Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Luer, pannebånd og hansker til tenåringsjente?

#1

Timar sa for siden:

Hjelp! Frøkna har visst knapt luer og votter tilgjengelig, så jeg må få tak i nytt. Men hva er det som er gjengs for ungdomsskolejenter nå? Er det noen spesiell stil, eller noen spesielle merker som utmerker seg for tiden?

Jeg er blank. Ungen selv er også blank, men det er likevel viktig å ha det som "alle andre" har, og akkurat i år er jeg på tilbudssiden så det holder.


#2

Sol sa for siden:

Nå er jo mine noen år eldre, men jeg tror en del ting siver igjennom årskullene. Det de bruker er feecebuffer og pannebånd fra Jail Jam - fås på Anton Sport. Til skolebruk er votter som ser ut som skinn eller aller best er skinn i ulike versjoner det som brukes mest, men de har også ulike typer strikkete votter fra feks Johaug som er godt likt.

På luefronten er jeg blank, for det brukes ikke noe særlig. Min bonus på ungdomsskolen bruker det samme som jentene mine og den eneste luen hun vil gå med er en jeg har strikket, Hipsterlua fra Petite Knit. Sånne får man jo litt over alt, eller jeg kan lage en til dere.


#3

sindrome sa for siden:

Er ikke Gina et safe bet? Evt bik bok? Ensfarget er sikkert greit nok, kjøp noe av det. Så kan dere heller kjøpe noe annet i tillegg dersom det viser seg å være en spesifikk trend i vinter?


#4

Nera sa for siden:

Cubus hadde fine hansker, luer og pannebånd i pastellfarger som min 13-åring (som dessverre er ekstremt motebevisst) vil ha. Her virker det ellers som om luer og pannebånd fra Haddock er populære, selv om de er laget av ull som er stiv som stålull.



#6

veobra sa for siden:

Lue i stil med hipsterlua går det i her. Vottene er gjerne slike boblevotter fra for eksempel Kari Traa eller Johaug, tror begge har det. Vih ar også funnet slike ting på Bik Bok. De har til og med hatt store og deilige skjerf i ull, ofte syne jeg det er kun syntetisk. Ungdommen er ikke så nøye på det, men jeg synes det er fint om det varmer litt mer.


#7

Timar sa for siden:

Takk for svar, dere! Beklager at jeg ikke svarte umiddelbart på alle forslagene deres, men jeg er veldig takknemlig for svar og hjelp! :)


#8

Lavender sa for siden:

Mine bruker beanie luer kjøpt på klesbutikk i nærheten. Skinnvotter med ullinnside, kjøpt på Kid, de vil ha Ugg, men det utgår. Pannebånd fra Morild, Wooland og fra sportsbutikken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.