Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pynte en suksessterte (gul kake) til Halloween?

#1

Bluen sa for siden:

16-åringen skal ha et lite Halloween-selskap her i dag, og jeg sitter med en halv suksessterte. Har noen forslag til hvordan jeg kan dekorere denne i Halloween-stil? Har sett noen forslag med spindelvev av sjokolade, men er usikker på om jeg får til det. Kan det f.eks. skjæres ut fire runde biter med dekor av noe slag?


#2

Myria sa for siden:

Spindelvev tror jeg du får til veldig lett, øv deg evt på et ark først. Lag rette streker ut fra midten først og så buede linjer mellom strekene. Så kan du kanskje lage noen edderkopper i nettet, f.eks. av oreokjeks med øyne (finnes i kakehyllen) og lakrissnører til bein?
Eller du kan lage kaken som et gresskar. Bland litt oransje farge i den gule kremen og skjær/stikk ut skumle øyne og munn i svart fondant (Meny, Jernia, Panduro).

Og først nå får jeg med meg at du bare har en halv suksessterte, så da utgår i alle fall gresskaret. :humre: Jaja, lese bedre neste gang.


#3

Myria sa for siden:

Du kan jo dele kaken i porsjonsbiter og rett og slett bare pynte med sukkerøyne fra butikken og lage munner med smeltet sjokolade eller svart glasur.


#4

Niobe sa for siden:

Spindelvev er enkelt, det klarer du.

Ellers kan du farge den gule kremen oransje, og pynte den som et halvt gresskar. Bruk smeltet, mørk sjokolade til øye og munn etc.


#5

Bluen sa for siden:

Takk for innspill! Vi endte med å lage spindelvev av sjokolade og sette på en edderkopp i plast. :sparke: Det ble litt dårlig tid.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.