Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ingen skade skjedd, eller? Kjøleskap på +8

#1

Dronningen sa for siden:

Vasket kjøleskapet i går, og satte det på +8 under vaskinga, slik at det ikke skulle stå og råjobbe mot +4 hele seansen. Glemte å skru det tilbake, slik at det i går kveld og i natt sto på +8. Litt for varmt for noe, m.a.o. Vi kastet åpnet fisk, reker, ost, potetsalat, leverpostei. Men annet som sto mer lukket av pålegg, en kakemanndeig, sylteagurk, yoghurt, et.c, beholdt vi. Det er vel greit. +8 er vel ikke så varmt, eller burde mer kastes?


#2

tiddelibom sa for siden:

Ville tro det går helt fint.


#3

Anne sa for siden:

Det går nok bra, men måtte :fnise: litt av nicket ditt, sto ikke helt i stil med handlingen igår :)


#4

Mei sa for siden:

Det går nok helt fint ja.

Og takk for påminnelsen. Kjøleskapet skal vaskes i dag!


#5

Vito sa for siden:

Går nok helt fint for en stund.
Mange gamle foretrekker faktisk å ha det rundt 7 grader for at maten ikke skal bli for kald når de skal spise :knegg:


#6

lucifine sa for siden:

På jobb så er det nokså strenge krav men jeg holder meg til dem i hjemmet også. Kjøleskapet skal holde mellom 0-4 grader, dersom det er over 5 grader må matvarene kastes. Bakterier formerer seg utrolig fort og jeg liker ikke tanken på å spise mer guffe enn jeg må. Om det dreper deg? Nei, men kast all melkeprodukter tror jeg- bare for å være sikker. Prøv å spis det som blir spart i løpet av maks to døgn dersom du vil være helt sikket. Matforgiftning (diare) er utrolig vanlig å pådra seg særlig for barn, eldre, gravide og syke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.