Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gaveideer 2022

#1

amo sa for siden:

I fjor fikk jeg tips her inne om de lampene på Jysk som så ut som en krystall. Kjøpte til tantebarna med unntak av to. Det ble en suksess og de to som ikkje fikk i fjor har det på ønskelisten i år.
Jeg håper på mange tips og tenkte at vi kanskje kan ha en liste for hvert år.:o
Jeg skal kjøpe til 2 2009, 1 2010, 1 2011, 1 2012 og en 2014.
Så er jeg alltid på jakt etter tips til en 18 åring, 25 åring og 35 åring. De har ønskelister, men det er nå alltid kjekt med en liten overraskelse som slår godt an. ;)

Venninnegavene mine i år ble julehjerter fra Hadeland. Jeg kjøpte de på salg i januar for 199,- så var heldig der.

www.cg.no/hadeland-glassverk-tiffany-hjerte-2pk-rod


#2

Blondie sa for siden:

Jeg kjøper ull til hun på 76, tenkte å se på SparKjøp.
23-åringen (jente) ønsker seg sko og får det (eller tilskudd).
21-åringen (gutt) får favorittkaramellene + penger.
14-åringen (jente) får sannsynligvis bruktfunn, hun ønsker seg ullgensere fra Fretex.

Bonusene, 15 og 18 (jenter), vet jeg ikke.

Tantebarn (17, 19, 25, 26, 27, 28) får Vipps, kort og litt julepynt.

Kjæreste (44): Har ikke snøring, han ønsker seg ingenting.

Svigermor får votter med motiv hun digger.

Venninne (44): Mulig grønn plante?


#3

frukt sa for siden:

Jeg har lyst til å lage noen gaver selv, kryddernøtter, Irish cream, biscotti eller andre typer kjeks kanskje. Det blir nok til mor og bror. Og om jeg får ånden over meg syr jeg kanskje noen handlenett.

Har bare ordnet to gaver foreløpig. Lys og servietter til stemor som har alt, og som liker å pynte bordet, og noen brukte bøker til far som har alt og vel så det.

Hva barna skal få vet jeg ikke enda, men de får ihvertfall hver sin juletrepynt som alltid. Kjøper noe som er litt ekstra fint og dyrt.

Kommer sterkere tilbake når jeg har fått ønskelister fra barna i familien. Men nevøen på ti får nok ikke roperten han har ønsket seg de siste årene. Tror ikke søsteren min hadde satt pris på det. :knegg:
Men han ønsker seg også en månelampe, så kanskje det blir det.

www.teknikkdeler.no/sign-manelampa-3d-16-farger
#6

amo sa for siden:

Jeg har også to desemberbarn, så jeg trenger mye inspirasjon. :knegg:
Det er de på 25 og 35 som har bursdag, og foreløpig har jeg gjort som i fjor og bestillt den lokale julekulen. Turlaget selger julekuler påmalt et lokalt turmål for hvert år. Minne om hjemstedet. :o


#7

Charlie sa for siden:

Til søster: samleobjekt fra xy, serie hun samler på
til tenåring som øvelseskjører: kjøretime
til tenåring som skal på tur: lommepenger til turen (lager gavekort med bilde og legger inn vipps som gave med innpakning og tidspunkt for når den skal ploppe inn)
til senior som har alt men liker å pakke opp, blad, liten sjokolade

til senior som reiser på avlastningsopphold, ny bukse med strikk i livet, komfortabel og enkel å vaske/ tørke

til venninner; julekort med sånn anti ageing-ampulle. Fant noen fine i utlandet med en liten pakning med to i. Vi gir egentlig ikke gaver, bare som et morsom "julekort", liksom

Tar gjerne tips til ungdom som skal i militæret i januar. Hen trenger strengt tatt ikke mer stæsj som bare blir liggende på lager i heimen. Ellers kan det bli vipps der også, men gøy å ha noe å pakke opp. Boka til fenriken fikk hen i fjor etter innkalling til sesjon.

Ellers har vi tatt praten og avsluttet det meste av gaver. Bruker heller litt på julekort til litt flere.

Ull er alltid populært her, fra topp til tå. Kari Traa, Devold, ullsokker osv. Strikker ikke så mye selv, så julemarkeder og håndarbeidsbutikker på seniorsentre er aktuelt.


