Vasket kjøleskapet i går, og satte det på +8 under vaskinga, slik at det ikke skulle stå og råjobbe mot +4 hele seansen. Glemte å skru det tilbake, slik at det i går kveld og i natt sto på +8. Litt for varmt for noe, m.a.o. Vi kastet åpnet fisk, reker, ost, potetsalat, leverpostei. Men annet som sto mer lukket av pålegg, en kakemanndeig, sylteagurk, yoghurt, et.c, beholdt vi. Det er vel greit. +8 er vel ikke så varmt, eller burde mer kastes?
På jobb så er det nokså strenge krav men jeg holder meg til dem i hjemmet også. Kjøleskapet skal holde mellom 0-4 grader, dersom det er over 5 grader må matvarene kastes. Bakterier formerer seg utrolig fort og jeg liker ikke tanken på å spise mer guffe enn jeg må. Om det dreper deg? Nei, men kast all melkeprodukter tror jeg- bare for å være sikker. Prøv å spis det som blir spart i løpet av maks to døgn dersom du vil være helt sikket. Matforgiftning (diare) er utrolig vanlig å pådra seg særlig for barn, eldre, gravide og syke.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.