Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg glad i dag? #14

#1

My sa for siden:

Den forrige ble full, jeg åpner en ny. :værsågod: Kjør på med 1000 nye små og store hverdagsgleder! :elsker:


#2

My sa for siden:

I dag er jeg glad for at jeg bråhavnet på en uplanlagt liten jazzkonsert. En venninne jeg ikke har møtt på lenge skulle dit, kom i siste liten på å sende meg en melding og spørre om jeg tilfeldigvis hadde tid og lyst til å være med, noe jeg tilfeldigvis hadde. Og en halvtime senere var vi der. Veldig bra konsert og hyggelig treff med venninne.


#3

venla sa for siden:

Feirer boligsalg i utlandet med et glass portvin. Godt å slippe å tenke på et hus som står tomt i et annet land (arvet av faren min). Nå får noen andre ta det i bruk.


#4

Timar sa for siden:

At jeg ikke backa ut, men faktisk turte å bli med på badstue og bading i kveld! Jeg er verdens største pyse på kaldt vann (dvs alt under 30 grader), og ikke er jeg allverdens begeistret for varme heller. Skulle dermed ikke tro at kombinasjonen av badstue og bading dermed fenget, men det gjorde det!

Jeg trenger å stikke tåa utenfor komfortsonen innimellom. :nemlig:


#5

Albertine sa for siden:

Jeg har så mange ting å være glad for i dag at jeg ikke helt vet hva jeg skal fokusere på, men et møte vi hadde grua oss lenge til gikk mye bedre enn forventet.


#6

Input sa for siden:

I dag er jeg veldig glad for å si hade til mannen som stakk på jobb klokka sju, til tolvåringen som gikk på skolen klokka 8 og til toåringen jeg leverte i barnehagen før jeg dro på jobb selv. Ikke fordi jeg ikke liker familien min, men fordi det er normalt. Ingen er syke, ingen skal dø, alle fungerer - vi er heldige!


#7

sindrome sa for siden:

Jeg skal på lunsj-til-lunsj-samling med gode kollegaer, i nyjobben (3 mnd ansiennitet) for lederutviklingskurs. Det er så hyggelige mennesker og så gøy med en arbeidsgiver som har en plan og investerer i kompetansebygging og teambuilding :hjerter:


#8

Strå sa for siden:

I dag er jeg helt alene hjemme på jobb. Du verden som jeg har fått unna ting og tang. Over skjermen ser jeg stikkveien til oss og tujahekken til naboen. Ikke en lyd, ingen folk.


#9

Syrinx sa for siden:

Jeg har hatt så lyst på en boblekåpe, men følt på at jeg vil se ut som en stort monster i en slik. I dag prøvde jeg en forholdsvis rimelig en på Jula. Jeg måtte ned en størrelse fra hva jeg tenkte (sympatiske størrelser, ikke jeg som har krympet) og jeg ser ut som et helt vanlig menneske som ikke liker å fryse. Lite monstertendenser. Så nå har jeg varm, deilig kåpe til vinteren.


#10

Floksa sa for siden:

I dag er jeg utrolig glad for å jobbe med dyr. Ikke mennesker. Sitter på forelesning om arbeidslivspsykologi og lærer om vold, rus, trusler, utestenging etc på arbeidsplassen.
Kyr ass :love:


#11

Albertine sa for siden:

:hjerter:


#12

Tjorven sa for siden:

Mens jeg er glad for at jeg har så innmari fine kolleger i den nye seksjonen min. Det er virkelig en helt super gjeng.

I dag har jeg sørget for at en av juniorene får være med når vi legger frem et prosjekt for departementet i neste uke. Han ble så glad! Så glad at han spurte om han kunne få lov til å lage presentasjonen vi skal holde. Og da ble jeg veldig glad, for det hadde jeg ikke hatt tid til. (Han kommer til å gjøre en aldeles utmerket jobb med presentasjonen, altså. Sikkert enda bedre enn meg, for for hans del er dette noe han legger sjela si i.)

Lite vold, rus, trusler og utestenging der altså.


#13

Floksa sa for siden:

Det er godt å høre. Jeg har faktisk aldri vært ansatt, ut over noen få sommerjobber og 1,5 år som avløser. Så jeg har aldri hatt kollegaer. Pussig å tenke på egentlig.