#8

Malama sa for siden:

Og meget mulig min svigerinne med samboer også. (de ønske seg og fikk turkjøkken et år før, så sånne hadde sikkert vært kjekt på tur)


#9

My sa for siden:

Ene søsteren min tror jeg skal få Lisa Aisato-illustrerte Charles Dickens "En Julefortelling". Min andre søster vet jeg ikke enda.

Mannen skal i alle fall få nye saueskinnstøfler, han har slitt ut de gamle. Trolig Sorel, det er de han har, og han er fornøyd med dem. I tillegg skal han få ei kokebok for airfryer, som jeg nettopp kom over i bokhandelen. Vi bruker airfryeren relativt hyppig, men kunne godt ha utnyttet den bedre til flere ulike typer mat, og trenger litt inspirasjon.

Har ikke bestemt hva ungene skal få enda. Mulig det blir noe på ski-/snowboardutstyrsfronten.

Ellers har jeg ikke tenkt så mye, men håper jeg på å få inspirasjon her. Har følgende nieser og nevøer jeg skal kjøpe til:

Gutt 18 - interresser: Friluftsliv (kanskje sitteunderlaget over? - må spørre min søster om han har fra før)
Gutt 19 - interresser: Hest
Jente 21 - interresser: Fersk hybelboer og trenger ting.
Jente 22 - interresser: Musikk

I tillegg til to svogere (mine søstres menn), far, mor, stefar, og vennepar med deres to ungdommer (12 og 15). Så ikke avskrekkende mange.#11

Syrinx sa for siden:

Et annet turutstyrstips er kvistbrenner. Jeg har en og en kjele vann kokes opp på 1-2-3.
www.stormberg.com/no/turutstyr/balutstyr/brandval-kvistbrenner-10960295018

Humanist forlag har noen underholdende bøker. Til riktige folk kan både banneordbok og fylleordbok slå an.

Mitt dilemma er hva mamma og pappa, 70+ og har alt, skal få. Vi har prøvd å gi opplevelser, men de er jo stadig på reise i inn- og utland, så det har vist seg å fungere heller dårlig.


#12

Elisabet sa for siden:

Tips til turutstyr er denne primusen som tar liten plass så er denne absolutt den beste i rimelig klasse.[img]https://www.fjellsport.no/merker/optimus/optimus-vega[/img]som tar ekstremt liten plass. Kan bruke både liten og stor gassboks som må kjøpes ved siden av. Hender det er salg på Fjellsport før jul, men de har den flere steder. Denne er bare helt genial til både ungdom og voksne. I tillegg til denne primusen har vi en 20cm stekepanne fra Biltema og en liten stekespade. Kan lage det meste på tur.

I fjor så fikk vi dette sammenleggbare kjelesettet og har kjøpt kaffekjelen selv etterpå. Genialt når en har den lille primusen. Alt tar liten plass. De er ganske dyre, men fås enkeltvis også og koppene finnes i mange billige varianter også, men hender det kommer på tilbud på turbutikkene.


#13

veobra sa for siden:

Jeg vet en liten vannkoker har vært populært i militæret, da kan man lage seg litt varm drikke ol. selv.

En god kniv til en som skal bo for seg selv.


#14

Chablis sa for siden:

Jeg har kjøpt ganske mange gaver allerede til både barn, ungdom og voksne. Foreløbig innkjøp er hotellpute, termoflasker, ritualsprodukter, ull, klær, ullue og sokker, tenderflame , magnor skåler, leker, kinogavekort, julepynt mm


#15

Malama sa for siden:

Eneste jeg har kjøpt så langt er noen mummi-troll-julekuler kjøpt på tilbud i januar, som bl.a er tiltenkt den svigerinnen jeg tenkte kunne få sånne sitteunderlag med rygg. Jaja. Et annet år, kanskje. Vi får se, se litt på summer og budsjett og hva som egebelig blir gitt til hvem.


#16

polarjenta sa for siden:

Pappa får bok om Torstein Raabye, signert, Mamma får Kari traaull. Lillebror får et spill. Det er det eneste jeg vet pr nå.


#17

Charlie sa for siden:

Leste først at det var det du hadde kjøpt, og syntes du var veldig raus som hadde kjøpt hest. :kjepphest: :knegg:


#18

My sa for siden:

Ha ha, nei hest har han. :knegg: Hvis ikke hadde jeg selvsagt kjøpt en. :nemlig:


#19

Millen sa for siden:

Har tenkt ut 3 ordentlig drikkeflasker til barn og tenåringer og det er vel det pr nå.


