Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken liten kaffekapselmaskin til student?

#1

Elisabet sa for siden:

Har sett på Dolce Gusto og Tassimo. Noen som har noe å anbefale eller noe de har dårlig erfaring med? Skal brukes til å lage seg en enkel kopp innimellom, så ikke noe dyre greier. Funker noen av de rimelige bra?


#2

Retz sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min Tassimo som jeg har hatt i snart fire år, men Nestléprodukter er uansett aldri et alternativ for meg. Jeg bruker den bare når jeg har besøk, og utenom det tar jeg en kopp eller to i helgen, for å spare miljø såvel som penger, men den er like fin som da den var ny, og enkel å betjene og rense.


#3

Pappalille sa for siden:

Jeg liker min Tassimo veldig godt, og bestiller alle kapsler fra kaffekapslen.no siden det er betydelig billigere enn på butikken.


#4

Elisabet sa for siden:

Jeg kikket på å bestille alt på kaffekapselen.no, både maskin og kapsler. Er det flere typer Tassimo maskiner? Eller funker den billigste? Tassimo Style til 299,- kan det funke greit nok? Er jo mange forskjellig alternativer i kapsler til den ser jeg. Ser noen skriver i anmeldelse med knotete med lokk og vanntank?


#5

Che sa for siden:

Om jeg skal drikke kapselkaffe, så synes jeg nespresso er best - men tar meg heller i å bruke aeropress om jeg kun skal ha en kopp kaffe. (kjøpte nespressomaskina mi pent brukt for 300 kroner på finn)


#6

Katinka sa for siden:

Har du vurdert håndbrygget kaffe i stedet for?
Filter, filterholder, kaffe og vannkoker. Såååå mye bedre kaffe. Og ypperlig til den som drikker kaffe nå og da.


#7

Elisabet sa for siden:

Poenget er at hun skal ha en liten maskin på rommet som er enkel og en kan få mange forskjellige typer kaffekapsler til av ulike slag. Ikke bare vanlig kaffe. Og ikke minst en maskin som slår seg av selv om man glemmer å skru av. :gal: Jeg skal ha studenten vekk fra min kaffetrakter, store kaffefilter i søpla som lukter og masse kaffe som blir helt ut pga. drikker lite men lager mye. Så kapselmaskin er greia da å teste ut. :knegg: Jeg drikker ikke kaffe, så jeg skal bare ha det enkelt når det gjelder at hun kan ha det på rommet.


#8

Karamell sa for siden:

Jeg liker Nespressosmaken (sikkert en vane) og disse er de minste, tror jeg:

www.kitchn.no/kjokken/kjokkenapparater/kapselmaskiner/nespresso-essenza-mini-kaffemaskin-c30-hvit/?utm_source=google&utm_medium=surfaces&utm_campaign=shopping&gclid=Cj0KCQjwnbmaBhD-ARIsAGTPcfWLYvoTaOGogqQ78b2-7MKwbdNA45DvcQzMBcTXiGHbcWahcb5BXZEaAmgHEALw_wcB

www.elkjop.no/product/hjem-rengjoring-og-kjokkenutstyr/kaffe-og-te/kapselmaskin/nespressoR-essenza-mini-kaffemaskin-fra-delonghi-sort/215270?gclid=Cj0KCQjwnbmaBhD-ARIsAGTPcfXhthXyfqu-JqTs3LvqYNOogOiw7iKTaThHap15wWvmuAxIpmgIYtgaArPNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

www.kitchn.no/kjokken/kjokkenapparater/kapselmaskiner/nespresso-pixie-kaffemaskin-c60-titan/?utm_source=google&utm_medium=surfaces&utm_campaign=shopping&gclid=Cj0KCQjwnbmaBhD-ARIsAGTPcfV-YNUQh8GCvNTxQvzRbWsqr4_o0ePubJlmfciJamsynv0U7Vfna4saAp4cEALw_wcB


#9

Pappalille sa for siden:

Den ligner på den jeg har. Går som ei klokke etter to år, jeg drikker rundt to kopper om dagen og trenger ikke noe fancy. Jeg har prøvd ut Nespresso i det siste i AirBnB leiligheter og ville fortsatt kjøpt Tassimo om jeg måtte velge om igjen.


#10

annemede sa for siden:

Vi har en senseo, tror jeg den heter, utrolig billig (da vi kjøpte den) lite søppel også.


#11

Isolde sa for siden:

Til en som skal ha lite men forskjellige er ikke nespresso eller senseo tingen. Vi hadde tssimo og var veldig fornøyd med den. Nå har jeg bønne maskin og melkeskummer. Har hatt nespresso med melkeskummer også, men den er større og mer rengjøring enn tassimo. Når det gikk i kako, latte, te osv så var tassimo fint.


#12

Elisabet sa for siden:

Da tester jeg å bestiller en sånn liten Tassimo på tilbud til 299,- samt noe forskjellige kapsler og Tassimo julekalenderen med 24 forskjellige typer. Så får vi se om det blir brukt og ikke tømt ut så mye kaffe av min kaffe og jeg får så mye ekkelt kaffegrudd i matsøpla mi som ikke blir tømt ut av de som bruker kjøkkenet utenom meg. :gal:


#13

-ea- sa for siden:

Løsninga for den lille kaffekjerringa som bor her av og til, er en liten presskanne fra Bodum. Vannkoker hadde jeg fra før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.