#14

Milfrid sa for siden:

I dag er jeg glad for at jeg bor i Norge og at helsevesenet er gratis og at man får hjelp når man trenger det. Rent imponert over hvordan man blir tatt i mot og at man får grundig undersøkelser. Har hatt 2,5 dager på sykehuset nå, og selv om det er litt ventetid så tas det undersøkelser og man følges opp. Blir skrever ut nå og skal få ERCP-undersøkelse poliklinisk. Men veldig glad for at ting undersøkes og tas på alvor. Skatt skal man betale med glede. :nemlig:


#15

Syrinx sa for siden:

Frokost på kafé.


#16

Millen sa for siden:

Gjennomført 2. gangsintervju som jeg syntes gikk bra, satt tom over tilmålt tid ( ikke mye, men litt). Så nå må jeg bare vente og se om det blir en 3. runde på meg neste uke.


#17

Polyanna sa for siden:

Jobben min, og kollegene der. :elsker:


#18

Strå sa for siden:

Badekaret mitt, jeg elsker det fortsatt. Det er så godt å ligge i varmt vann og kjenne hvor godt det gjør der jeg verker.


#19

millact sa for siden:

Du finner dessverre noe av dette hos oss. Men i går og forleden har jeg kost med valp. Så det finnes noen lyspunkter der.


#20

Strå sa for siden:

Ennå en ting å være glad for i dag: Jeg fikk handlet, i en og samme butikk, tre ullstrømpebukser, tre behåer, fem par sokker og to par ullvanter. Nå går det minst tre år til neste gang jeg trenger påfyll av slikt.


#21

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har hatt en downperiode det siste året på jobb, men de to siste dagene har vært ordentlig gode. Spennende prosjekter på gang, og mye bra folk som er med der.


#22

Kaija sa for siden:

Verdens skjønneste dyrlege, som ble så glad at hun nesten gråt fordi katten min endelig godtok henne, og til og med koste med henne. Det har bare vært fresing og rømningsforsøk tidligere. Og så går det fint med min trebente pus, og det ser virkelig ut til at hun kan få et godt katteliv videre. :hjerter:


#23

Polyanna sa for siden:

Å, så fint, Kaija!


#24

Millen sa for siden:

Det var godt å lese, Kaija.


#25

Myria sa for siden:

Å bake med lillebror. :hjerter:


#26

Millen sa for siden:

En litt lengre gåtur som jeg ikke har fått gjort siden august pga rygg problemer.


#27

Neket sa for siden:

At jeg har en fin klokke. :knegg: Bruker jo bare epleklokka, så hadde glemt den andre litt. Etterpå skal jeg levere den for å skifte batteri, så kan jeg ha fin klokke i julens festligheter.


#28

Input sa for siden:

At jeg har en jobb hvor jeg kan gå hjem når jeg er ferdig med undervisningen. I dag er en dag som krever hjemmekontor. Små gleder osv.


#29

Maverick sa for siden:

16-åringen er med på Ungdoms-FN i Malmø, han fikk æren (heh) av å skulle representere Russland i generalforsamlingen, og debatten omhandlet bruk av atomvåpen og automatiske våpen. En interessant øvelse, (og utrolig lærerikt!) og jaggu har han ikke fått diplom som «beste delegat»! Jeg har aldri tvilt på hans argumenterende/borderline kverulerende evner, og nå fikk han bevist det til gagns. :knegg:


#30

Polyanna sa for siden:

Greit at det kan komme til heder og verdighet, da! Og grattis! :blomster:


#31

Albertine sa for siden:

Grattis, Mave!

Pappas kreft har ikke spredt seg, så det blir operasjon om en måned! :lykkelig:


#32

Strå sa for siden:

Jeg ble ekstra glad for Maverick og Albertine sine innlegg i dag.

For meg: Broder'n stakk innom og ble en drøy times tid før han dro vider til noen andre venner. Det er så godt å få prata om alt og ingen ting og bli oppdatert og i det hele tatt.


#33

polarjenta sa for siden:

Jeg traff tanteskatten som er hjemme på besøk når jeg stakk innom foreldrene mine. Og fikk avtalt kafe i morgen.