#20

007 sa for siden:

Jeg har kjøpt badehåndkle med navn til familiens yngste. Grei både til dusjing etter trening og bading om sommeren. 99 kr på nameon.no.


#21

Taien sa for siden:

Jeg har også kjøpt her. Sportspakken til begge ungene og badehåndklær til venninne og mannen.


#22

Madicken sa for siden:

Mange fine tips, både julefortelling og sitteunderlag er bestilt etter inspirasjon herfra. :jupp: Jeg er, til meg å være, sent ute med gaver i år. Det eneste jeg har kjøpt hittil er airfryer til mannen, denne.


#23

Chablis sa for siden:

Min mann får airfryer og en genser, det har jeg kjøpt.


#24

Fintdethei! sa for siden:

Tips til den som skulle i militæret: min fikk en god leatherman-kniv. Den var han glad for. Den kunne han ha i uniformslommen, og fikk ofte bruk for.


#25

Nada sa for siden:

Jeg kjøpte håndklær til 99,- etter tips her. En time etterpå var prisen satt opp til 199,-. Flaks! Så da er gaver til nevøer i boks. Jeg strikker tøfler som skal toves til min far, min mor skal jeg strikke lue til. Niesene mine skal jeg strikke gensere til. Vurderer likør til noen voksne. Barna aner jeg ikke hva skal få ennå.


#26

Martis sa for siden:

Jeg går for en del brettspill i år til nærmeste familie. Minste niese elsket ubungo og søster går rummikub. Ellers er det en del Vipps til de som er 15-30, de vil gjerne velge selv.

Venninner, pyntesaker, mat, vin, hudpleie. Finner ofte ting på tilbud og samler opp.

Mann og unger… ikke funnet ut enda.


#27

Millen sa for siden:

Mann og unger er det vanskeligste...


#28

Blondie sa for siden:

Definitivt! Særlig han voksne min som ikke vil tenke på jul så tidlig. :knegg: På et tidspunkt går jev fristil og ignorerer eventuelle ønsker.


#29

Anikka sa for siden:

Brettspillet Ubongo 3D kan anbefales, var en kjempehit hos mine barn (9 og 11) i fjor, men også større ungdommer liker det.

Har kjøpt myk morgenkåpe til 11-åringen i år. Vurderer trådløst headset i tillegg.

Til mine søsken har jeg kjøpt kakeboks med motiv fra Røros fra butikken Lille Røros, fylt med drops, pyntelys og servietter. www.instagram.com/p/CjsZOQtqX00/?igshid=YmMyMTA2M2Y=#31

amo sa for siden:

Dobbeldyner ønsker minste jentene seg.
#34

Taien sa for siden:

Ene gutten min skal få trådløst headset og gamingmus til jul. Han andre ønsker seg bare fotballkort, så jeg skal prøve å finne litt fotballrelatert stuff i London.


#35

Lyppa sa for siden:

Lars Monsen har nå salg på litt forskjellig. Jeg har vært inne i nettbutikken og bestilt votter til mannen min som er mye på tur. Nedsatt fra 1999,- til 500,-


#36

Blondie sa for siden:

Jøsses, jeg visste ikke at Monsen solgte ting engang. Takk for tips!


#37

Chablis sa for siden:

Godt tips,dessverre altfor store til min mann.

Jeg møtte min niese i går og fikk ønsker fra hun, så nå har jeg kjøpt Kari traa duffelbag som hun ønsket seg. Hun reiser mye rundt med volleyballlaget og har bare en bitteliten bag fra før.


#38

Lyppa sa for siden:

Fant ikke den fargen jeg egentlig ville kjøpe, men fant rett str i en annen farge:)
#41

Einhyrningur sa for siden:

Min søster ønsker seg kaffebønner. Det skal hun få. Hun får med noen hjemmestrikka kopptuer og.

Faren min får en sparegris I pappmasje. Fordi han trenger ny bil og fordi ungen lager en.

Moren min får en kråke i pappmasje. Fordi ungen lager en.

Tanteungen min... noe som bråker noe jævlig. Fordi jeg tar hevn for mange års bråk.

Mine unger.. aner ikke. Trenger virkelig inspirasjon.


