Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Adventskalender. Garn og strikketing

#1

Blå sa for siden:

Jeg lurer på om jeg skal ha en strikkekalender i år. Men har aldri prøvd og det er dyrt. Er det noen som har hatt og som kan anbefale et sted?


#2

IOA sa for siden:

Jeg har tenkt på det samme, men også konkludert med at det er ganske dyrt. Tenkte du på pakker hver dag, eller bare hver søndag i advent? Jeg er ikke fremmed for å lage en kalender til hverandre, hvis du tør!


#3

Blå sa for siden:

Det var ett veldig hyggelig forslag. Men jeg er litt usikker på om jeg har overskudd til å lage.

Men takk for tilbudet.


#4

Retz sa for siden:

En kjapp googling gjør at jeg er skeptisk. Når det gjelder meg selv, vel og merke. Det er svært lite strikkestæsj jeg behøver etter å ha strikket i 100 år, og det jeg måtte trenge av feks fornyelser vil jeg gjerne velge ut selv. Det er også en issue etter årelang strikking; man blir picky. Såvel på garn som på tilbehør.


#5

Luftslottet sa for siden:

Jeg har sett på noe, men er såpass kresen på både garn og utstyr (og har mye fra før!) at jeg ikke tør å gå for noe ferdigkjøpt, med mindre det er fra en håndfarget garnprodusent eller noe sånt, og da blir det dyrt.

I "strikkegjengen" bytter vi adventskalender med hverandre. Det er veldig hyggelig :hjerter:, men også tidkrevende og litt dyrt. :knegg:


#6

Heilo sa for siden:

:knegg: Her har du meg. Jeg har vurdert ulike strikkekalendere i noen år, men jeg er så redd for å bli skuffet. Men denne fra danske Øhling virker ganske lekker da. int.oenling.com/pages/advent-calendar-for-knitters


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.