Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har ny Kindle Oasis, Paperwhite (11th) eller Paperwhite Signature (11th)?

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg har brukt opp Kindle'n min (Paperwhite), og batteritiden er nå på kun få dager og den lagger noe sinnsykt. Men ekstremt godt brukt i 8 år, så ingen kvaler med å kjøpe ny. Men hva vil jeg ha?

Jeg sjekket ut den nye Oasis'en på Power i dag. Den ligger godt i hånden, og jeg fikk følelsen av at jeg kommer til å like knappene egentlig (noe jeg trodde jeg ikke jeg hadde behov for). MEN jeg leser med liggende skjerm og ikke stående, og da ble den baksiden litt annoying.

Trådløs lading som Signature har, høre litt greit ut, men den må jo lades så sjelden uansett, så det betyr ikke så mye. Jeg lurer på om jeg kan irritere meg over at lyset stilles automagisk. Jeg er ikke kjent for å være enig i slike innstillinger...

Kanskje det enkle er det beste; en ny Paperwhite 11th gen?

Pris er ikke avgjørende. Det er kanskje den dingsen jeg bruker mest...

Hva ville du valgt?


#2

Neket sa for siden:

Jeg har oasis, liker knappene. :jupp: Automatisk lysjustering kan skrus av. Jeg liker den veldig godt, men usikker på om den er verdt den ekstra kostnaden, paperwhite er nok et bedre kjøp. Min var gave, hadde valgt paperwhite om jeg skulle kjøpt selv tror jeg.


#3

IzziCreo sa for siden:

Godt å høre at man kan skru av automatisk lysjustering. Leser du med boken stående eller liggende?


#4

Neket sa for siden:

Stående.


#5

IzziCreo sa for siden:

Den lå utrolig godt i hånden stående. Det skal den ha.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.