Når eks middag, brød, kake oppskrifter sier smør men du vil bruke maragin.
Hvilken merke margarin bruker du?
Baker litt kakerfor tiden og kjøper smør i hovedsak men så noen ganger hadde det vert greit med er rimeligere alternativ fordi det er mye kakebakst innimellom. Og jeg har NULL peil på margarin og smak da jeg ikke har spist margarin på mange år. (Brukte Melange uten melk siden jeg ikke tåler melkeprotein men nå kun ghee og kokos)
Jeg bruker Melange. Den synes jeg har god smak og konsistens til bakst og generell matlaging. Jeg velger til og med den fremfor meierismør i endel tilfeller, eller går for 50/50. Nå er det jo også litt å tjene på å velge margarin økonomisk.
Nå vet jeg ikke så mye om priser, men vi spiser Bremykt til vanlig, og det hender jeg bruker den i baking også, selv om jeg foretrekker smør. Grunnen til at vi bruker Bremykt er at det er lettere å smøre. Nå defineres vel Bremykt som margarin, men det består jo bare av smør og rapsolje, så jeg er litt usikker på den definisjonen, egentlig.
Jeg vokste opp med at mamma bare brukte Melange. Da jeg flyttet utenlands, fantes ikke akkurat den og jeg prøvde med meierismør. Det smakte så utrolig mye bedre at jeg aldri har tenkt tanken på å gå tilbake til margarin.
Vi bruker stort sett melange eller smør. Der går litt på økonomi hva vi bruker. På skivene brukte vi brelett ekstra myk men byttet til lett margarin da to i husholdningen må ha mindre kalorier.