Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken margarin?

#1

kamp sa for siden:

Når eks middag, brød, kake oppskrifter sier smør men du vil bruke maragin.

Hvilken merke margarin bruker du?

Baker litt kakerfor tiden og kjøper smør i hovedsak men så noen ganger hadde det vert greit med er rimeligere alternativ fordi det er mye kakebakst innimellom. Og jeg har NULL peil på margarin og smak da jeg ikke har spist margarin på mange år. (Brukte Melange uten melk siden jeg ikke tåler melkeprotein men nå kun ghee og kokos)


#2

IzziCreo sa for siden:

Jeg bruker Melange. Den synes jeg har god smak og konsistens til bakst og generell matlaging. Jeg velger til og med den fremfor meierismør i endel tilfeller, eller går for 50/50. Nå er det jo også litt å tjene på å velge margarin økonomisk.


#3

polarjenta sa for siden:

Stort sett melange om jeg ikke bruker smør


#4

Hyacinth sa for siden:

Nå vet jeg ikke så mye om priser, men vi spiser Bremykt til vanlig, og det hender jeg bruker den i baking også, selv om jeg foretrekker smør. Grunnen til at vi bruker Bremykt er at det er lettere å smøre. Nå defineres vel Bremykt som margarin, men det består jo bare av smør og rapsolje, så jeg er litt usikker på den definisjonen, egentlig.


#5

Myria sa for siden:

Hvis jeg skal bruke margarin bruker jeg Soft Flora (i folie, ikke i bordpakning, de smaker annerledes). Melange synes jeg ikke smaker godt.


#6

Malama sa for siden:

Melange, for tiden den uten melk somregel. "trenger" bare laktosefritt.


#7

Appelsin sa for siden:

Samme her. Jeg bruker egentlig aldri smør.


#8

liefje sa for siden:

Jeg vokste opp med at mamma bare brukte Melange. Da jeg flyttet utenlands, fantes ikke akkurat den og jeg prøvde med meierismør. Det smakte så utrolig mye bedre at jeg aldri har tenkt tanken på å gå tilbake til margarin.


#9

safran sa for siden:

Jepp.


#10

meisje sa for siden:

Bruker aldri margarin, jeg bruker smør istedenfor.

Litt på siden, skal ikke Brelett være myk rett fra kjøleskapet ? Vi pleier å ha vitapro som er mye lettere å smøre.


#11

safran sa for siden:

Den skal være smørbar rett fra kjøleskapet. Men jeg syns Vitapro er mye mykere, ja.


#12

Isolde sa for siden:

Er ikke Vita en plantemargarin?

Vi bruker stort sett melange eller smør. Der går litt på økonomi hva vi bruker. På skivene brukte vi brelett ekstra myk men byttet til lett margarin da to i husholdningen må ha mindre kalorier.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Har stort sett både en pakke meierismør og en flaske flytende melange I kjøleskapet. Til brødskiver bruker vi soft flora light.


#14

Lavender sa for siden:

Har aldri kjøpt margarin, bruker smør eller oljer.


#15

safran sa for siden:

Ja, nå heter det kanskje Vita. Vitapro er vel en pille. :o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.