Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julegave til student

#1

millact sa for siden:

Min niese er flyttet til Bergen for å gå på NHH. Kom med tips til noe ekstra gøy å få i julegave, noe en student på liten hybel trenger.
Hun får luksushåndklær i bursdagsgave rett før jul.


#2

scilla sa for siden:

Vet ikke hvor gøy det er, men alle studenters venn er en toastmaskin for å piffe opp det tørre brødet:knegg:


#3

Syrinx sa for siden:

Norsk fylleordbok :D

Min studentniese (som da allerede har fått den ordboken) bor i kollektiv og får belgisk vaffeljern i år. Kanskje dumt hvis man har liten plass.


#4

millact sa for siden:

Må sjekke litt med min svigerinne hvor mye (lite) plass hun har.


#5

Musemus sa for siden:

Hva med en kasse med mat, godis, god juice osv?


#6

millact sa for siden:

Godt tips, men i så fall må det bli med Oda el eller gavekort på mat.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Kinogavekort på Bergen Kino, gavekort på Godt Brød (god lunsj, kaffe etc), litt ekstra god bodylotion og god sjokolade, votter fra merket BRGN (vanntette).


#8

Millen sa for siden:

En ordentlig kniv. I fjor jul fikk min student niese et håndkle og en ordentlig kniv.


#9

My sa for siden:

Jeg ga toastjern/smørbrødgrill til min hybelniese. Veldig populært! :jupp: Har også gitt elektrisk skrujern.

#10

Retz sa for siden:

Som med de fleste gaver, så kommer det jo helt an på hva hun liker og interesserer seg for. «Mine» unge mennesker blir veldig glad for strikkede votter, luer, sokker etc., men det krever jo at man kan strikke. :p Eller kjøper på julemesse, det er også et supert alternativ. Ble nevnt en god kniv lenger oppe i tråden, synes det også er en veldig bra idé.


#11

Chablis sa for siden:

I fjor dikk den ene Matkasse og den andre fattig student boka + ull.


#12

Embriksmamma sa for siden:

Ikke noe som tar plass, sier mine studenter :knegg:

Mat og godteri er topp!


#13

millact sa for siden:

Jeg tenker kanskje noe matrelatert og kinogavekort. Ser det er sushi rett ved NHH. Hun er glad i sushi. Og så kom jeg over en koselig kafe nede i sentrum nær Bryggen. Får tenke litt. Hun skal jo ha med seg julegavene på fly, så dermed er gavekort praktisk.


#14

veobra sa for siden:

Med kalde bygg og kanskje kald hybal så tenker jeg ullgenser eller tøfler? Jeg vet mange liker skinntøfler.


#15

Snippa sa for siden:

Mine borteboere ønsker seg nytt ullundertøy nå, fordi temperaturen er satt ned på alle lesesaler og studiesteder. De fryser, og vil ha et nytt sett å bytte på med. I tillegg: poncho i ull.


#16

millact sa for siden:

Smart!#18

Sissel sa for siden:

Toastjern og smoothiemaskin er bankers tenker jeg, dersom hun ikke allerede har det. Men, gavekort er jo alltid gøy. Noe fra Månesteen - maanesten.no ? Det liker datteren min veldig godt.


#19

millact sa for siden:

Min datter er også veldig glad i Månesteen.


#20

Røverdatter sa for siden:

Datteren min fikk gryte fra Le Creuset i innflytningsgave i sommer. En gave hun har hatt veldig god bruk for, men som hun ikke ville unnet seg selv. Litt dyr så man må kanskje slå seg sammen flere og spleise.

Ellers ville jeg satset på noe lukus-aktig innenfor sminke, kosmetikk eller lignende.


#21

millact sa for siden:

Mange gode ideer. Takk!


#22

Isprinsessen sa for siden:

Etter å ha sett nyhetene i dag tenkte jeg på at tannlegetime må jo være en god gave til en student, men kan bli veldig dyrt.