#42

GinaK sa for siden:

Det dunpleddet var bra tips. Skal jammen ønske meg det selv.
Mannen skal få dyne i 220 lengde.
Gutta aner jeg ikke. Blir sikkert bidrag til klær som de kan handle selv.
Vi har 3 barnebarn og er helt ute av hva som er in nå men har gått noe ønsker
9åringen ønsker seg klær med pels på og slengbukse, penalfyll med kattemotiv. Elsker klær med glitter og lilla farge. Hun har også bursdag neste uke så vi kjøper blir noe av dette.
3åringen ønsker seg lego med superhelter, alt med spiderman og utkledning.
1åringen går sikkert en leke og klær.
Min mamma ønsker seg aldri noe så aner ikke enda.
Svigermor skal få morgenkåpe og Nattkjole.


#43

Chablis sa for siden:

Jeg møtte niesen min forrige helg og hun ønsket seg større bag , kjekt å ha når man reiser rundt på kamper. Så nå har jeg kjøpt rosa Kari traa duffelbag , akkurat som hun ønsket.

Ellers kan jeg tipse om at vitus apotek selger pysjbukse på 70% , koster nå 105. Det har jeg kjøpt som en del av gaven til to nevøer.#45

Blondie sa for siden:

Hm, godt tips! Den lurer jeg faktisk på om sambo skal få. (Øøøøørliten baktanke der, forsåvidt. Da er den jo tilgjengelig for meg også. :glis: ).#47

My sa for siden:

Ikke egentlig julegave, men bursdagsgave, til mamma som har bursdag rett før jul. Hun er en frossenpinn og får nattkjole fra Nøstebarn i ull og silke (spleis med søstre, vi bruker ikke å kjøpe så dyrt til bursdag siden det er jul rett etterpå).


#48

Elisabet sa for siden:

4 nevøer som ikke er etablert ordentlig ennå får Tassimo kaffemaskin med tilhørende kapsler. kjøpte først til bonusdatter i bursdagsgave som ble 23 og det ble supersuksess å kunne lage seg en kopp kaffe på rommet når man vil. Supertilbud nå på 269,- for både maskinen og julekalenderen med 24 forskjellige typer kapsler. Tar ut kapslene fra kalenderen og legger i blank rund boks. Og har kjøpt en pakke med kapsler ved siden av til hver av dem, for da fikk jeg gratis frakt også.


#49

My sa for siden:

Husker mamma tidligere i år klagde på at hun bare har gamle og kjipe sengesett. Hun prioriterer aldri å kjøpe nytt, for hun synes det er så kjedelig å bruke penger på. Så da fikk jeg kjøpt lekkert sengesett i bomullsateng i julegave til henne og min stefar, kampanje med 50% på alle satengsengesett hos Princess akkurat nå.
#52

Input sa for siden:

Vi har kjøpt kulebane i felles gave til 2-åringen og 12-åringen, og håper det slår an. De koser seg veldig sammen med å bygge kulebaner med duplo, skohorn og diverse annet de finner, men de blir jo ikke lange, så det er litt kjedelig.

Er det noen som har tips til en fin, og ikke så dyr, ullgenser til mann?


#53

Karamell sa for siden:

Jeg har kjøpt mange gaver nå, alle på nettet: (Noe skal gis sammen med andre ting på listen)

Silkeputetrekk (blivakker)
Store håndklær (Boozt)
Genser (Match, mann)
Ullkjole (Match, dame)
Ullgenser (Get inspired, mann)
Ullsokker (Pierre Robert, mann)
L`Occitaine hånkrempakker x 2 (Vitus apotek)
Juletrepynt (Vitus)
Noe sjokoladegreier (Vitus).
Liverpool- Real Madrid :knegg:
Joggebukse (MediumTall, mann)
Tynn boblejakke, North Face (Get inspired, mann)
Lue x 2, to ulike (Boozst, mann)
Deo (Boozt mann)
Tskjorte (Boozt, mann)

Mangler: Noe sammen med det fra Vitus + FP gave + Nespressokapsler som skal gis sammen med noe annet på listen over.
Mangler også det mannen har ansvar for: Ratt og pedaler til PC, for å kjøre F1 på et spill).#55

Lyppa sa for siden:

Den kulebanen så artig ut!
Tenker du "tur-ullgenser" eller sånn penere genser? Vi er turfolk, og vi er veldig glade i Ulvang Rav. Dem kan man få til rundt 450,- hvis man følger litt med.


