Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Restplasser hos reiseselskapene

#1

Tjorven sa for siden:

Det har plutselig dukket opp en uke i november hvor jeg har fått veldig streng beskjed fra sjefen min om at jeg må ta fri. Jeg har jobbet for mye over tid og har altfor mye av både avspaseringstid og feriedager igjen.

Så jeg tenkte at jeg kanskje skulle reise bort. Men jeg finner INGEN prisgunstige alternativer. Har ving, apollo osv. sluttet med restplasser? Eller er det for tidlig til å finne slike reiser tre uker frem i tid?

Jeg kunne godt tenkt meg litt sol og varme, men innser at jeg da må reise veldig langt. (Jeg vurderte huset til faren min på Kreta, men der er det skikkelig drittvær nå, og veldig lang reisevei siden det ikke går direktefly i perioden november til mars.)



#3

Millen sa for siden:

I sommer så jeg da Ving hadde restplasser ute, men mulig de kommer nærmere avreise tidspunkt.
Evt. mulig det er noe på Finn?


#4

Musemus sa for siden:

Kan du ikke bestille hotell og fly hver for seg? Pleier å være mye billigere.


#5

allium sa for siden:

Her må jeg følge med, har samme problem.


#6

IzziCreo sa for siden:

Sjekk også ordinære søk hos pakkeselskapene. Flere reiser er da satt ned i pris. Vi opplevde det uten at de hadde lagt disse i sin tilbudsturer.

Har du sett på Kapp Verde? Venninnen min og jeg vurderer det i vinter engang.


#7

Tjorven sa for siden:

Takk. Det var et strålende tips. Det skal jeg undersøke.


#8

Timar sa for siden:

Jeg reiste mye på restplasser i studietiden. Har inntrykk av at reiseselskapene er flinkere til å planlegge riktig kapasitet nå, så utvalget er ikke like stort, og prisen ikke like lav.

De billigste restplassene får du rett før avreise. Men, det er ikke alltid det finnes noe, så du bør nok ha en plan b i bakhånd.

Jeg har lekt med tanken på en tur til sola selv, og ville da dratt til Gran Canaria hvis det var november. Dit går det nok mange rutefly og det er jo flust av hoteller der. Egypt er vel ikke et aktuelt reisemål nå, og dit avbefaler jeg uansett å dra alene som jente.


#9

Che sa for siden:

ticket.no har og restplasser.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.