Også rakk jeg samtale med eldste og læreren. Mye positive tilbakemeldinger.


#34

Taien sa for siden:

At guttungen som har slitt sånn på skolen ser ut til å ha landet litt, og i tillegg spiller håndball og får så fine tilbakemeldinger fra trener at han vokser i skoa sine. :hjerter:


#35

millact sa for siden:

Så utrolig fint å lese, Taien! :klemme:


#36

Millen sa for siden:

Åh, dette ble jeg glad av å lese. :klemme:


#37

sindrome sa for siden:

At jeg klarte å finne ut av hvorfor jeg hadde vondt i knærne (har hatt vondt i akillesen under trening og har nok kompensert for dette med å lande på tåballene, i stedet for hele foten, under trening), lander nå på hele foten og har ikke lenger vondt i knærne :lykkelig:


#38

Syrinx sa for siden:

Ungdommen har fått innvilget skoleskyss (taxi), så fra i morgen av er ikke jeg låst som bakvakt i tilfelle buss ikke går og hente på skolen-sjåfør de dagene det er det som må til.


#39

Millen sa for siden:

At jeg slipper å lage middag idag, bare varme opp rester fra igår.


#40

Taien sa for siden:

Jeg har vært på utviklingssamtale med D, og selv om jeg vet at han er den av gutta som seiler gjennom livet på en rosa sky, så er det helt magisk å høre læreren skryte sånn av han at han selv får tårer i øynene.
Måtte bare M få like fine tilbakemeldinger.


#41

venla sa for siden:

Kveldstur med ei venninne som og hadde behov for å skravle.


#42

millact sa for siden:

To runder i lysløype med venninne nå i kveld. Trim og skravling.


#43

Strå sa for siden:

Febertullet og bomullshodet ble værende igjen på mandagen. I dag er en fin dag.


#44

My sa for siden:

Melding om at varen jeg har bestilt på Etsy er sendt! :hyper: Var sikker på jeg aldri kom til å se noe til den, siden selgeren holder til i Kiev. Tenkte det var risikosport å bestille noe derfra, men samtidig trenger kanskje folk i Kiev spesielt at man fortsetter å handle der. Og rett etter at jeg bestilte kom det nyheter om at størstedelen av byen var uten vann og strøm, og plutselig ble jeg mer bekymret for selgeren enn for bestillingen min.

Anyway, nå er i alle fall varen sendt i posten, :lettet: og det må jeg vel se som et godt tegn for selgeren/produsenten også. Så får vi se når den kommer fram ... (og om den passer da).


#45

Anne C sa for siden:

Det er så fint å se at gutta våre «rebonder» etter å ikke ha vært helt på nett noen år. Storebror har fått lappen og har kjøpt seg bil, og nå kjører de endel sammen. De har også en helt annen tone seg i mellom her hjemme. Det varmer både mamma og pappahjertet.


#46

frukt sa for siden:

En malende, varm pusekatt på fanget.


#47

millact sa for siden:

At legen klarte å ta celleprøven i dag uten at det gjorde vondt.


#48

Fintdethei! sa for siden:

At det bare er en arbeidsdag igjen denne uken. Fy fader for noen tunge dager det har vært.


#49

Millen sa for siden:

At jeg fikk kjøpt 3 julegaver idag på tilbud. Og at jeg kjøpte Evergood julekaffe på Meny...


#50

Shun sa for siden:

Jeg har ordnet to julegaver i dag. Yay!


#51

Albertine sa for siden:

Nydelig mat på naborestauranten, som garantert hadde fått Michelin-oppmerksomhet hadde den ligget i Oslo.


#52

My sa for siden:

En lang og god telefonsamtale med faren min, han har gjort en stor endring i livet sitt som jeg tror blir veldig positivt for ham. Han hørtes også veldig glad og fornøyd ut, og det var godt å høre at alt ordner seg så bra. Så det virker som han gjorde det helt riktige valget, etter en del påtrykk fra oss døtrene, og det virker som han innser det selv også.


#53

Eia sa for siden:

At skulderen min er bedre! :jippi:


#54

Timar sa for siden:

Sol ute, og deilig temperatur!