#56

Input sa for siden:

Tenker pen ullgenser. Vi har flere Rav-gensere hver, de er gode.


#57

My sa for siden:

Kjøpte en fin lamullsgenser til faren min på Match til 30%. Volt hadde også flere pene ullgensere til sterkt nedsatt pris.


#58

Karamell sa for siden:

cubus.com/no/p/genser-i-merinoull-burgunder-overdeler-ullgensere-herreklar/7337230_F393

cubus.com/no/p/strikket-genser-med-raglan-sleeve-melert-gronn-overdeler-ullgensere-herreklar/7338936_F752

www.zalando.no/bruun-and-stengade-jupiter-strikkegenser-brown-bri22q01h-o11.html

www.zalando.no/us-polo-assn-strikkegenser-green-melange-us222q01j-n11.html

www.zalando.no/selected-homme-slhtown-max-crew-neck-strikkegenser-forest-night-se622q0go-n11.html#60

Retz sa for siden:

Brannstasjon i tre til 2-åringen
Brio skinner og tunnel til 4-åringen

  • strømpebukser i ull og hjemmestrikka sokker til begge

Hjemmestrikka traktorgenser til den andre 2-åringen
Queen - Bohemian Rhapsody LP til 33-åringen
Hjemmestrikka selbu-ish votter til 25- åringen
Hjemmestrikket Oslo-lue til 32-åringen
Gryte til 45-åringene

Har flere igjen, det blir hjemmestrikka sokker til de fleste. Pluss bøker.


#61

Blondie sa for siden:

Her er det mange gode tips! Jeg har kjøpt både massasjepute etter tips fra frukt og ullgenseren som My linket til. Blir nok en fornøyd samboer nå. :elsker:


#62

Input sa for siden:

Takk for ullgensertip!


#63

Primrose sa for siden:

Jeg har kjøpt bivoks folieark på tilbud nå til flere familiemedlemmer. Fin erstatning for plastfolie og en fin gave (synes jeg) til de som har alt.


#64

Divine sa for siden:

Søsteren min ønsker seg nattkjole. Det var overraskende. Trodde ikke noen brukte det lenger. Er det noen som vet om noen litt kule nattkjoler? Aner ikke engang hvor jeg skal lete.


#65

Input sa for siden:

Jeg bruker nattkjole hver eneste natt, jeg! Men det finnes dessverre ikke kule nattkjoler. :knegg:

Mine favoritter med ull er disse to:
www.woolland.no/puttegga-nattkjole-277002-b13/?gclid=CjwKCAiA7IGcBhA8EiwAFfUDscCqLQwZhIrfsCebfQVZ4yMbESZfgJsAir8ur-UXRonK4z6Bifip-hoCd3oQAvD_BwE

nostebarn.no/nattkjole-i-ull-med-silke-litt-a-fasong-34-36?gclid=CjwKCAiA7IGcBhA8EiwAFfUDsTFU_xhn_f-3C4qeA0apN_pJOWT9stdr5w8_LrpF97egmV8nIjRH9hoC3ZYQAvD_BwE#38/40

Uten ull synes jeg de fra Polarn er de beste, og mest holdbare:
www.polarnopyret.no/barneklaer/undertoy-nattklar/nattkjoler/stripet-nattkjole-voksen-morkbla-60512067-483

Denne er også god:
www.matchfashion.no/dameklaer/pysjamas-undertoy/ada-nattkjole/sky-captain/

Denne i silke er god på sommeren, finnes også med kort arm:
marinka.no/produkt/lady-avenue-pure-silk-nattkjole-i-strikket-silke-italian-plum-2/


#66

Divine sa for siden:

Takk! Nå overrasket jeg meg selv – for jeg bestilte sporenstreks en slik Polarn-nattkjole.


#67

Millen sa for siden:

Ellers får du tak i nattkjoler på Lindex, Kappahl og disse vanlige butikkene.


#68

Chablis sa for siden:

Jeg bruker innimellom nattkjole fra Lilleba, den er så myk og god.


