Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flared Jeans / slengbukser, stor størrelse og ekstra lange

#1

Kirsebær sa for siden:

Jeg leter etter slengbukser, helst dongeri, men andre varianter er også interessante, i store størrelser og med ekstra lengde.

Jeg må ha minst 34" eller 86 cm lengde

Jeg finner altså store størrelser, og jeg finner lange bukser, men ikke begge deler i en og samme bukse. :mumle:

Kan noen av dere motesøkeguruer hjelpe meg?

(Og ikke vanlig bootcut, må være sleng :nemlig:)



#3

Kirsebær sa for siden:

33/34 i vidde er langt unna min størrelse, dessverre. :knegg:



#5

Gerbera sa for siden:

Hva med å prøve denne fra Lindex?

www.lindex.com/no/p/8191335-80-svart-vid-bukse

Ikke jeans, men i et veldig godt stretchstoff. Romslig i størrelsen, og lange i bena, jeg bruker beinlengde 34, men når jeg bruker denne buksen må jeg ha på sko med hæl, ellers tråkker jeg på den.

Jeg prøvde flere forskjellige, og jeg vet ikke om de var feilmerket eller ikke, men det var ganske stor forskjell på størrelsene på de. Jeg er en 42 i bukser, bruker 32 i tommer, og i denne buksen endte jeg med str. M, fordi jeg syntes den satt finest på.

Ser den går opp til XXL.

Lykke til på buksejakt!


#6

mkj sa for siden:

Jeg kjøpte noen på Lindex, men husker ikke hva de heter. Ganske vide og lange, for meg på 172 cm bør jeg ha litt hæler for å unngå st de subber i bakken


#7

Kirsebær sa for siden:

Jeg har også kjøpt den varianten på Lindex, men de er akkurat litt for korte. Også har jeg kjøpt fra Vero Moda, og heldigvis er buksen litt for stor, så den sagger, for da blir den lang nok. :knegg:


#8

Gerbera sa for siden:

Kan du sprette opp og legge ned oppbretten da?

Edit: Sorry, nå var jeg sånn teit besserwizzer som jeg selv blir veldig irritert på :knegg: Du har selvfølgelig testet alt, ikke bry deg om meg her jeg driver og laller rundt, etter en søvnløs natt med hund som har diare :rabla:



#10

Kirsebær sa for siden:

Ingen av disse var med sleng. :niks:

Den Cubusbuksa var ikke helt sleng den heller nei. :buhu: Men den andre du lenket til der skal jeg følge litt med på. Der snakker sleng! :hjerter:



#12

Karamell sa for siden:

Kjenner du til siden MediumTall. Den er for lange mennesker. Jeg kan sjekke om den også går opp i livvidde. Selv har jeg bare joggebuksen deres (og tskjorter) og det er magisk med en lang nok joggis! Det er dyrt da. be right back med link.



#14

Che sa for siden:

Favorittbuksa mi er en fra wrangler.
googler du wrangler retro flare, så finner du den. Den mørkeblå er raus i størrelsen - den går opp til 34x34 - men jeg er dog usikker på om de har den tilgjengelig, for den er kanskje en gammel modell?

Jeg vil for øvrig slå et slag for carlings - De har jeans opp til 4xl.


#15

apan sa for siden:

Jeg gikk selv for Wrangler-tipset til Che, har den på meg nå og er skikkelig fornøyd. Den het Wrangler flare den jeg kjøpte, og jeg fant den på salg på Boozt. Jeg kan både bekrefte at den er ganske raus i størrelsen og at den er kjempegod og fin.

Har Wrangler flere modeller som ellers bygger på samme lest, Che? Vet du? Kunne tenkt meg en til med litt smalere ben, men lik lenger opp.


#16

Che sa for siden:

Jeg vet ikke - men er på utkikk etter samme - altså med rette bein evt boot cut. Tviler på at de har slike lommer som den flare-buksa har, man det er vel ikke essensen, kanskje. - skal huske deg om jeg finner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.