Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Middagssalater

#1

Avatar sa for siden:

Jeg sliter så mye med magen og er lei av å være oppblåst og ha vondt.
Har tenkt til å prøve meg på mindre gluten, har ikke allergi, men helt tydelig en intoleranse. Samtidig med dette ønsker jeg å spise mer grønt. Da jeg jobbet et sted med en veldig god salatbar og jeg spiste dette til lunsj hver dag og aldri brød/knekkebrød var magen min så bra.

Har dere oppskrift på gode middagssalater? Gjerne litt spicey, ala asiatisk osv. Er også veldig glad i fetaost, så det kan gjerne erstatte kjøtt noen ganger.



#3

GinaK sa for siden:

Jeg har laget en med Grønnkål, bakt søtpotet og fetaost. Veldig god. Oppskrift fra en ung blogger som har fått avtale med foodora.. husker ikke hva hun heter..
Må Google.

Bra tips forresten. Skal jammen steke søtpotetterninger nå så har jeg til saltat utover i uka.


#4

Myria sa for siden:

Jeg liker godt en salat med bakte rødbeter, gulrot og rødløk. (Jeg pleier å legge på terninger av loff vendt i olivenolje på slutten av steketiden slik at de steker seg crispy, men det kan du selvfølgelig bare kutte ut hvis du vil unngå gluten.) Når grønnsakene er ferdig vender jeg dem i en vinaigrette og blander med stekt kylling og topper med smuldret fetaost og ruccola.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.