#69

Blondie sa for siden:

Nattkjole ja, det er kanskje noe for moren min. Jeg selv har vel ikke sett det i bruk siden jeg begynte på barneskolen eller deromkring. :knegg:


#70

Primrose sa for siden:

Jeg har minner om at jeg våkner fullstending inntullet med nattkjole snurret flere runder rundt kroppen. :knegg:


#71

Input sa for siden:

Du må ikke ha for stor nattkjole. :knegg:


#72

Galathea sa for siden:

Har nettshoppet litt på black friday:
en mørkebrun "lektorveske" i skinn til mannen
sykkel til eldstedatter
gamingmus til sønnen

fotokalendere til besteforeldrene og julekort har jeg begynt på og skal finpusse videre gjennom helga, det er 50 % hos Fotoknudsen til over helga.

Godt å endelig være i gang med julehandelen!


#73

amo sa for siden:

Jeg har kjøpt 4 «bubblejern» til en 8, 12, en 13 år jente og en 13 år gutt. Kostet 300 på Kitchen i dag.


#74

gnuri sa for siden:

Hvilke av de to i ull er varmest? bl. mrk. frossenpinn...


#75

Input sa for siden:

Den fra Woolland er varmest. Og best. Den bruker jeg bare på hytta, hjemme er den for varm.


#76

Fintdethei! sa for siden:

Jeg elsker min fra Nøstebarn, er på min tredje. Men har ikke testet Woolland, så kanskje det blir neste gang. Takk for tips!


#77

gnuri sa for siden:

Takk- da tror jeg at jeg trenger en sånn. Er de normale i størrelsen?


#78

Input sa for siden:

Om jeg ikke husker helt feil er den litt mer tettsittende enn bildet gir inntrykk av. Men den er veldig elastisk.


#79

gnuri sa for siden:

Takk for svar :blomster:


#80

Charlie sa for siden:

Calida har mye skikkelig digg under- og nattøy. Ligger en del på Marinka-lenken som gnuri la ut over.


#81

Charlie sa for siden:

Har kjøpt hjemmestrikkede sokker i julegaver til tenåringene på julemarked i dag. Det er p.t. ikke sokkestrikkere i familien, så det var en fin løsning.


#82

Strå sa for siden:

Jeg er glad i å gi bort og i å få opplevelser. Så barnebarna får teater med oss, hver sin tur, inkludert spising og leking. Barn og svigerbarn er jeg mer usikker på, men antakelig blir det noe i forbindelse med kommende sommers Korfutur. Eller festivalbilletter. Helten har jeg ingen idé til. Motorsykkel kanskje :knegg: Dvs, jeg får sparke litt på ham der.


#83

Charlie sa for siden:

Har forresten kjøpt en lenge etterlengtet og ønsket gave til meg selv. Høie har endelig et tilbud som også gjelder den dyreste puta deres, Frigg. Sparte 1100 med rabattkode BW25.

Har dyna fra før (kjøpt privat) og den er altså som en sky. Koster skjorta, men la oss være ærlige. Jeg investerer i lokasjonen jeg tilbringer mest tid, og har verken bobil, båt eller hytte.


#84

Lyppa sa for siden:

Jeg fant Sögne-kopper på tilbud i dag hos Møbelringen. 99,- pr kopp :D Så da har jeg tre gaver i boks. (Kjøpte også løpere og Høie putetrekk til hotellputer, 20,- pr stk :D )


#85

mkj sa for siden:

Jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe til noen i år. Og orker ikke helt engasjere meg heller. Vi har to bestemødre, to unger og noen nevøer/nieser. Alle har jo alt.

Moren mi kan jeg nok finne noe til. Men svigermoren min er mer «snobbete»/nøye på det. Så ikke så lett med henne.

Ungene vil ha «kule klær» hva er i alle dager er det? Hvordan kan de forvente at en gammel dame som meg kan holde tritt der?


#86

millact sa for siden:

En venninne gir gavekort på et senter til sin datter så kan hun selv kjøpe klær på salg etter jul.


#87

Fintdethei! sa for siden:

Om de ønsker seg klær, må de enten være med og ta ut selv, eller sende link til meg.


#88

Propella sa for siden:

Jeg gjorde det enkelt i år. Alle nieser og nevøer får en termoflaske fra Camelback med ingravert navn. De har hatt flere flasker på tilbud med gratis inngravering. Samboer og yngste datter får også hver sin kopp med navn.


#89

Lyppa sa for siden:

Jeg har kjøpt teaterbilletter til meg, min mor og svigermor. Det tror jeg de begge to blir glade for.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.