Og den lille gutten med en diger hundekosebamse under armen som kom løpende da han så at jeg hadde maken hund, bare i levende versjon. :hjerter:


#55

Albertine sa for siden:

VI HAR FÅTT ESPRESSOMASKINA! :lykkelig:

(Men ingen rørlegger til å installere den... :mumle: )#57

Pasta sa for siden:

Gode samtaler med flere kolleger!


#58

Fintdethei! sa for siden:

Jøss, send bilde!!


#59

Toffskij sa for siden:

Min var også der! Hun var Emiratene, det er jo ikke stort bedre. Hun var visst så enerverende at Nord-Korea til slutt foreslo å bombe henne.#61

Millen sa for siden:

Nå et den neste borte!


#62

Maverick sa for siden:

Haha! Nord-Korea levde seg godt inn i rollen sin da!

Det ryktes at Kina og Iran nailet gamet, for øvrig. Lurer på om det er talentspeider/spioner der fra ymse shady stormakter. :knegg:


#63

Maverick sa for siden:

Jeg hører forresten at Russland støttet Nord-Koreas forslag om å bombe Emiratene. Tenåringsdiplomater ass. :haha:


#64

Toffskij sa for siden:

Det høres jo ganske in character ut, spør du meg.


#65

Turban Smukk sa for siden:

Ler så jeg griner av tenåringsdiplomatene (og av mødrene som formulerer seg så vittig).


#66

Shun sa for siden:

Jeg bor i blokk, og er lydsensitiv.

Jeg er superglad for at jeg ikke hører den høye musikken til naboen vegg i vegg fra egen leilighet, for jeg hører det veldig godt i trappeoppgangen, og det er ikke musikk jeg ville valgt selv. :lykkelig:


#67

Tjorven sa for siden:

Snuppa har fått butikkjobb. På sitt aller første intervju. :lykkelig:


#68

Millen sa for siden:

Så gøy, Tjorven.

Sol, og 70% på masse blomster løk hos Plantasjen. Nå må de bare komme i jorda.


#69

Input sa for siden:

Så flott. Gratulerer til henne!


#70

Strå sa for siden:

Vi klarte å gå helt ned til Mellomstes familie og fikk pratet med svigerungen og begge barnebarna. Og lekt sammen. Lenge. Koselig formiddag.


#71

Strå sa for siden:

Og gratulerer til Tjorvens Snuppa.


#72

My sa for siden:

Gratulerer til Tjorvensnuppa!


#73

millact sa for siden:

Så stas!


#74

millact sa for siden:

Fin skogstur i ettermiddag. Det var så deilig!


#75

Nextlife sa for siden:

Jeg har et eneste biologisk tantebarn, min niese på 18 som jeg fra dag 1 har hatt et nært og veldig spesielt forhold til. Vi ses alt for sjelden på grunn av avstand, men jaggu gikk jeg på henne på kjøpesenteret i byen i går. .
Det viser seg at hun har fått seg en kjæreste fra området her, men han er for fersk til at hun vil si noe om han til familien, og var på «hemmelig» besøk hos han i helga. Men tante vet og og har møtt nå. :hjerter:


#76

Floksa sa for siden:

Valgresultatet i USA. Jeg litt forbauset over hvor glad jeg ble.


#77

Nera sa for siden:

Spontantur på en delvis frossen myr med mannen og hunden. Det er ren og skjær lykke å se en fuglehund i sitt rette element selv uten en eneste fugl i sikte.


#78

Strå sa for siden:

Jeg også ble glad, men ikke så forbauset over det da.


#79

Marla Singer sa for siden:

I dag ble jeg skikkelig glad av å være med ungene mine, ikke minst av å oppdage at også minstemann kan være med å spille spill, uten å spise opp spillet. :rørt:


#80

Milfrid sa for siden:

Jeg er veldig glad for at jeg har en kjæreste som er en sånn far som gjør at ungene hans med partnere tar turen (to timer hver vei) for å feire farsdag sammen med ham. :hjerter:


#81

Millen sa for siden:

Livet er generelt litt bratt om dagen av flere årsaker, så sa var det ekstra hyggelig med telefon om jobbintervju førstkommende fredag.


