. Vil ikke ha ting hodebunnen for jeg får kløe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.