Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste sted for lydbøker?

#1

scilla sa for siden:

Ja, overskriften sier jo det meste, egentlig. Hvor er det best utvalg og hvor er det mest brukervennlig. Hørt om Storytel og Fabel, men er det andre steder å anbefale og hvilken skal jeg velge og hvorfor?


#2

Timar sa for siden:

Jeg testet nettopp ut Bookbit (?). Der var det tydeligvis begrensning på hvor mye jeg kunne høre i prøveperioden, så de kuttet meg midt i en bok. Da ble jeg sur, og siden jeg fant boka i Storytel som jeg uansett har, så kansellerte jeg det medlemskapet. Har også testet Nextstory, men heller ikke der fant jeg en drøss bøker jeg ville høre.

Skal sies at jeg sliter litt med å finne roen til noe som helst som krever noe av meg akkurat nå, så det kan godt bære at de appene funker bedre på et senere tidspunkt.


#3

Millen sa for siden:

Jeg foretrekker Fabel.


#4

Retz sa for siden:

Jeg har brukt Storytel i mange år, og testet ut Fabel pluss en annen jeg ikke husker navnet på i en gratis prøveperiode. Foretrekker absolutt Storytel, ikke minst fordi jeg liker å lytte til svensk krim på svensk. Og der har Storytel det beste utvalget.


#5

Floksa sa for siden:

Både fabel og Storytel er gode. Appene er lette å bruke og har få bugs. Begge har godt utvalg. Storytel har vel noe mer mens fabel har flere norske forfattere.
Jeg har hatt fabel og har 10.000 timer ( :dåne: ) i Storytel.


#6

Darth sa for siden:

Bibliotekene - digitalt lån, helt gratis. Nå hører jeg veldig lite på lydbøker, men jeg låner ebøker, og da ser jeg at det er mange lydbøker også i bibliotekappen. Bookbites.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg bruker BookBites mye (gratis), men de er ikke så veldig gode på lydbøker. Jeg bruker mest e-bøker der.

Familien har Netxtory-abonnement, der finner alle noe de liker. Tidligere likte jeg Fabel bedre enn Storytel, men det er fordi jeg leser mest norsk litteratur. Det kommer jo litt an på hva du er ute etter. Jeg synes Nextory er ganske flinke på bredde og det er mye god sakprosa der.


#8

venla sa for siden:

Fra biblioteket bruker jeg Libby (engelske bøker), men av abonement-appene har jeg likt best Fabel og Storytel pga utvalget. Uansett irriterende at hvert forlag/selskap har hver sin app, så må en bytte imellom for å få hørt de man ønsker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.