#82

My sa for siden:

Krysser fingrene for at det går din vei denne gangen Millen! :heia:


#83

Millen sa for siden:

Takk, My. Vikariat/engasjement, men alt er bedre enn ingenting akkurat nå.


#84

millact sa for siden:

Håper det går din vei nå!


#85

venla sa for siden:

Tur i skogen i lunsjen. Så godt med dagslys. Verdt å jobbe noen timer på kvelden for det.


#86

Nextlife sa for siden:

Øyelegene mine!
Jeg har en neverending øyehistorie, og de tar så godt vare på meg og leter med lys og lykte for å finne fix til de ulike problemene jeg har.
Nå har han ene vært i USA og lært hvordan man best kan fylle de de hullene de har saget ut i tinningene mine, og han var sånn. :hyper:
Vil du prøve? :hyper: Jeg har aldri gjort det før. :hyper: skal vi gjøre det? :hyper:
:knegg:


#87

Floksa sa for siden:

Jeg har stått på begge innleveringene mine og er dermed klar for eksamen i begge fag!!! :lykkelig: :happydance: :lykkelig: :happydance:


#88

Millen sa for siden:

Gratulerer, Floksa! :blomster:


#89

Strå sa for siden:

Fra nå og til romjula er jeg og Helten like gamle. Det er like stas hver gang det skjer. Seks uker hvor jeg ikke kan kalle ham gamlis og han ikke kan kalle meg jypling.


#90

My sa for siden:

Gratulerer med dagen Strå! :danse:

Bra jobba Floksa! :highfive:


#91

Strå sa for siden:

Mange takk My.

Kaffen og frokosten Helten serverer, det er sånn hverdagsluksus å få. Og jeg får det hver dag han er samme sted som meg. I tillegg får jeg fortsatt, 39 år etter at vi ble kjærester, godskjelving når han er nær meg. :hjerter:


#92

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen, Strå. :ballonger:


#93

Polyanna sa for siden:

Å, Strå, så hyggelig. :hjerter:

Jeg er glad for en mye mer overfladisk ting, nemlig buksemoten. Jeg har nesten aldri klart å finne kledelige bukser, og spesielt ikke i skinny jeans-perioden. Men nå! Vide, myke, deilige og virkelig kledelige bukser! Overalt! :danse:


#94

Input sa for siden:

Jeg er så enig! Jeg hadde en periode på omtrent 15 år der jeg ikke eide så mye som en eneste bukse (unntatt pysjbukser og treningstights). Mens nå bruker jeg bare bukser! Moten som er nå passer meg perfekt!


#95

liefje sa for siden:

Jeg kom på at det nesten er advent og at jeg kan begynne med forberedelser. I tillegg har vi blitt invitert på og skal organisere mange hyggelige ting frem mot jul. Det skal bli en bra tid!!


#96

Hyacinth sa for siden:

Hva er egentlig buksemoten nå for tiden? Kan jeg få se noen eksempler?
Jeg liker smale jeans og går fremdeles i det… :sparke: Registerer at ungdommen går i korte og vide jeans med høyt liv, litt 80-talls. Det kler ikke meg.

Ellers er jeg glad for følgende i dag:
-at formen er grei
-at jeg har fri
-at det ikke regner (derimot blåser det orkan i kastene)
-stearinlys og kaffe


#97

Polyanna sa for siden:

Mye som dette, for meg, i hvert fall:


#98

Hyacinth sa for siden:

Den var veldig fin! Men jeg har så lav overkropp i forhold til bein at den ville hått opp til puppene på meg… (de puppene jeg ikke har, vel å merke…)


#99

My sa for siden:

Ja, dressbukser med vide eller rette ben. Veldig mye fint nå, enig med deg Polyanna. For noen år siden fikk jeg bestilt meg ei slik bukse på Etsy, som ble sydd til meg, og var overlykkelig, det var da helt umulig å finne vide, og ikke minst lange penbukser. Nå ser jeg lignende bukser i flere butikker. Kjøpte meg nylig denne på Companys outlet, og elsker den! :hjerter: Og den har ull i seg! :hjerter:


#100

Tjorven sa for siden:

Heldige dere. Mine overdimensjonerte lår gjør seg IKKE i slike bukser. Men jeg klager ikke. Jeg går i kjole.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.