Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

De beste prisgunstige hodetelefonene med aktiv støydemping

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som har tips?

  • De må tåle litt da de skal håndteres av en 10-åring, men han er ikke uforsiktig. Men tenker at de ikke må være skjøre.
  • De må ha en god, beskyttende case, sitte godt over ørene og helst ikke bli svett med det første (blir man svett av over-ears? Jeg bruker kun NC in-ears).
  • De må være trådløse.
  • Bonus hvis det gir godt lydbilde av klassisk musikk, men vi vet at man ikke kan få alt dekket når man også tenker pris. Jeg bruker Bose og to andre i familien Sony, men er litt skeptisk til å kjøpe så dyrt til en kid som skal ha det med daglig på kollektivtransport og skole.

Har lest at JBL sine gir mye for pengene, og man kan få de ned i 1399,-. Noen som har disse?


#2

Myria sa for siden:

Ingen tips, men følger med på denne siden jeg er på jakt etter akkurat det samme.


#3

Maverick sa for siden:

JBL sine er bra. Ikke like god noise cancelling som Bose, men funksjonelt. :jupp:


#4

Unicorn sa for siden:

Enig. Min 10-åring er fornøyd med JBL.


#5

Strå sa for siden:

Jeg har Jays q-Seven wireless Combo edition med n.c.-mulighet. Lyden er bra, men utover det passer de ikke meg, jeg er vanvittig sær når det gjelder headsett. Det følger med et sett øreputer som går utenpå øret og et sett som går oppå øret. Si fra hvis du er interessert.


#6

Isolde sa for siden:

15åribgen her har SONY WH-XB900N som ser ut til å tåle hans bruk. Han er ekstremt lydsensitiv. Fant de på black Friday for noen år siden. Det pleier å være store rabatter på de da.



#8

IzziCreo sa for siden:

Takk for mange tips! Skal dra å teste litt ulike, men Izzi-mannen er mest keen på Sony til ham. Og de kommet jo i mange priskategorier ser vi nå. Både han og Eldste har dyre Sony, men ser jo at flere av de rimeligere også får gode skussmål.

Ser på WH-CH710N (790,-) og WH-XB910N (1650,-). Førstnevnte er det flere som nevner er skjør, så da utgår nok den. Sistenevnte er nok en nyere modell av den sønnen din har Isolde, og pluss det du nevner med at sønnen din er veldig lydsensitiv.


#9

frukt sa for siden:

Jeg har også Sony, men en modell som ikke selges lengre. Er veldig fornøyd, de er solide og gir god lyd. De kostet rundt 2000 tror jeg.
Ville nok ikke kjøpt de billigste.


#10

frukt sa for siden:

Kjell & Company har lydgaranti sånn at man kan bytte innen 30 dager om man ikke er fornøyd. Tror jeg må gjøre det med de jeg kjøpte i dag. Elendig lyd.


#11

Nera sa for siden:

13-åringen som er konstant tilkoblet TV og YouTube når hun er hjemme, har disse fra JBL etter at hun først brukte opp et par billigere fra samme merke, og de virker godt og har lang batterilevetid.


#12

Anikka sa for siden:

Akkurat den tråden jeg trengte! :)



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.