#23

My sa for siden:

Jeg er litt barnslig da (også som student), og har alltid syntes det har vært koselig med pakker på julaften. :sparke: Så hvis jeg hadde fått noe sånt som en tannlegetime (evt strømregning, husleie, sykkelreparasjon ...) så hadde jeg syntes det var litt trist, uansett hvor mye jeg hadde trengt det og hvor praktisk det nå er. Skal det være gavekort bør det i det minste være noe gøy. Julegaver er jo gaver, ikke økonomisk støtte. Mener jeg da.


#24

Syrinx sa for siden:

Vel så mye som julegavene tror jeg det ble verdsatt at jeg en tilfeldig ukedag i vinter en gang vippsa studentniesene noen hundre kroner med instruks om å kjøpe en ekstra god middag, en haug smågodt eller noe annet gøy. Holder litt igjen på gavebudsjettet i år også og gjør nok det samme igjen.


#25

My sa for siden:

Ja, vippsing på tilfeldige ukedager er gull! :hjerter: En julegave kan like gjerne være av litt symbolsk karakter, mener jeg, og trenger ikke koste mye.

#26

millact sa for siden:

Hun ønsker seg stavmikser, så det er bestilt.


#27

Millen sa for siden:

I år aner jeg ikke hva hun skal få...


#28

My sa for siden:

Til min hybelniese kjøpte jeg (i dag) et ullpledd på Kid til 199 kr. Hvis det kan være et tips.

#29

Millen sa for siden:

Har faktisk tenkt på det ( vil ha et selv og faktisk)....


#30

My sa for siden:

De hadde også noen fine billige saueskinnsvotter der, som jeg trolig hadde kjøpt hvis det ikke var for at hun fikk det for to år siden.

Reklamerer veldig for Kid nå merker jeg, :knegg: men det er fordi jeg var innom der akkurat i dag, og de hadde faktisk en del ok gaver der.


#31

Millen sa for siden:

Reklame for Kid er innafor for min del, liker de godt og kjenner noen som jobber på hovedkontoret.:knegg:
( foretrekker Kid fremfor Princess, mye bedre kundebehandling blant annet).


#32

Mamari sa for siden:

Enig i det - syns også vår Princessbutikk har kjip utstilling og er ikke spesielt imponert over kundebehandlingen heller.


#33

My sa for siden:

Også samme inntrykk her. Den nærmest der jeg jobber er nedlagt for ikke lenge siden, den var helt krise. Både kundebehandling og butikk. Var nylig i en som ligger et annet sted i byen, og kjøpte satengsengesett på halv pris i julegave. Kundebehandlingen var god nok (jeg hadde ikke behov for hjelp, men overhørte at noen andre fikk hjelp og gode råd av en ansatt som tydeligvis hadde mye kunnskap), men makan til rotete butikklokale. Opplever dem også som i overkant "trauste" når det gjelder interiørtrender, som duker, gardiner og annen pynt, der Kid er mye mer oppdatert.

#34

GinaK sa for siden:

I disse strømsparetider,
Jeg kjøpte ullpledd på Kid tidligere i høst og det varmer utrolig bra. Anbefales veldig herifra også. 100% ull.
Har hørt mange roser ulla fra Cubus. Har aldri kjøpt der selv. Jeg pleier å kjøpe trøyer og sokker fra Pierre Robert. I butikk.

Synes knivsett og toastjern er veldig bra tips.
Teflonkjele, stekepanne og røreredskap.
Ildfast form med lokk.
En vettug basis kokebok uten for mye fancy for en fersk kokk.


#35

My sa for siden:

Ja, her stod det mellom ullpledd og ullundertøy (t-skjorte) fra Cubus. Er 30% nå, på BF-tilbud. Men siden ullpleddet var såpass fint da jeg fikk se det i RL, og jeg har gitt henne ullundertøy før, så ble det pledd denne gangen. Kan trygt anbefale Cubus-ulla ja, har det på meg selv under jobbklærne as we speak.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.